Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 158 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 696 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.529

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα του ανοίξω καφετέρια και θα έχει πιο φτηνό προσωπικό

Δεν διαθέτουν όλοι οι έλληνες €200.000 (και λίγα λέω) για να ανοίξουν καφετέρια στο παιδί τους...

Και ας σταματήσει το παραμύθι ότι η χορήγηση χαρτιών θα λύσει το πρόβλημα της μαύρης εργασίας...
Τη μαύρη εργασία την προκαλεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΌΝΟ η υπερπροσφορά εργατικών χεριρών...
Όταν υπάρχουν πέντε υποψήφιοι για μία θέση, πάντοτε θα βρεθεί κάποιος που θα το κάνει μισοτιμής, δεν πα να χει ελληνική υπηκοότητα από τον καιρό του αγαμέμνονα...
Δες και τί γίνεται σε δουλειές γραφείου που απασχολούνται αποκλειστικά έλληνες...
Τα μπλοκάκια, οι απλήρωτες υπερωρίες, ο εργοδοτικός τσαμπουκας και η μη καταβολή εισφορών πάνε σύννεφο και ας έχουν οι εργαζόμενοι και υπηκοότητα και διαβατήριο και έλληνα παππού...
Γιατί;
Το είχε πει ο Άνταμ Σμιθ: Προσφορά και ζήτηση...Και καμία μαρξίζουσα παπαριά δεν μπορεί να αναιρέσει τον αμείλικτο αυτό κανόνα...
Όταν έχεις περισσότερα χέρια απ' όσα χρειάζεσαι, θα υπάρχει και εκμετάλλευση. Τέλος.

Επισκέπτης
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Ρε παπάρα μήπως είναι καλύτερα τελικά να απελαθούν οι ξένοι και μαζί τους και οι Ανατολικές;
Έτσι όλα τα μονοκύταρα για να γαμήσουν θα πρέπει να μεταναστεύσουν και θα ξεβρωμίσουμε από δαύτα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το ζήτημα είναι σοβαρό και δεν σηκώνει διεθνιστικές ή εθνικιστικές κορώνες αλλά ορθολογική αντιμετώπιση.

Ακριβώς. και δεν μπορεί να το καλύψει ένα δημοψήφισμα του τύπου "να φύγουν οι μετανάστες; ναι ή ου?". Το δημοψήφισμα δεν μπορεί να καλύψει αυτά που λες πριν, είναι απλές ερωτήσεις που επιλέγεις από προεπιλεγμένες απαντήσεις, δεν μπορεί να είναι ένα κατεβατό με προϋποθέσεις και όρους. Το δημοψήφισμα δεν είναι λύση γιατί δεν πιστεύω ότι μπορεί να δώσει εφαρμόσιμο αποτέλεσμα. Όπως πάντα σε αυτή τη χώρα, για να γεμίσουν τις τσέπες τους μας έφεραν προ τετελεσμένου και τώρα πρέπει να βρεθεί μια εφαρμόσιμη και ψύχραιμη λύση να μαζέψουν το χάος που προκάλεσαν.

Μου θέλετε και δημοκρατικές διαδικασίες, δεν κοιτάτε πώς σας αντιμετωπίζουν καθημερινά, δεν κοιτάτε πώς, για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα και μόνο, δημιούργησαν αυτή την κατάσταση. Φωνάζετε για δημοκρατία όποτε σας συμφέρει, και όπως πάντα τα βάζετε με ό,τι σας βολεύει, όχι με αυτούς που προκάλεσαν το πρόβλημα, ούτε με τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε. σταδιάλα, ελληναρία το μεγαλείο σου.

Το τελευταίο δεν είναι για σένα στρέιτ, είναι για τους ελληνάρες που θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, άσχετο αν δεν έχουν ούτε το μαχαίρι ούτε τα σερβίτσια, και τα βάζουν με τις χαρτοπετσέτες.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Τη μία συμφωνείς με τον ανωτέρω ότι το παιδί σου δε θα βρίσκει δουλειά γιατί ο ξένος θα είναι φτηνότερος και τώρα λες ότι θα ξυπνήσουν και δε θα είναι φτηνοί πλέον.
Αποφάσισε πρώτα τι από τα 2 πιστεύεις και τα λέμε.

Και στην τελική καπιταλισμό δε θέλατε; πάρτε τα αρ@@δια μου τώρα!

οι πακηδες τωρα ειναι φθηνοτεροι. οι αλμπαν ηδη εχουν ξυπνησει και ζητανε πιο πολλα. οταν ξυπνησουν και οι πακηδες δεν θα υπαρχουν φθηνοι ερατες πλεον. αντε τιποτα κινεζοι αν και αυτοι ειναι επιχειρηματιες.....
ελπιζω να καταλαβες τι εγραφα πριν..... οσο για τα @@σου να τα βαλεισ στον κωλο σου λακαμα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οι πακηδες τωρα ειναι φθηνοτεροι. οι αλμπαν ηδη εχουν ξυπνησει και ζητανε πιο πολλα. οταν ξυπνησουν και οι πακηδες δεν θα υπαρχουν φθηνοι ερατες πλεον. αντε τιποτα κινεζοι αν και αυτοι ειναι επιχειρηματιες.....
ελπιζω να καταλαβες τι εγραφα πριν..... οσο για τα @@σου να τα βαλεισ στον κωλο σου λακαμα

ε άρα σε καλό δρόμο είμαστε, τι γκρινιάζετε?

Επισκέπτης
Και είναι λόγος αυτός να χαίρεσαι;
Συμμετοχική δημοκρατία δεν σημαίνει ότι γράφει απλά ο καθένας την παπαριά του στο διαδίκτυο αλλά ότι υπάρχη καθολική συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων και ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος είναι το δημοψήφισμα....
Κατανοώ βέβαια ότι αν το 1981 αν γινόταν δημοψήφισμα για την είσοδο στην ΕΟΚ ή το 2001 για το €, το αποτέλεσμα θα ήταν αρνητικό όποτε η ηγεσία προηγήθηκε του λαού και μπράβο της ωστόσο σε κάποια ζητήμα καλό είναι να εφαρμόζεται ο συνταγματικά προβλεπόμενος θεσμός...  

Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν καταλαβαίνω ποιο θα είναι το ερώτημα που θα απαντηθεί σε δημοψήφισμα...
Προσωπικά συμφωνώ με την χορήγηση υπηκοότητας (αν σε κάποιους η λέξη αυτή θυμίζει βασιλείς, στ' @@ μου, αυτή είναι η σωστή λέξη και όχι η ιθαγένεια) ή με την πολιτογράφηση επί το δημοκρατικότερο όσων παιδιών γεννήθηκαν στην ελλάδα, τελείωσαν ελληνικά σχολεία, έμεναν αδιάκοπα στην ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, έχουν λευκό ποινικό μητρώο και θα δώσουν όρκο πίστης στην Ελλάδα και τους νόμους της...
Ωστόσο, οι προϋποθέσεις που θέτει το νομοσχέδιο είναι ιδιαίτερα χαλαρές, λαμβανομένης υπόψης της θέσης της ελλάδας ως πύλης εισόδου (λαθρο)μεταναστών και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η ελληνική υπηκοότητα να γίνει σημαία ευκαιρίας για ένα σωρό τυχάρπαστους που απλά θα θελουν ευρωπαϊκά χαρτιά ή να συνεχίσουν να ζουν παρασιτικά χωρίς το φόβο της απέλασης...
Εκτός αυτού, τα ελληνικά χαρτιά είναι και ευρωπαϊκα...Αν αρχίσουμε να χορηγούμε υπηκοότητα ανεξέλεγκτα, στο τέλος τα ελληνικά διαβατήρια και ταυτότητες θα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζονται και της Υεμένης ή της Αιθιοπίας...

Το ζήτημα είναι σοβαρό και δεν σηκώνει διεθνιστικές ή εθνικιστικές κορώνες αλλά ορθολογική αντιμετώπιση.
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
επιχειρηματα του κωλου..
γιατι πρεπει να εχουν καθαρο ποινικο μητρωο???
στους ελλΕηναραδες αφαιρειται η υπηκοοτητα οταν το λερωνουν???
δεν κανουν τα χαρτια αξιοπιστο τον λαο μιας χωρας..
στους γαμιαδες σου στηνεσαι σαν καλο & προθυμο πουτανακι για να παρεις βιζα,δινεις τα ανθρωπομετρικα σου στοιχεια,κανεις επικυψεις στο αεροδρομιο για να μπεις στο αεροπλανο για την χωρα των καραβλαχων νταβατζηδων του πλανητη..
μαθημενος εισαι..
απλα θα σκυβεις & στους γερμανους(ηδη σκυβεις απλα δεν το μολογας)..120 δις χρωστας στους απογονους του φυρερ..
το αυτο & στους μονιμους συμμαχους πουρκουαδες που σε γαμανε μεσα στο ιδιο σου το σπιτι(πεσινε-καρφουρ κλπ)επι σειρα δεκαετιων..
με τα πουστρακια απο το νησι,δεν εχεις προβλημα αφου εισαι λουμπινα & κανετε ανετα πλακομουνι οποτε στο ζητανε(οι πρακτορες τους κυκλοφορουν με πληρη ασυλια επι σειρα ετων)..
τα κατακαθια που στελνουν καθε χρονο στην κρητη-ζακυνθο-κερκυρα-ροδο-κω δεν σε ενοχλουν βεβαια..
ειναι γαλαζοαιματοι,ασπρουλιαρηδες,κοκκινοκωλοι οπως & οι μπουρανταδες-χιτες προπατορες σου..
να συνεχισω???
μπααααααααααααααααααααα..
ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
τοιχο-τοιχο λεμε..
βαλε κανα καγκελακι-συναγερμο-καμερες,βγαλε τα γκαφρα εξω γιατι ερχεται βροχη,ερχεται μπορα..
αρκετα πουστηδες..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
κλαψτε οσο θελετε..
οι σημερινοι κλεφτες-βιαστες σας,θα πολλαπλασιαστουν με γεωμετρικη προοδο & θα σας αφανησουν βρωμοπουσταραδες ρατσιστες..
τα βλασταρακια σας θα τρεχουν στα love bites-top model-αγροτης μονος ψαχνει-μια νυφη για τον μαλακα/ευνουχισμενο γιο μου & θα ξεφτιλιζονται ολο & περισσοτερο σε κοινη θεα..
οι κορες σας ετσι & αλλιως δεν μπορουν,ουτε καν πουτανες να γινουν αφου ειναι τρισαθλιες ελλΕηνιδες τεμπελες ανοικοκυρευτες χαμηλοκωλες..
θα μιρλιαζετε οικογενειακως μεχρι την δευτερα παρουσια ή μεχρι την τελικη εφοδο στα "χειμερινα ανακτορα" που ερχεται λιαν συντομως..
ο κυβος εριφθη..
ή μαζι μας,ή απεναντι μας,με οτι αυτο συνεπαγεται για τα χοντρα γουρουνισια λαιμουδακια σας..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Καλά τα λες, ιδίως τα bold...
Ωστόσο, σε συνθήκες γενικευμένης ανομίας, κανείς δεν είναι ασφαλής, πολλώ δε μάλλον άθεοι φιλελεύθεροι διεθνιστές απέναντι σε θρησκόληπτα ταλιμπανοπάκια...
Και μην ξεχνάς ότι οι μετανάστες, μόλις τακτοποιηθούν κάπως, γίνονται ιδιαίτερα συντηρητικοί και αντιδραστικοί...
Ακόμη και σήμερα, η υποστήριξη των μεταναστών στον αντιεξουσιαστικό χώρο περιοριζόνταν στο πλιάτσικο καμιας σπασμένης βιτρίνας, παρά τα άπειρα στέκια μεταναστών κτλ.

Προσέξτε μήπως πάτε για μαλί και βγείτε κουρεμένοι και στην 6/12/2020 σας βαράει αλβανός ματατζής και σας κακοποιεί αφγανός ασφαλίτης με έντονες επιρροές από σαρία...

Επισκέπτης

μαλακίες λες και το ξέρεις.
άστο δεν το μαζεύεις τώρα.
όσο για τ'αρχίδια μου και νάθελα να τα βάλω στον κώλο μου δε μ'αφήνεις να τα ξεκολήσω από το δικό σου

