Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Τί έγινε το λαϊκό δικαστήριο του bou.com τους καταδίκασε τους μουσουλμάνους ως υπαίτιους κάθε κακού σε αυτόν τον κόσμο ή όχι ακόμα;

Την οικονομική κρίση αλήθεια οι μουσουλμάνοι την δημιούργησαν;;;
μη στεναχωριεσαι,χαλαρωσε τυπε μου.εχουμε και δουλειες να κανουμε :rolleyes:

αξιοπιστη πηγη σφυριξε οτι ανοιγουν νεα γραφεια στην κορινθο συντομα,η νεμεα δε βολευει :) υποδοχης ε? :knuppel:  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άσε μόρτη μου...περασμένα μεγαλεία....τα φασιστοπουστράκια αποκτήσανε αντοχές. :-

Παλιά μια καμμένη σημαία αρκούσε να μοιράσεις 4-5 ban επειδή θα σου ρίχνανε γαμώ μάνες... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άσε μόρτη μου...περασμένα μεγαλεία....τα φασιστοπουστράκια αποκτήσανε αντοχές. :-

Παλιά μια καμμένη σημαία αρκούσε να μοιράσεις 4-5 ban επειδή θα σου ρίχνανε γαμώ μάνες... :grin:

χαχαχαχχαα
τις κατσαριδες με αεροζολ ... φιλε παπαζολ  :birdman:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Α τέτοια αγάπη εννοείς  :2funny:  :2funny:

Τι? Δε θ'ανοιξουν στη Νεμέα κοντά στο φούρνο του κοντοστούμπη??
ε ναι,αν σε εχω κοψει καλα πρεπει να εισαι μεσα στη τρελλη καψουρα :2funny:

μαλλον δε βολευει η νεμεα,πεφτει μακρυα.λογικο ειναι στη κορινθο

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ε δεν κανει; ξεχασε οτι η χ.α με μπροσταριδες τους βουλευτες της πηρε τον νομο στα χερια της
η μηπως αυτα δεν μας συμφερει να τα λεμε, απο τι φαινεται επιλεκτικα αλλη τον εφαρμοζουν το νομο.
Πρωτον γιατι οτι λεω πρεπει να το συνδεεις με τη Χ.Α.?
Χεστηκα για το τι κανει η Χ.Α.
Δευτερον οποιος διαστρεβλωνει η παραποιει η ερμηνευει η παιρνει το νομο στα χερια του επειδη ετσι γουσταρει τοτε να τιμωρειται.
Τριτον οι βανδαλισμοι και οι καταστροφες απο τους παρανομους λαθρομεταναστες και μαλιστα για ασχετο θρησκευτικο θεμα πως μπορει να ταυτιζονται με την καταστροφη παρανομων εμπορευματων προιοντων λαθρεμποριου απο μελη και βουλευτες κομματος? Στη πρωτη περιπτωση εχουμε ευθεια συγκρουση και κακο για το κοινωνικο συνολο και στη δευτερη περιπτωση υπερβαση η αναληψη καθηκοντων που δεν αναλογουν. Δηλαδη στη δευτερη περιπτωση το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο αρκει να ειχε επεμβει η αστυνομια και οχι η Χ.Α. Ενω στη πρωτη περιπτωση εχουμε ποινικα αδικηματα σε βαθμο κακουργηματος. Ειναι ομοιες ποιοτικα οι δυο περιπτωσεις?

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Εκεί πέθανε άνθρωπος ηλίθιε(παιδί κιόλας)....βρες τουλάχιστον κάτι που να ταιριάζει πραγματικά κ όχι να την γράψεις την μαλακία σου απλά για να απαντήσεις.

Λοβοτομημένε αριστερέ μουτζαχεντίν, γνωρίζεις πόσοι Ελληνες έχασαν την ζωή και περιουσία τους από μουσουλμανικά σκουλήκια;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λοβοτομημένε αριστερέ μουτζαχεντίν, γνωρίζεις πόσοι Ελληνες έχασαν την ζωή και περιουσία τους από μουσουλμανικά σκουλήκια;
Για πότε λες ακριβώς να σου πω...για το 1453;;;

Για το 1914-1918 και 1920-1924;;;

Ναι τελικά έχεις δίκιο...πρέπει να πάρουμε εκδίκηση κ για τα δυο. :jerking:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ιουδαιογενή;
Δεν θα το ΄λεγα.
Πλείστοι θεωρητικοί των συγκρούσεων έχουν εντρυφίσει πάνω στην Πόλη Κράτος και ιδιαίτερα στην Σπάρτη την οποία και θεωρούσαν μια πολύ πρώϊμη μορφή κομμούνας.

Nαι τόσο πρωϊμη που είναι μια εντελως φυλετική κοινωνία. Αυτό το κάναν γαργάρα μάλλον οι θεωρητικοί. Με εν ενεργεία πχ τον θεσμό της Ξενηλασίας κ της Κρυπτείας.

Τώρα βέβαια, το "ο αγών μου" όντως δε θα το έπιανα ποτέ στα χέρια μου. Αν γι'αυτόν τον λόγο θεωρούμαι αδαής κατά τη γνώμη σου, τότε είμαι αδαής..

Η παραδοχή της άγνοιας είναι ουσιαστικό βήμα πάντως.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ότι πείτε χερ Γιόζεφ..

Εγώ δεν είπα κάτι εσείς παραδεχθηκατε ως μορφή άγνοιας ότι δεν έχετε αναγνώσει συγκεκριμένο βιβλίο. Θα μπορούσατε ίσως να μας πείτε και στο αν διαφωνείτε στην συγκεκριμένη γενική παρατήρηση ότι η παραδοχή της αγνοίας είναι σημαντικό βήμα για τον καθέ άνθρωπο. Πέρα από τις γνωστές ανέξοδες ειρωνείες

Επισκέπτης
Θα μπορούσατε ίσως να μας πείτε και στο αν διαφωνείτε στην συγκεκριμένη γενική παρατήρηση ότι η παραδοχή της αγνοίας είναι σημαντικό βήμα για τον καθέ άνθρωπο.

Φυσικά και είναι σημαντικό βήμα. Και πάντα παραδέχομαι την άγνοιά μου σε περιπτώσεις που δε γνωρίζω.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Φυσικά και είναι σημαντικό βήμα. Και πάντα παραδέχομαι την άγνοιά μου σε περιπτώσεις που δε γνωρίζω.

Ειδες λοιπόν που μπορούμε να συμφωνούμε και σε 2-3 πράγματατα.
Τότε προς τι οι ειρωνείες? anyway...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom