Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Επισκέπτης
κουκλιτσα του,μην τσιμπας..
ειναι τελειωμενη μαζοχα λεμε..
μολις αρχισεις τα μπινελικια,θα αρχισει να τον παιζει βαζοντας τον xxl black δονητη του,στο σουφρετο του..
πιες λιγα 
starxidiamol.jpg

& γραψτον στην καραμουναρα σου..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Σόρυ φίλε αλλά τέτοιο εθνικιστικό παραλήρημα δεν το έχω ρίξει ούτε μετά το γιούρο 2004...

Όταν κάποιος γεννήθηκε και μεγάλωσε ελλάδα, έχει περάσει από τα σχολεία σου, έχει σεβαστεί τους νόμους σου (λευκό ποινικό μητρώο γαρ) και έχει μόνιμη κατοικία και άρα θέλει να μείνει ελλάδα, δικούται υπηκοότητας...Τέλος. Και ο μέσος αλβανός έχει περισσότερη ελληνική εθνική συνείδηση από το μέσο τσυριζαίο.
Στην τελική, έτσι πήραν υπηκοότητα εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Γερμανία.

Τα περί ανεργίας των ελλήνων τα ακούω τσάμπα και βερεσέ...Δεν σου φταίει ο πάκης που εγκατέλειψες το χωράφι σου για να γίνεις στέλεχος ούτε διότι πούλησες το πατρικό σου για να τα παίξεις στο χρηματιστήριο...
Και σίγουρα δεν φταίει κανείς μετανάστης που η ένδοξη ελληνική νεολαία έχει τα σχολεία και πανεπιστήμια υπό κατάληψη, χτυπάει 5 φρέντο την ημέρα (ο φραπές είναι μπρουταλ πια) διαβάζει τρεις αθλητικές και την ίδια στιγμή κλαίγεται για την ανεργία ενώ αντιμετωπίζει τη φτώχεια με δανεικά και μετά κλαίγεται γιατί τον κυνηγάνε οι τράπεζες...

Από εκεί και πέρα, φύλαξε τα σύνορά σου, σκίσε τον πωπό σε πρεζέμπορους, δουλέμπορους αλκάϊντες και λοιπούς γαμίάδες προοδευτικών αλλά αν ο άλλος δουλεύει, σε σέβεται, πάει στα σχολεία σου και πληρώνει τους φόρους του, πρέπει να έχει και δικαιώματα...

Απλά, επειδή για την πλειοψηφία των ελλήνων, η ελλάδα δεν είναι γεωγραφικός προσδιορισμός αλλά πατρίδα και έθνος, πρέπει το κράτος να είναι προσεκτικό και φειδωλό στη χορήγηση υπηκοότητας...
Έχουμε ήδη αρκετά αυτόχθονα μουνόπανα (το μόνο προϊόν που είμαστε αυτάρκεις), δεν χρειάζόμαστε και εισαγωγής...
ταπεινη μου άποψη είναι ότι ο μεταναστης μένει σέ μιά χώρα όσο χρειάζετε καί όσο υπάρχουν θέσεις εργασίας .αλλιώς πρέπει νά φεύγει,άς τό σκεφτόταν πρίν έλθει
τά επιχειρηματα σου περί ελλήνων μεταναστών σέ μιά χώρα μεταναστών όπως η αμερική η η αυστραλία μέ κατοίκους αποκλειστικά μεταναστες ...είναι ατυχεστατα
2,τά επιχειρηματα σου περί ελλήνων μεταναστών σέ χώρες όπως η γερμανία η η σουηδία κλπ  μέ μηδέν σχεδόν ανεγους τήν 20ετια 1950 μέ 1970 άστα καλύτερα
3.ναί είμαι εθνικιστής συγνώμη επειδή δέν γουσταρω νά βλέπω έλληνες ανεργους,τήν αγαπω τήν πατρίδα μου συγνώμη αλλά σέ λίγο θά ντρεπομε νά τό λέω μέ αυτά πού έχουν γραφτεί από πολλούς καί λιγότερο από σένα..
εδώ βλέπουμε νά κατεβαζουν καί νά καίνε τήν ελληνική σημαία καί οι περισσότεροι κάθοντε στήν τηλεοραση καί μαλακίζοντε ,καίνε τό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη καί δέν προβολούν..
αλήθεια πόσοι ξέρουν τί σημαίνει μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη καί ελληνική σημαία.??.
ξέρεις τί θά γινόταν άν κάναν τό ίδιο σέ προοδευτικές χώρες όπως η γαλλία η η αμερική καί η σουηδια??φίλε ανησυχώ ότι σέ λίγα χρόνια μπορεί καί νά μήν υπάρχει ελλάδα

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Βεβαια μην ξεχναμε οτι οι υπηκοοι του μπερλουσκονι ακομα θεωρουν τις γατες εκλεκτο εδεσμα και το πιο ακριβο κρεας στη κορεα ειναι τα κουταβια....αλλα ξεχασα,αυτοι ειναι πολιτισμενοι!!!!!

Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω...
Έτσι λύνουμε και το πρόβλημα σίτισης των πάκηδων και των αδέσποτων...

Υ/γραφο: Άσε μας κουκλίτσα μου που έγδαρε το ζωντανο επειδή πεινούσε! Στην τελική αν πεινάνε εδώ, ας κάθονταν σπίτια τους...

πιστεψε με ειμαι απο τους τελευταιους που θα δικαιολογησουν τη σφαγη ενος ζωου. εσυ πώς ακριβως εισαι σιγουρος οτι δεν το εκανε για να το φαει? προφανως θα επρεπε να το γδαρει πρωτα για να γινει αυτο.. πριν κρινεις καποιον, εξετασε ολες τις παραμετρους.

