Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Επισκέπτης
Ειδες λοιπόν που μπορούμε να συμφωνούμε και σε 2-3 πράγματατα.
Τότε προς τι οι ειρωνείες? anyway...

Είμαι λίγο παλιοχαρακτήρας ώρες ώρες.
Τεσπα, στο θέμα μας. Μπορεί να δηλώνω άγνοια ως προς το περιεχόμενο του βιβλίου του χίτλερ (από επιλογή)  δε μπορεί όμως να είμαι και τελείως μυρωδιάς γύρω απ'την ιδεολογία του.
Κι αυτό γιατί την ιδεολογία αυτή τη γνώρισε με το χειρότερο τρόπο σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη.
Διαφωνείς??

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Κι αυτό γιατί την ιδεολογία αυτή τη γνώρισε με το χειρότερο τρόπο σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη.
Διαφωνείς??

Ας πούμε ότι συμφωνώ αλλά δεν ήταν αποκλειστικά η μόνη ιδεολόγια που έφερε δεινά στους λαούς της Ευρώπης. Μπορεί κάποιος να βρει και άλλες πολύ ευκολα.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Είμαι λίγο παλιοχαρακτήρας ώρες ώρες.
Τεσπα, στο θέμα μας. Μπορεί να δηλώνω άγνοια ως προς το περιεχόμενο του βιβλίου του χίτλερ (από επιλογή)  δε μπορεί όμως να είμαι και τελείως μυρωδιάς γύρω απ'την ιδεολογία του.
Διαφωνείς??

και το κομμουνισμο γνωρισε με το χειροτερο τροπο η ευρωπη οπως το ναζισμο...  :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Σημερα ηταν η δικη της δολοφονιας του αειμνηστου ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ...ο μανωλης θα μπορουσε να ειναι ο φιλος μας, ο αδερφος μας, ο θειος μας, ο πατερας μας..Ηταν ενας συνανθρωπος μας που στις 4 τα ξημερωματα ειχε την ατυχια να αναγκαστει να παει την γυναικα του στο μαιευτηριο και σφιαγιαστηκε κατω απο το σπιτι του απο 4 αφγανικα σκουπιδια..

αυτα τα διποδα σκουπιδια μετα προσπαθησαν να πουλησουν την καμερα του μανωλη για 120 ευρω στο μοναστηρακι..

τοσο κοστολογησαν την ζωη του μανωλη αυτα τα διποδα υπανθρωπα οντα...[size=20pt]120 ευρω[/size]

θα εισαι παντα αθανατος μανωλη..ο θεος να δινει δυναμη στους δικους σου

το παιδακι σου θα ξερει οτι ειχε εναν πατερα ηρωα που δεν εδωσε αυτο που ηθελαν 4 υπανθρωπα σκουπιδια, τα οποια ηρθαν σαν αποικιοκρατες στην χωρα του,  παρα παλεψε μαζι τους..1 με 4..

assets_LARGE_t_420_53505727.JPG

IMG_5098.JPG

c9b3b5187f4c946b1bdcc730628ed972_L.jpg

topos.JPG

egklimatikotita.jpg

Στη συνέχεια, σαν να πρόκειται για έναν τρίτο, αμέτοχο στα γεγονότα, μιλάει για τη συνάντησή του με έναν 20χρονο ομοεθνή φίλο του με το ψευδώνυμο «Κακά» και έναν Πακιστανό που φέρεται να τον είχε ξαναδεί δύο φορές στην πλατεία Ομονοίας και τελικά τη ληστεία και τη δολοφονία του άτυχου Μανώλη Καντάρη: «Κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας αγοράσαμε αρκετές μπίρες, καθήσαμε εκεί κοντά και τις ήπιαμε. Λίγο μετά σηκωθήκαμε ξανά και συνεχίσαμε να κάνουμε βόλτα στους γύρω δρόμους.

Μετά από κάποιες ώρες, δεν θυμάμαι να σας πω ακριβώς γιατί ήμασταν μεθυσμένοι, ο Πακιστανός είδε έναν άνδρα που είχε κρεμασμένη στον ώμο του μια κάμερα να περπατάει στο πεζοδρόμιο. Χωρίς να μας πει τίποτε, τον ακολούθησε και εμείς τρέξαμε πίσω του.

Μόλις έστριψε αυτός αριστερά, δεν θυμάμαι να σας πω σε ποιον δρόμο, ο Πακιστανός τον πλησίασε και του τράβηξε την τσάντα με την κάμερα από τον ώμο του για να του την πάρει. Αυτός αντέδρασε και άρχισε να λέει κάτι στα ελληνικά.

Τότε ο Πακιστανός έβγαλε από τη μέση του ένα μαχαίρι, 20 πόντους περίπου, και τον μαχαίρωσε τουλάχιστον μία φορά απ' ό,τι θυμάμαι. Τότε αυτός που είχε την κάμερα φάνηκε από το κτύπημα ότι πόνεσε πολύ, παραπάτησε και έπεσε κάτω.

Οταν τον κοίταξα είδα να έχει αίμα στην μπλούζα του και αμέσως γύρισα το κεφάλι μου για να μην τον βλέπω. Μόλις πήραμε την κάμερα χωρίσαμε και εγώ με τον φίλο μου πήγαμε σπίτι μας και κοιμηθήκαμε...».

«Σκέφθηκα να πάω στην Αστυνομία, αλλά τελικά πήγα για ύπνο...»

Στον Πακιστανό συνεργό τους χρεώνει το φόνο και ο 20χρονος στην απολογία του, αναφέροντας: «Ηρθα στην Ελλάδα πριν από περίπου έξι μήνες, από τον Εβρο, παράνομα. Ηρθα αμέσως στην Αθήνα και έμεινα εκεί που μένω και τώρα, εκεί από όπου με φέρατε σήμερα. Τώρα δεν δουλεύω.

Εκείνο το βράδυ που έγινε ο φόνος ήμουν σε ένα μαγαζί κάτω από το σπίτι που έμενα. Με είδε ο Καν (σ.σ.: ο 27χρονος Αφγανός που έχει συλληφθεί για τον φόνο του Μανώλη Καντάρη) και μου είπε να πάμε μια βόλτα. Ηταν να πάμε στην πλατεία Βικτωρίας...

Ξεκινήσαμε με τα πόδια και περάσαμε από την πλατεία Ομονοίας όπου εκεί είδαμε έναν Πακιστανό που άρχισε να μας ακολουθεί από πίσω. Ρώτησα τον Καν γιατί μας ακολουθεί και αυτός μου είπε: “Ασ' τον. Τι σε νοιάζει εσένα; ένας Μπανζαβί είναι”. Μπανζαβί είναι φυλή του Πακιστάν. Ο Καν χαιρετήθηκε με αυτόν τον Πακιστανό και μιλήσανε ουρντού.

Προτού φθάσουμε στην πλατεία Βικτωρίας, κάποια στιγμή είδαμε μπροστά μας έναν Ελληνα που κρατούσε κάτι σαν τσάντα, περασμένη στον ώμο του. Μόλις τον είδε ο Πακιστανός που ήταν μαζί μας έτρεξε πίσω από τον Ελληνα. Εγώ και ο Καν ακολουθήσαμε. Ο Ελληνας σε μια στιγμή έστριψε, ο Πακιστανός έτρεξε πίσω του και έβγαλε ένα μαχαίρι.

Εκεί που έστριψαν στον δρόμο έχει φανάρι. Ο Καν τους ακολούθησε αλλά εγώ, μόλις είδα ότι έβγαλε μαχαίρι ο Πακιστανός, δεν πήγα μαζί τους· έμεινα εκεί κοντά στο φανάρι, στη γωνία. Στην αρχή που είδα τον Πακιστανό να βγάζει μαχαίρι, νόμιζα ότι ήθελε να κτυπήσει εμένα. Τότε είδα τον Πακιστανό να κτυπάει με το μαχαίρι τον Ελληνα, να τον ρίχνει κάτω και μετά να του παίρνει την τσάντα που είχε μαζί του και να φεύγει.

Ο Καν δεν έκανε τίποτε, μόνο κοιτούσε. Εγώ δεν πλησίασα. Μόλις ο Πακιστανός τον μαχαίρωσε, ο Ελληνας άρχισε να φωνάζει...».

Στη συνέχεια ο 20χρονος υποστήριξε ότι «απείλησε τον πακιστανό δράστη ότι θα πήγαινε στην Αστυνομία για να τον καταγγείλει και εκείνος του είπε ότι θα τον σκοτώσει». Ο 20χρονος Αφγανός, ωστόσο, δεν υλοποίησε την απειλή του και μετά τον φόνο, όπως είπε στους αστυνομικούς, πήγε κι αυτός για ύπνο...

Η κατάθεση της συζύγου

Συγκλονιστική είναι και η κατάθεση της συζύγου του άτυχου Μανώλη Καντάρη, η οποία δόθηκε μία ημέρα μετά τη δολοφονία και αφού είχε γεννήσει λίγες ώρες νωρίτερα το δεύτερο παιδί τους.

Οπως ανέφερε, χρησιμοποιώντας ενεστώτα χρόνο, στους αστυνομικούς, «όταν ο άνδρας μου πηγαίνει στο πάρκινγκ δεν αργεί περισσότερο από δέκα λεπτά και επιστρέφει. Χθες όμως πέρασε η ώρα και ο Μανώλης δεν μας έπαιρνε τηλέφωνο για να κατέβουμε. Περίπου στις 5.30 του τηλεφώνησα για να δω πού είναι, όμως δεν απάντησε.

Συνέχισα να του τηλεφωνώ, όμως δεν απαντούσε. Τότε μαζί με τη μάνα μου αποφασίσαμε να κατεβούμε από το σπίτι για να βρούμε τον Μανώλη. Καθώς ανεβαίναμε την οδό Ηπείρου προς την Γ' Σεπτεμβρίου είδαμε στη γωνία των δύο δρόμων ένα περιπολικό.

Τότε κατάλαβα ότι κάτι είχε συμβεί και έστειλα τη μητέρα μου για να δει. Η μητέρα μου πλησίασε και είδε ότι είχε κτυπήσει ο Μανώλης και είχε πέσει στο πεζοδρόμιο μέσα στα αίματα. Τηλεφώνησα και πάλι στο κινητό του συζύγου μου και το άκουσα να κτυπάει. Επειτα από λίγο πλησίασα και εγώ και είδα τον σύζυγό μου να είναι πεσμένος ανάσκελα προς την άκρη του πεζοδρομίου μέσα στα αίματα...».

Στην κάμερα, όπως είπε η σύζυγος του θύματος στην κατάθεσή της, υπήρχαν βίντεο με εκείνην και το παιδί της.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Για την ιστορια σημερα στις 25/9/2012 οι αφγανοι καταδικαστηκαν σε 43 ετη φυλακιση..

θα τρωνε και θα πινουν τσαμπα...θα θερμαινονται τσαμπα..και σε κανα 10αρι ετη θα ειναι εξω..

[size=20pt]προτεινω να χρησιμοποιηθουν σαν πειραματοζωα πανω σε διαφορους τομεις της επιστημης ή στο μαθημα ανατομιας των ιατρων μας..[/size]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να τους δώσουμε... τα αρχίδια μας... ξου ρε στα σπίτια σας...

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ ΜΑΣ

Προς τους 300 απεργούς πείνας της Υπατίας και της Θεσσαλονίκης

Αδέρφια και σύντροφοι στον αγώνα

Οι καταγγελίες και οι συνεχείς πιέσεις μας έφεραν το πρώτο αποτέλεσμα. Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, που αρνούνταν μέχρι τώρα ακόμα και να παραλάβει τις νόμιμες αιτήσεις μας, σήμερα μας απάντησε ότι θα δεχτεί τις αιτήσεις μας για την ανανέωση των «χαρτιών» μας.

Οργανωμένα, λοιπόν, όπως και τις προηγούμενες φορές, θα πάμε στις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες και θα καταθέσουμε τις αιτήσεις για την ανανέωση των «χαρτιών» μας, όπως κάναμε και τα προηγούμενα εξάμηνα.

Ομως, δεν έχουμε ακόμη καμιά απάντηση για την τύχη των αιτήσεών μας. Τις προηγούμενες φορές, όταν καταθέταμε τις αιτήσεις, ξέραμε ότι θα πάρουμε αμέσως και την ανανεωμένη βεβαίωση «αναβολής της απομάκρυνσης». Τώρα δεν έχουμε ακόμη καμιά απάντηση.

Είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση να έκανε έναν ελιγμό, με σκοπό να μας αποδιοργανώσει. Να δέχτηκε να πάρει τις αιτήσεις, για να μας καθησυχάσει, να μας αποκοιμίσει, για να πάψουμε να ετοιμαζόμαστε για αγώνα, όπως κάνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Γι’ αυτό και πρέπει να σφίξουμε την ενότητά μας, να συνεχίσουμε τις συσκέψεις μας και να είμαστε πανέτοιμοι να μπούμε άμεσα σε αγώνα για να πετύχουμε την ανανέωση των βεβαιώσεων.

ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

25 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοιχτό Μέτωπο για την Υπεράσπιση
των Δικαιωμάτων των Μεταναστών

Επισκέπτης
Τὸ περίεργον εἶναι ὅτι δὲν κατεδικάσθησαν εἰς ἰσόβια.

Ὅτε τῷ 1999 ὁ παράφρων Π. Καζάκος ἐφόνευσεν 2 ἀλλοδαποὺς ἡ ποινὴ ἦτο δὶς ἰσόβια.

Δὲν ἡμπορῶμεν νὰ φαντασθῶμεν τὸ σκεπτικὸν τοῦ δικαστηρίου.

Ἐν πάσῃ περιπτώσει ἡ κατάργησις τῆς θανατικῆς ποινῆς εἶναι δεῖγμα ὁδεύσεως μίας κοινωνίας πρὸς τὸν θάνατον.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Τὸ περίεργον εἶναι ὅτι δὲν κατεδικάσθησαν εἰς ἰσόβια.

Ὅτε τῷ 1999 ὁ παράφρων Π. Καζάκος ἐφόνευσεν 2 ἀλλοδαποὺς ἡ ποινὴ ἦτο δὶς ἰσόβια.

Δὲν ἡμπορῶμεν νὰ φαντασθῶμεν τὸ σκεπτικὸν τοῦ δικαστηρίου.

Ἐν πάσει περιπτώσει ἡ κατάργησις τῆς θανατικῆς ποινῆς εἶναι δεῖγμα ὁδεύσεως μίας κοινωνίας πρὸς τὸν θάνατον.
το παληκαρι απο τη Δαφνη που σαπισανε στο ξυλο οι αραπαδες και γυρισε την επομενη μερα και καραμπινιασε οπιον μαυρο εβρισκε?

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι αριστεροι και δεξιοι να παρουμε χαμπαρι οτι οι λαθρομεταναστες ειναι προβλημα για ολους μας. Να αφησουμε τις κοντρες οσον αφορα τη λαθρομεταναστευση -αλλωστε εχουμε τοσα αλλα να κονταριζομαστε-  και να αποτρεψουμε την ισλαμοποιηση της χωρας. Διαβαζα σημερα σε καποιo site οτι οι μεταναστες εχουν πανω απο 50% συμετοχη στην εγκληματικοτητα. Τι διαολο περιμενουμε για να τους ξαποστειλουμε ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το 74 ήταν δικιά μας η μαλακία(των χουντικών για την ακρίβεια) ας προσέχαμε.

96 τί έγινε,μήπως εννοείς 92 Ίμια;;;

μπορούμε όμως εύκολα να αναφέρουμε το 1955 και το 1964-1966

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το θεμα ειναι αριστεροι και δεξιοι να παρουμε χαμπαρι οτι οι λαθρομεταναστες ειναι προβλημα για ολους μας. Να αφησουμε τις κοντρες οσον αφορα τη λαθρομεταναστευση -αλλωστε εχουμε τοσα αλλα να κονταριζομαστε-  και να αποτρεψουμε την ισλαμοποιηση της χωρας. Διαβαζα σημερα σε καποιo site οτι οι μεταναστες εχουν πανω απο 50% συμετοχη στην εγκληματικοτητα. Τι διαολο περιμενουμε για να τους ξαποστειλουμε ?

μην ρωτάς εμένα.. ρώτα τον κολλητό σου τον υπερπόντικα, τον πατριωτη σου τον νάτσο και τους λοιπούς ομοιδεάτες σου...

εμείς (οι απλοί μικρο-μεσο αστοί εννοώ για να μην πάει ο νους σου στην ΧΑ) θέλουμε να τους στειλουμε στα σπίτια τους...
και κάτι κάνει και το γκουβέρνο αν και δεν φτάνει πρέπει να κάνει περισσότερα, γρηγορώτερα....

Επισκέπτης
το παληκαρι απο τη Δαφνη που σαπισανε στο ξυλο οι αραπαδες και γυρισε την επομενη μερα και καραμπινιασε οπιον μαυρο εβρισκε?

Δὲν γνωρίζω τὶ προηγήθη. Πάντως πραγματογνωμοσύνη τοῦ (ἀκραίου ἀριστεροῦ) ψυχιάτρου κ. Μυλωνάκη κατέληξεν εἰς τὸ συμπέρασμα ὅτι ὁ Καζάκος ἦτο παράφρων.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
50%+ αλλοδαποί κ το υπόλοιπο έλληνες δηλαδή.

Με τέτοια διαφορά στην οικονομική κ κοινωνική τους θέση,μάλιστα.....

Επίσης εδώ να αναφερθεί πως οι έλληνες είναι πρωταθλητές στα οικονομικά εγκλήματα....

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι αριστεροι και δεξιοι να παρουμε χαμπαρι οτι οι λαθρομεταναστες ειναι προβλημα για ολους μας.

Ἡ ἀριστερὰ ἀποκλείεται νὰ ταχθῇ κατὰ τῆς λαθρομεταναστέυσεως ἀκόμη καὶ ἄν τὴν ἀποδοκιμάζῃ τὸ 90% τῶν Ἑλλήνων (δὲν ἀπέχει πολὺ τὸ ποσοστὸν αὐτὸ τοῦ σήμερον ἰσχύοντος).

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

ειναι οι 7 στους 10..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
50%+ αλλοδαποί κ το υπόλοιπο έλληνες δηλαδή.

Με τέτοια διαφορά στην οικονομική κ κοινωνική τους θέση,μάλιστα.....

Επίσης εδώ να αναφερθεί πως οι έλληνες είναι πρωταθλητές στα οικονομικά εγκλήματα....

σε αναγωγή βέβαια σε ιδίους πληθυσμούς (διότι οι μετανάστες στην ελλάδα είναι περίπου 1.200.000-1.500.000 και οι έλληνες 10.000.000 χονδρικά) τα ποσοστά αλλάζουν δραματικά...

ειδικώτερα μας δείχνει ότι το 11% του πληθυσμού ευθύνεται για το 50% της εγκληματικότητας και υπόλοιπο 89% για το άλλο μισό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom