master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
Στην τελική αν πεινάνε εδώ, ας κάθονταν σπίτια τους...
σωστος.....
Στην τελική αν πεινάνε εδώ, ας κάθονταν σπίτια τους...
ταπεινη μου άποψη είναι ότι ο μεταναστης μένει σέ μιά χώρα όσο χρειάζετε καί όσο υπάρχουν θέσεις εργασίας .αλλιώς πρέπει νά φεύγει,άς τό σκεφτόταν πρίν έλθειΣόρυ φίλε αλλά τέτοιο εθνικιστικό παραλήρημα δεν το έχω ρίξει ούτε μετά το γιούρο 2004...
Όταν κάποιος γεννήθηκε και μεγάλωσε ελλάδα, έχει περάσει από τα σχολεία σου, έχει σεβαστεί τους νόμους σου (λευκό ποινικό μητρώο γαρ) και έχει μόνιμη κατοικία και άρα θέλει να μείνει ελλάδα, δικούται υπηκοότητας...Τέλος. Και ο μέσος αλβανός έχει περισσότερη ελληνική εθνική συνείδηση από το μέσο τσυριζαίο.
Στην τελική, έτσι πήραν υπηκοότητα εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Γερμανία.
Τα περί ανεργίας των ελλήνων τα ακούω τσάμπα και βερεσέ...Δεν σου φταίει ο πάκης που εγκατέλειψες το χωράφι σου για να γίνεις στέλεχος ούτε διότι πούλησες το πατρικό σου για να τα παίξεις στο χρηματιστήριο...
Και σίγουρα δεν φταίει κανείς μετανάστης που η ένδοξη ελληνική νεολαία έχει τα σχολεία και πανεπιστήμια υπό κατάληψη, χτυπάει 5 φρέντο την ημέρα (ο φραπές είναι μπρουταλ πια) διαβάζει τρεις αθλητικές και την ίδια στιγμή κλαίγεται για την ανεργία ενώ αντιμετωπίζει τη φτώχεια με δανεικά και μετά κλαίγεται γιατί τον κυνηγάνε οι τράπεζες...
Από εκεί και πέρα, φύλαξε τα σύνορά σου, σκίσε τον πωπό σε πρεζέμπορους, δουλέμπορους αλκάϊντες και λοιπούς γαμίάδες προοδευτικών αλλά αν ο άλλος δουλεύει, σε σέβεται, πάει στα σχολεία σου και πληρώνει τους φόρους του, πρέπει να έχει και δικαιώματα...
Απλά, επειδή για την πλειοψηφία των ελλήνων, η ελλάδα δεν είναι γεωγραφικός προσδιορισμός αλλά πατρίδα και έθνος, πρέπει το κράτος να είναι προσεκτικό και φειδωλό στη χορήγηση υπηκοότητας...
Έχουμε ήδη αρκετά αυτόχθονα μουνόπανα (το μόνο προϊόν που είμαστε αυτάρκεις), δεν χρειάζόμαστε και εισαγωγής...
Ευτυχώς που η Ανθρωπότητα διαθέτει ογκόλιθους πνευματος σαν εσένα και τον πλέζουρα και δεν κινδυνεύει από τον όλεθρο
ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..νά καίνε τήν ελληνική σημαία
Θα συμφωνήσω...
Έτσι λύνουμε και το πρόβλημα σίτισης των πάκηδων και των αδέσποτων...
Υ/γραφο: Άσε μας κουκλίτσα μου που έγδαρε το ζωντανο επειδή πεινούσε! Στην τελική αν πεινάνε εδώ, ας κάθονταν σπίτια τους...
συν αλογα & γαϊδουρια τα οποια τους εξαγουμε αφειδως..Βεβαια μην ξεχναμε οτι οι υπηκοοι του μπερλουσκονι ακομα θεωρουν τις γατες εκλεκτο εδεσμα
ο παππους του ηταν μπουραντας μαυραγοριτης λεμε..πιστεψε με ειμαι απο τους τελευταιους που θα δικαιολογησουν τη σφαγη ενος ζωου. εσυ πώς ακριβως εισαι σιγουρος οτι δεν το εκανε για να το φαει? προφανως θα επρεπε να το γδαρει πρωτα για να γινει αυτο.. πριν κρινεις καποιον, εξετασε ολες τις παραμετρους.
ξερεις, μερικοι ανθρωποι δεν εχουν επιλογη. εφυγε απο την τραγικη κατασταση της χωρας του για μια καλυτερη ζωη, πώς μπορεις να τον καταδικασεις γι αυτο? ολοι μας αυτο θα καναμε. αλλα δυστυχως ηρθε σε χειροτερο μπουρδελο απο τη χωρα του..
Και ο μέσος αλβανός έχει περισσότερη ελληνική εθνική συνείδηση από το μέσο τσυριζαίο.
Χμμμ. Δεν μου ζητούν Κινέζοι, Ιάπωνες, Βραζιλιάνοι ή Ισλανδοί υπηκοότητα. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τα όμορα έθνη διότι υπάρχει αλυτρωτισμός και αυτό μπορεί να μην μας βγει σε καλό σε μερικές δεκαετίες. Ήδη παρουσιάζουμε κάμψη σε αύξηση πληθυσμού και δεδομένου του ότι δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε την ελεύθερη εγκατάσταση κανενός Έλληνα μπορεί να ευρεθούμε προ δυσαρέστων εκπλήξεων. (πχ βουλγαρική πλειοψηφία στο Κιλκίς)Στην τελική, έτσι πήραν υπηκοότητα εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Γερμανία.
Και σίγουρα δεν φταίει κανείς μετανάστης που η ένδοξη ελληνική νεολαία έχει τα σχολεία και πανεπιστήμια υπό κατάληψη, χτυπάει 5 φρέντο την ημέρα (ο φραπές είναι μπρουταλ πια) διαβάζει τρεις αθλητικές και την ίδια στιγμή κλαίγεται για την ανεργία ενώ αντιμετωπίζει τη φτώχεια με δανεικά και μετά κλαίγεται γιατί τον κυνηγάνε οι τράπεζες...
σορυ....βεβαια ξεχασαμε και τα γαλλακια με το κρεας του αλογου!!!αυτος ρε ειναι πολιτισμος.....κατα συμπτωση!!!!! η ιταλια και η γαλλια εχουν τωρα τους πιο αυστηρους νομους για τους μεταναστες...να χεσω τον πολιτισμο σας.....συν αλογα & γαϊδουρια τα οποια τους εξαγουμε αφειδως..
καλά τραγούδα..
ξερεις, μερικοι ανθρωποι δεν εχουν επιλογη. εφυγε απο την τραγικη κατασταση της χωρας του για μια καλυτερη ζωη, πώς μπορεις να τον καταδικασεις γι αυτο? ολοι μας αυτο θα καναμε. αλλα δυστυχως ηρθε σε χειροτερο μπουρδελο απο τη χωρα του..
συν αλογα & γαϊδουρια τα οποια τους εξαγουμε αφειδως..
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..θα τρέχουν στα διόδια των Αφιδνών να δούνε άλογα τώρα ρε..
βάζε λέξεις που να τις καταλαβαίνουν
ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..
συνεχισε ψωλιτσα μου..
ΧΟΥ ρε μπουραντα-χιτη-ταγματασφαλιτη..Άψογα! Μπορεί να επιστρέψει στη δικιά του ανα πάσα στιγμή΄αφού εδώ δεν του αρέσει...
Και φυσικά όποιος έλλην (γεωγραφικός προσδιορισμός) θέλει, μπορεί να τον ακολουθήσει πίσω στο πακιστά/ αφγανιστάν/ ιρακ...
κατουρηθηκα απο τον φοβο μου..Δε μου λες πάς πουθενα χρονιάρα μερα; Εσύ που έβαλες τη σημαία να καίγεται. PleasureRECEIVER. Άιντε μη σε στείλω εγώ. Σβήσε το αμέσως
1)και ο ιος αυτο κανει..Παρασιτει στον ξενιστη για να επιβιωσει..Δεν επιθυμει να τον σκοτωσει..Αν δεν παρεις αντιβιωση ομως,συντομα θα πας να βρεις το Νικο..ξερεις, μερικοι ανθρωποι δεν εχουν επιλογη. εφυγε απο την τραγικη κατασταση της χωρας του για μια καλυτερη ζωη, πώς μπορεις να τον καταδικασεις γι αυτο? ολοι μας αυτο θα καναμε. αλλα δυστυχως ηρθε σε χειροτερο μπουρδελο απο τη χωρα του..