ξερεις, μερικοι ανθρωποι δεν εχουν επιλογη. εφυγε απο την τραγικη κατασταση της χωρας του για μια καλυτερη ζωη, πώς μπορεις να τον καταδικασεις γι αυτο? ολοι μας αυτο θα καναμε. αλλα δυστυχως ηρθε σε χειροτερο μπουρδελο απο τη χωρα του..

Επισκέπτης
πιστεψε με ειμαι απο τους τελευταιους που θα δικαιολογησουν τη σφαγη ενος ζωου. εσυ πώς ακριβως εισαι σιγουρος οτι δεν το εκανε για να το φαει? προφανως θα επρεπε να το γδαρει πρωτα για να γινει αυτο.. πριν κρινεις καποιον, εξετασε ολες τις παραμετρους.

ξερεις, μερικοι ανθρωποι δεν εχουν επιλογη. εφυγε απο την τραγικη κατασταση της χωρας του για μια καλυτερη ζωη, πώς μπορεις να τον καταδικασεις γι αυτο? ολοι μας αυτο θα καναμε. αλλα δυστυχως ηρθε σε χειροτερο μπουρδελο απο τη χωρα του..
ο παππους του ηταν μπουραντας μαυραγοριτης λεμε..
οι δικοι μας εφαγαν σκυλους-γατες-ποντικια & παλι πεθαναν απο ασιτια χιλιαδες..
τι να σου πει ο τρυπας???

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και ο μέσος αλβανός έχει περισσότερη ελληνική εθνική συνείδηση από το μέσο τσυριζαίο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πες το ψέμματα...

Μου έφερες ρε συ στο μυαλό τη σκηνή που κάνει να πει ο Αλαβάνος στη Βουλή τον Εθνικό Ύμνο για να πει ότι με βιά μετράει τη Γή και αρχίζει να διαβάζει από τις σημειώσεις που είχε στο βήμα. ΔΕΝ ΤΟΝ ΉΞΕΡΕ και πάω και στοίχημα...

Στην τελική, έτσι πήραν υπηκοότητα εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Γερμανία.
Χμμμ. Δεν μου ζητούν Κινέζοι, Ιάπωνες, Βραζιλιάνοι ή Ισλανδοί υπηκοότητα. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τα όμορα έθνη διότι υπάρχει αλυτρωτισμός και αυτό μπορεί να μην μας βγει σε καλό σε μερικές δεκαετίες. Ήδη παρουσιάζουμε κάμψη σε αύξηση πληθυσμού και δεδομένου του ότι δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε την ελεύθερη εγκατάσταση κανενός Έλληνα μπορεί να ευρεθούμε προ δυσαρέστων εκπλήξεων. (πχ βουλγαρική πλειοψηφία στο Κιλκίς)

Και σίγουρα δεν φταίει κανείς μετανάστης που η ένδοξη ελληνική νεολαία έχει τα σχολεία και πανεπιστήμια υπό κατάληψη, χτυπάει 5 φρέντο την ημέρα (ο φραπές είναι μπρουταλ πια) διαβάζει τρεις αθλητικές και την ίδια στιγμή κλαίγεται για την ανεργία ενώ αντιμετωπίζει τη φτώχεια με δανεικά και μετά κλαίγεται γιατί τον κυνηγάνε οι τράπεζες...

Πόσο αλήθεια είναι αυτό...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
συν αλογα & γαϊδουρια τα οποια τους εξαγουμε αφειδως..
σορυ....βεβαια ξεχασαμε και τα γαλλακια με το κρεας  του αλογου!!!αυτος ρε ειναι πολιτισμος.....κατα συμπτωση!!!!! η ιταλια και η γαλλια εχουν τωρα τους πιο αυστηρους νομους για τους μεταναστες...να χεσω τον πολιτισμο σας.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Άψογα! Μπορεί να επιστρέψει στη δικιά του ανα πάσα στιγμή΄αφού εδώ δεν του αρέσει...
Και φυσικά όποιος έλλην (γεωγραφικός προσδιορισμός) θέλει, μπορεί να τον ακολουθήσει πίσω στο πακιστά/ αφγανιστάν/ ιρακ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..
συνεχισε ψωλιτσα μου..

Δε μου λες πάς πουθενα χρονιάρα μερα; Εσύ που έβαλες τη σημαία να καίγεται. PleasureRECEIVER. Άιντε μη σε στείλω εγώ. Σβήσε το αμέσως

Επισκέπτης
Άψογα! Μπορεί να επιστρέψει στη δικιά του ανα πάσα στιγμή΄αφού εδώ δεν του αρέσει...
Και φυσικά όποιος έλλην (γεωγραφικός προσδιορισμός) θέλει, μπορεί να τον ακολουθήσει πίσω στο πακιστά/ αφγανιστάν/ ιρακ...
ΧΟΥ ρε μπουραντα-χιτη-ταγματασφαλιτη..
τοιχο-τοιχο λεμε..
εσενα κακομοιρη μου θα σε βρουν στο γνωστο χοτελι σφαγμενο..
απο τουριστρια θα πας μουνακι..

Επισκέπτης

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
1)και ο ιος αυτο κανει..Παρασιτει στον ξενιστη για να επιβιωσει..Δεν επιθυμει να τον σκοτωσει..Αν δεν παρεις αντιβιωση ομως,συντομα θα πας να βρεις το Νικο..
2)οποιος δε γουσταρει σ'αυτο το μπουρδελο ας γυρισει στο δικο του...Πουτανες δεν αλλαζω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom