Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μωρή κουτσομπόλα!!! :2funny: :2funny:

Δώρο το ΚΕΦΑΛΑΙΟ όταν θα ανέβω στην Ψώλουν...

Άμα το φάει η σκόνη όμως θα σου το φέρω κατακέφαλα.

Τόμος Γ' και κεφάλαια περί τόκου...  :birdman:

Κάτι άλλο would be αριστερέ;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Φιλικά πάντα, όταν η όποια, ανύπαρκτη κατά τα άλλα ιδεολογικά, αναρχοαριστερα, απογαλακτιστεί από τον επι χρόνια καλλιεργημένο κρατισμό του μαρξισμού των διορισμένων κρατικοδιαίτων κοπρόσκυλων υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ  ίσως καταλήξει σε μια στιβαρή ιδεολογία.

Είμαι αναρχοκουμμούνι και υπερασπίζομαι κρατικοδίατα κοπρόσκυλα μαζί δεν πάει . Σοβαρευτείτε επιτέλους. Όπως δεν πάει και το είμαι αναρχοκουμμούνι και υπερασπίζομαι ταλιμπάν ισλαμοφασίστες μόνο και μόνο για να πικάρω την θεία μου που ψηφίζε Καρατζαφέρη και τρέχει στα μοναστήρια με τις εκδρομες των ΚΑΠΗ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Είμαι αναρχοκουμμούνι και υπερασπίζομαι κρατικοδίατα κοπρόσκυλα μαζί δεν πάει . Σοβαρευτείτε επιτέλους. Όπως δεν πάει και το είμαι αναρχοκουμμούνι και υπερασπίζομαι ταλιμπάν ισλαμοφασίστες μόνο και μόνο για να πικάρω την θεία μου που ψηφίζε Καρατζαφέρη και τρέχει στα μοναστήρια με τις εκδρομες των ΚΑΠΗ.

Μιας κι έβαλες β' πληθυντικό πράγμα που σημαίνει πως βάζεις κι εμένα μέσα σε μία ομάδα που έχεις στο μυαλό σου (δεν ψάχνω να βρω τι ακριβώς σκέφτεσαι, δε μ'απασχολεί κιόλας) να ξεκαθαρίσουμε πως ουδέποτε υπερασπίστηκα ούτε τα κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα του πασοκ, ούτε τους ταλιμπάν φανατικούς ισλαμιστές.
Έχω γράψει την άποψή μου τόσο για τα ρεμάλια που θεωρούσαν πως γαμούσαν κι έδερναν μέσα από τον κρατικό μηχανισμό, τόσο και για τα φανατισμένα μουνόπανα κάθε γαμωθρησκείας.
Απλά δεν κρίνω σκόπιμο να γράφω αυτές τις απόψεις μου κάθε τρεις και λίγο.
Κάτι άλλο??

Υ.Γ. Α... κι ο όρος αναρχοκουμούνι απλά δεν υφίσταται..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ωχ... βρηκες και συ να του δοσεις.. .δε διαβαζεται αυτο μορε αδερφακι μου.. Καλα βεβαια απο τον στρυφνο δευτερο τομο ειναι σα να διαβαζεις τα τρια γουρουνακια :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

βρε μακάκα.. δώστου καλύτερα να διαβάσει τον Χάρυ Πότερ... ίδιο επίπεδο εξάλλου έχει με το κεφάλαιο και είναι και περισσότερο εύπεπτο...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Υ.Γ. Α... κι ο όρος αναρχοκουμούνι απλά δεν υφίσταται..

Ο Πετράν μάλλον θα ήξερε κατιτης παραπάνω

URL]]

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Διαπράττετε μέγα ολίσθημα κύριε.

Εγώ δεν ταυτίζομαι με κανένα. Εγώ θέλω αντί να κάνετε το συνήγορο και τον θεματοθέτη των ανομιών παρακρτατικών οργανώσεων να ζητήσετε επιτακτικά και με σθένος την ισχυροποιηση του κράτους Δικαίου και των νόμων αυτού.

Αλλως πώς, απλώς επιζητάτε την παράταση της ανομίας πανταχώθεν προκειμένου να εξυπηρετηθούν ενδεχομένως και συμφέροντα που σας εξυπηρετούν τα μάλα.
...κυριε εχετε ξεφυγει ? που ειδατε να κανω το συνηγορο παρακρατικων οργανωσεων ? σε ποια συμφεροντα αναφερεσθε ? να ζητησω λετε την ισχυροποιηση του κρατους δικαιου, απο ποιους ? απο τους αναλγητους πολιτικους ? εγω ειμαι υπερ της απελασεως οσων εισηλθαν παρανομως οπως γινεται σε ολα τα συγχρονα κρατη ,πιθανον σεις να εχετε ( αγνωστο ποια )συμφεροντα απο την εδω παραμονη των λαθρομεταναστων ,δυσκολευομαι να δωσω αλλην εξηγηση αναγιγνωσκωντας τις αποψεις σας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δυο βδομαδες μεχρι την επανεξεταση.

Μαλακια και βδομαδα...

ας τους ξαποστείλουν και στα παπάρια μου..

και αυτούς και καμμιά πεντακοσαριά χιλιάδες από τους άλλους που μας κουβαλήθηκαν εδώ με το έτσι θέλω...

Επισκέπτης
ας τους ξαποστείλουν και στα παπάρια μου..

και αυτούς και καμμιά πεντακοσαριά χιλιάδες από τους άλλους που μας κουβαλήθηκαν εδώ με το έτσι θέλω...
Τρεις βδομαδες.

Πηγαινε το φυρι φυρι και θα μετρας Ολυμπιαδες στο τελος.

Επισκέπτης
Ο Πετράν μάλλον θα ήξερε κατιτης παραπάνω

http://[URL unfurl="true"]www.biblioasi.gr/images//covers/books/9789992851586.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ο πετράν μια χαρά τα έγραψε.
Αρκεί να διαβάζουμε και τα μέσα εκτός απ'το εξώφυλλο.
Και να ξέρεις να ερμηνεύεις βέβαια.
Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει αναρχοκομμουνισμός. Αυτό που περιγράφει ο πετρής στην ουσία είναι ο συμβουλιακός κομμουνισμός.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τρεις βδομαδες.

Πηγαινε το φυρι φυρι και θα μετρας Ολυμπιαδες στο τελος.

στο ξανάπα.. σε έχω γραμμένο στα αρχίδια μου .. και εσένα και όλους τους ομοιδεάτες σου.. παρέα με τα χρυσαύγουλα για να μην παρεξηγιόμαστε...

επειδή είσαι και μαγκάκος σε αφήνω να διαλέξεις και σε ποιό αρχίδι να σε γράψω..

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Δεν ξέρω για σένα, εγώ το δικό μου το έχω διαβασμένο από το 91, αγορασμένο 700 δραχμές.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω για σένα, εγώ το δικό μου το έχω διαβασμένο από το 91, αγορασμένο 700 δραχμές.

Ναι.
Και τι σημαίνει αυτό?? Πως κατάλαβες το περιεχόμενο??
Τεσπα, αν εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα μπορείς να πιστεύεις πως ο αναρχοκομμουνισμός υφίσταται.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως υφίσταται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom