You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Γιατι μου δείχνεις την φωτογραφία σου?
είναι γνωστός για τον ναρκισσισμό του.....
Επισκέπτης
τον πουλο σταζιερη..Γιατι μου δείχνεις την φωτογραφία σου?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.999
- Πόντοι
- 22.785
ποιο θεμα μας???
ποια λυση???
πιεστε ενα περιε να το χωνεψετε..
οσο & να κοπανιοσαστε,οι μεταναστες θα νομιμοποιηθουν..
τα λοιπα ειναι λεπτομερειες..
οταν θα τεθει το ζητημα,αφου τοποθετηθουν ΟΛΟΙ,θα το ξανασυζητησουμε..
τι σκατα θελετε να πουμε τωρα???
ασκησεις επι χαρτου???
τραβα να παιξεις με τα καραβακια του ναυτη που εχει βγαλει την σχολη πολεμου..
εχει μπολικα σεναρια για να τον παιξεις..
Είναι τιμή μου νά όμιλω μέ έναν Νέστορα τού λόγου !!!!!!!!!
Καλή χρονιά άγαπητέ!!!!!!
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
επισης..Καλή χρονιά άγαπητέ!!!!!!
οτι επιθυμεις..
[/quote]
φίλε στρ 81977.χορήγηση υπηηκοτητας΄γιά ποιό λόγο?/σέ ανθρώπους πού οι γονείς τους είναι ξένοι??έχουν ελληνική συνείδηση?? δέν θά διεκδικησουν θέσεις εργασίας??από έλληνες.??
άποψη μου πού έχω τοθετηθεί σέ άλλο ποστ είναι άδεια παραμονής γιά 3 χρόνια μέ απαιτούμενο δικαιολογητικό βεβαίωση από τό συνδικατο εργαζομένων ότι δέν υπάρχουν έλληνες εργαζόμενοι στήν περιοχή πού θέλει νά εργαστει,πράμα πολύ απλό νά γίνει..άς παίξουν τά συνδικατα κάποιο ρόλο ποιο σοβαρο καί άς δούν ποιά είναι τά πραγματικά συμφεροντά τους καίς άς απεξαρτιθούν από ιδεες περί φιλομεταναστευτικής πολιτικής...παπαρήγα; τσίπρα..
πού έχουν δημιουργησει στρατιές ανεργων ελλήνων οικοδομων,σερβιτόρων κλπ διότι αυτή είναι η πραγματικότητα ο αλβανός η ο πακιστανός είναι φτηνοτερος καί φυσικά προτιμητεος από τόν έλληνα
καί άς αφήσουμε τό παραμύθι ότι ο έλληνας είναι άνεργος διότι δέν βρίσκει τήν δουλειά πού θέλει...
καί άς σκεφτούμε τό επιχείρημα ναί είναι άνεργος διότι δέν βρίσκει δουλειά μέ τίς απολαβες πού θέλει...διότι είναι λογικό νά μήν θέλει νά γίνει υδραυλικός καί νά βάζει τό χέρι στό σκατό γιά 30 ευρώ μερικαματο..
2.δέν αμφισβητώ ότι υπάρχουν τεμπεληδες άνεργοι έλληνες πού δέν θέλουν νά δουλέψουν στά χωραφια όπως παλιά...αλλά πότε επιτελους θά πάψουμε νά βγάζουμε συμπερασματα στηριζόμενοι σέ εξαιρεσεις....
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
"Ο εν λόγω μετανάστης έχει σκοτώσει και γδάρει έναν σκύλο και ετοιμάζει φωτιά για να τον ψήσει και φυσικά φάει... Την τράβηξα πριν από λίγο αδυνατώντας να βγάλω γραμμή στο αστυνομικό τμήμα Σπάρτης και να καταγγείλω το γεγονός. Η φώτο είναι ...παρμένη σε εγκατελειμένο σπίτι πίσω από την Αγησιλάου από το μπαλκόνι του Σπάρτα Ινν ξενοδοχείου. Ντροπή τους... Και μην μου πείτε οτι πεινάνε και μπορούνε να τρώνε ό,τι θέλουν. Να φάνε πορτοκάλια γαμώ το κέρατό μου"
Επισκέπτης
στο ιδιο τσιγκελι θα σε κρεμασουμε ζωο.."Ο εν λόγω μετανάστης έχει σκοτώσει και γδάρει έναν σκύλο και ετοιμάζει φωτιά για να τον ψήσει και φυσικά φάει...
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
χορήγηση υπηηκοτητας΄γιά ποιό λόγο?/σέ ανθρώπους πού οι γονείς τους είναι ξένοι??έχουν ελληνική συνείδηση?? δέν θά διεκδικησουν θέσεις εργασίας??από έλληνες.??
άποψη μου πού έχω τοθετηθεί σέ άλλο ποστ είναι άδεια παραμονής γιά 3 χρόνια μέ απαιτούμενο δικαιολογητικό βεβαίωση από τό συνδικατο εργαζομένων ότι δέν υπάρχουν έλληνες εργαζόμενοι στήν περιοχή πού θέλει νά εργαστει,πράμα πολύ απλό νά γίνει..άς παίξουν τά συνδικατα κάποιο ρόλο ποιο σοβαρο καί άς δούν ποιά είναι τά πραγματικά συμφεροντά τους καίς άς απεξαρτιθούν από ιδεες περί φιλομεταναστευτικής πολιτικής...παπαρήγα; τσίπρα..
πού έχουν δημιουργησει στρατιές ανεργων ελλήνων οικοδομων,σερβιτόρων κλπ διότι αυτή είναι η πραγματικότητα ο αλβανός η ο πακιστανός είναι φτηνοτερος καί φυσικά προτιμητεος από τόν έλληνα
καί άς αφήσουμε τό παραμύθι ότι ο έλληνας είναι άνεργος διότι δέν βρίσκει τήν δουλειά πού θέλει...
καί άς σκεφτούμε τό επιχείρημα ναί είναι άνεργος διότι δέν βρίσκει δουλειά μέ τίς απολαβες πού θέλει...διότι είναι λογικό νά μήν θέλει νά γίνει υδραυλικός καί νά βάζει τό χέρι στό σκατό γιά 30 ευρώ μερικαματο..
2.δέν αμφισβητώ ότι υπάρχουν τεμπεληδες άνεργοι έλληνες πού δέν θέλουν νά δουλέψουν στά χωραφια όπως παλιά...αλλά πότε επιτελους θά πάψουμε νά βγάζουμε συμπερασματα στηριζόμενοι σέ εξαιρεσεις....
Σόρυ φίλε αλλά τέτοιο εθνικιστικό παραλήρημα δεν το έχω ρίξει ούτε μετά το γιούρο 2004...
Όταν κάποιος γεννήθηκε και μεγάλωσε ελλάδα, έχει περάσει από τα σχολεία σου, έχει σεβαστεί τους νόμους σου (λευκό ποινικό μητρώο γαρ) και έχει μόνιμη κατοικία και άρα θέλει να μείνει ελλάδα, δικούται υπηκοότητας...Τέλος. Και ο μέσος αλβανός έχει περισσότερη ελληνική εθνική συνείδηση από το μέσο τσυριζαίο.
Στην τελική, έτσι πήραν υπηκοότητα εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Γερμανία.
Τα περί ανεργίας των ελλήνων τα ακούω τσάμπα και βερεσέ...Δεν σου φταίει ο πάκης που εγκατέλειψες το χωράφι σου για να γίνεις στέλεχος ούτε διότι πούλησες το πατρικό σου για να τα παίξεις στο χρηματιστήριο...
Και σίγουρα δεν φταίει κανείς μετανάστης που η ένδοξη ελληνική νεολαία έχει τα σχολεία και πανεπιστήμια υπό κατάληψη, χτυπάει 5 φρέντο την ημέρα (ο φραπές είναι μπρουταλ πια) διαβάζει τρεις αθλητικές και την ίδια στιγμή κλαίγεται για την ανεργία ενώ αντιμετωπίζει τη φτώχεια με δανεικά και μετά κλαίγεται γιατί τον κυνηγάνε οι τράπεζες...
Από εκεί και πέρα, φύλαξε τα σύνορά σου, σκίσε τον πωπό σε πρεζέμπορους, δουλέμπορους αλκάϊντες και λοιπούς γαμίάδες προοδευτικών αλλά αν ο άλλος δουλεύει, σε σέβεται, πάει στα σχολεία σου και πληρώνει τους φόρους του, πρέπει να έχει και δικαιώματα...
Απλά, επειδή για την πλειοψηφία των ελλήνων, η ελλάδα δεν είναι γεωγραφικός προσδιορισμός αλλά πατρίδα και έθνος, πρέπει το κράτος να είναι προσεκτικό και φειδωλό στη χορήγηση υπηκοότητας...
Έχουμε ήδη αρκετά αυτόχθονα μουνόπανα (το μόνο προϊόν που είμαστε αυτάρκεις), δεν χρειάζόμαστε και εισαγωγής...
Επισκέπτης
"Ο εν λόγω μετανάστης έχει σκοτώσει και γδάρει έναν σκύλο και ετοιμάζει φωτιά για να τον ψήσει και φυσικά φάει... Την τράβηξα πριν από λίγο αδυνατώντας να βγάλω γραμμή στο αστυνομικό τμήμα Σπάρτης και να καταγγείλω το γεγονός. Η φώτο είναι ...παρμένη σε εγκατελειμένο σπίτι πίσω από την Αγησιλάου από το μπαλκόνι του Σπάρτα Ινν ξενοδοχείου. Ντροπή τους... Και μην μου πείτε οτι πεινάνε και μπορούνε να τρώνε ό,τι θέλουν. Να φάνε πορτοκάλια γαμώ το κέρατό μου"
πονεσα πολυ με αυτην την φωτογραφια :'(
αλλα πιστευω οτι μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα, σκοτωνω ενα δολιο ζωακι επειδη καυλωνω με αυτο και σκοτωνω κατι για να φαω επειδη ΔΕΝ εχω αλλη επιλογη. πώς μπορεις να καταδικασεις και να καταγγειλεις καποιον που εφτασε ως εκει επειδη πειναει το κερατο μου?!! πειναει! και αμα πεινας, κανεις πολλα! ποιο ΑΤ ? φαι δε σου περισσευει να πας? αλλα εμ τους φτανουμε σε τετοια κατασταση εξαθλιωσης, εμ τους καταγγελουμε κιολας.
και πρεπει να στηριζονται σε δικες μας ελεημοσυνες για να ζησουν με λιγη αξιοπρεπεια..
Επισκέπτης
γαργαρες ο χασοδικης..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
φυγε γρηγορα απο την φωλια του λυκου λεμε..
παρε τα γκαφρα & τρεχαααααααααααααααααααααααααα..
Επισκέπτης
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..αλλα πιστευω οτι μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα,
ο λοβοτομημενος χρυσαυγουλος???
ουργκ λεμε..
εχει δωσει ρεσιταλ στο παρελθον..
παρε τσιπς-ξηροκαρπια & πατα το rec γιατι τα ουργκ που προσπαθει να αρθρωσει ειναι συλλεκτικα..
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
γαργαρες ο χασοδικης..
Εσύ ξαναμέτρα τους σκύλους σου μήπως πέρασαν τίποτα πάκια να πουν τα κάλαντα και δεν αρκέστηκαν σους κουραμπιέδες!
Επισκέπτης
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ο λοβοτομημενος χρυσαυγουλος???
ουργκ λεμε..
εχει δωσει ρεσιταλ στο παρελθον..
παρε τσιπς-ξηροκαρπια & πατα το rec γιατι τα ουργκ που προσπαθει να αρθρωσει ειναι συλλεκτικα..
Ναι ρε..λες και χρειάζονται λοβοτομή τα χρυσάυγουλα!
πρωτόζωα λέμε....όχι σκέψη δε διαθέτουν ούτε καν ένστικτο
Επισκέπτης
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ο παππους σου στο μπλοκο της κοκκινιας???
για δωσε & της γιαγιας σου απο το κλαμπ που εκανε παρεα στους γερμανους..
ο παππους σου στο μπλοκο της κοκκινιας???
για δωσε & της γιαγιας σου απο το κλαμπ που εκανε παρεα στους γερμανους..
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
πονεσα πολυ με αυτην την φωτογραφια :'(
αλλα πιστευω οτι μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα, σκοτωνω ενα δολιο ζωακι επειδη καυλωνω με αυτο και σκοτωνω κατι για να φαω επειδη ΔΕΝ εχω αλλη επιλογη. πώς μπορεις να καταδικασεις και να καταγγειλεις καποιον που εφτασε ως εκει επειδη πειναει το κερατο μου?!! πειναει! και αμα πεινας, κανεις πολλα! ποιο ΑΤ ? φαι δε σου περισσευει να πας? αλλα εμ τους φτανουμε σε τετοια κατασταση εξαθλιωσης, εμ τους καταγγελουμε κιολας.
και πρεπει να στηριζονται σε δικες μας ελεημοσυνες για να ζησουν με λιγη αξιοπρεπεια..
Θα συμφωνήσω...
Έτσι λύνουμε και το πρόβλημα σίτισης των πάκηδων και των αδέσποτων...
Υ/γραφο: Άσε μας κουκλίτσα μου που έγδαρε το ζωντανο επειδή πεινούσε! Στην τελική αν πεινάνε εδώ, ας κάθονταν σπίτια τους...
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε..λες και χρειάζονται λοβοτομή τα χρυσάυγουλα!
πρωτόζωα λέμε....όχι σκέψη δε διαθέτουν ούτε καν ένστικτο
Ευτυχώς που η Ανθρωπότητα διαθέτει ογκόλιθους πνευματος σαν εσένα και τον πλέζουρα και δεν κινδυνεύει από τον όλεθρο