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
επιχειρηματα του κωλου..
γιατι πρεπει να εχουν καθαρο ποινικο μητρωο???
στους ελλΕηναραδες αφαιρειται η υπηκοοτητα οταν το λερωνουν???
δεν κανουν τα χαρτια αξιοπιστο τον λαο μιας χωρας..
στους γαμιαδες σου στηνεσαι σαν καλο & προθυμο πουτανακι για να παρεις βιζα,δινεις τα ανθρωπομετρικα σου στοιχεια,κανεις επικυψεις στο αεροδρομιο για να μπεις στο αεροπλανο για την χωρα των καραβλαχων νταβατζηδων του πλανητη..
μαθημενος εισαι..
απλα θα σκυβεις & στους γερμανους(ηδη σκυβεις απλα δεν το μολογας)..120 δις χρωστας στους απογονους του φυρερ..
το αυτο & στους μονιμους συμμαχους πουρκουαδες που σε γαμανε μεσα στο ιδιο σου το σπιτι(πεσινε-καρφουρ κλπ)επι σειρα δεκαετιων..
με τα πουστρακια απο το νησι,δεν εχεις προβλημα αφου εισαι λουμπινα & κανετε ανετα πλακομουνι οποτε στο ζητανε(οι πρακτορες τους κυκλοφορουν με πληρη ασυλια επι σειρα ετων)..
τα κατακαθια που στελνουν καθε χρονο στην κρητη-ζακυνθο-κερκυρα-ροδο-κω δεν σε ενοχλουν βεβαια..
ειναι γαλαζοαιματοι,ασπρουλιαρηδες,κοκκινοκωλοι οπως & οι μπουρανταδες-χιτες προπατορες σου..
να συνεχισω???
μπααααααααααααααααααααα..
ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
τοιχο-τοιχο λεμε..
βαλε κανα καγκελακι-συναγερμο-καμερες,βγαλε τα γκαφρα εξω γιατι ερχεται βροχη,ερχεται μπορα..
αρκετα πουστηδες..

το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κάνουν αξιοπιστο τον λαο μιας χώρας τετοιου είδους φωνασκίες...

Επισκέπτης
το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κάνουν αξιοπιστο τον λαο μιας χώρας τετοιου είδους φωνασκίες...
τραβα ρε στην νταρια λεμε..
εσυ δεν το εχεις ετσι & αλλιως..
για σιροπια & σαλια καλος εισαι..
δεν σε γαμαω λεμε..

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
μαλακίες λες και το ξέρεις.
άστο δεν το μαζεύεις τώρα.
όσο για τ'αρχίδια μου και νάθελα να τα βάλω στον κώλο μου δε μ'αφήνεις να τα ξεκολήσω από το δικό σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεις πλακα ρε λακαμα

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τραβα ρε στην νταρια λεμε..
εσυ δεν το εχεις ετσι & αλλιως..
για σιροπια & σαλια καλος εισαι..
δεν σε γαμαω λεμε..

ευτυχώς που δεν το έχω.... το κενό στην κρανιακή κοιλότητα....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
και πλάκα έχω και άλλα που δε θες να μάθεις..
και μαλάκας μπορεί να είμαι που ασχολούμαι με πρωτόζωα
για πες τι αλλα εχεις μαγκα του πληκτρολογιου.......τις απειλες σε κανα πουτανακι οχι σε μενα μαλακα

Επισκέπτης
αυτα ειναι..
ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ απο τις αμοιβαδες..
ΣΑΘΡΑ απο τους σκεπτομενους(τους ποιους???)..
δεν το εχετε λεμε..
ΑΙΟΛΑ τα επιχειρηματα σας..
ΓΤΠ τελειως..
η πλακα ειναι οτι το ξερετε,απλα δεν θελετε-μπορειτε να το παραδεχτειτε για πολλους & διαφορους λογους..
σας καταλαβαινω,ομως δεν σας συγχωρω..
χωρις κουκουλα θα σας παραδωσω στους λουμπεν ολων των εθνικοτητων..
αν αργοτερα φανε & εμενα,δεν με απασχολει καθολου..
δεν ειμαι παρτακιας ρε ζωα..
αυτη ειναι η κυρια διαφορα μας..
εσεις ξεκινατε απο το σκατοψυχο εγω σας..
εγω τον δικο μου εγωισμο τον εχω ηδη τσαλακωσει γιατι θελω να ειμαι ανθρωπος..
γκεγκε???
προφανως οχι..
στα παπαρια μου..
δεν σας λυπαμαι..

Επισκέπτης
για πες τι αλλα εχεις μαγκα του πληκτρολογιου.......τις απειλες σε κανα πουτανακι οχι σε μενα μαλακα

Όχι μόνο δε σε απείλησα αλλά ούτε καν σ'έβρισα (σε αντίθεση με σένα) γιατί δεν το συνηθίζω απ'το πληκτρολόγιο.

αν θες από κοντά κανονίζεται..

Επισκέπτης
Όχι μόνο δε σε απείλησα αλλά ούτε καν σ'έβρισα (σε αντίθεση με σένα) γιατί δεν το συνηθίζω απ'το πληκτρολόγιο.

αν θες από κοντά κανονίζεται..
ελα ρε..
τι ασχολεισαι με το παρλιακο???
σαν να μιλας στον αντονιονι λεμε..
χεστον..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom