Επισκέπτης
Σημερα το πρωι σου κανει?Έχεις έγκυρες πληροφορίες πόντικα? Περνάς συχνά?
Κανα δυο βδομαδες...Αλλα δεν κρατηθηκε ουτε τρεις μερες.Tι περρίμενες??
Σημερα το πρωι σου κανει?Έχεις έγκυρες πληροφορίες πόντικα? Περνάς συχνά?
Κανα δυο βδομαδες...Αλλα δεν κρατηθηκε ουτε τρεις μερες.Tι περρίμενες??
Εγω αντιθετα,και οσον αφορα τον ιδιο γιατι την οικογενεια του δεν την ξερω,το ελπιζω και μακαρι να περναγε απο το χερι μου.
Άσε ρε παίκτη και εσένα τον ''έξυπνο'' κ ''μορφωμένο'' λαό σε είδαμε πως αντιδράς:
Αυτή η εικόνα αφιερωμένη σε όλα τα ΖΩΑ που στήριξαν και στηρίζουν αυτό το αίσχος που έρχεται πολύ σύντομα.
Δείτε που γράφουν την Δημοκρατία και την ελευθερία οι ισλαμιστές..
Δυστυχώς για όλους αυτούς τους ψευτοπροοδευτικούς απίθανους τύπους...
Δυστυχως αυτη η εικονα τα λεει ολα.
Κανενας σεβασμος προς τους Ελληνες.
Κανενας σεβασμος προς το Ελληνικο κρατος.
Την περιβοητη ταινια παντως δεν την εβγαλε στο σινεμα το Ελληνικο κεντρο κινηματογραφου.
Προς τι τοτε ολο αυτο το νταβαντουρι?
Απλα οι ανθρωποι αυτοι ειναι προφανως 500 χρονια πισω.
1) Γιατι η ταινια αυτη ειναι μια κακη κωμοδια και τιποτε παραπανω.
Δεν δικαιολογει σε καμμια περιπτωση τετοια απροκαλυπτη βια. (Σφαγες και σκοτωμους στη Λιβυη, καψιματα, σπασιματα κτλ εδω.)
2) Δεν εχουν καν το μυαλο να σκεφτουν οτι ΜΠΟΡΕΙ καποιος να προκαλει επιτηδες αυτη την ενταση ωστε να τους στρεψει εναντια σαν οχλο κατα του δυτικου πολιτισμου ωστε να εχουν ευκολοτερο αλλοθι οι Αμερικανοι να χτυπησουν το Ιραν και τη Συρια.
Λεω εγω τωρα...
3) Ενας μετριοπαθης μουσουλμανος δεν θα ηθελε να ζησει σε μια πιο πολιτισμενη χωρα με καλυτερο συστημα υγειας και παιδειας απο οτι το δικο του? Γιατι τοτε στρεφεται εναντια στα δικα του συμφεροντα? Τζαμπα εκανε τοσο κοπο να ερθει εδω?
Γιατι να προκαλεσει τις αρχες ωστε να τον απελασουν?
Δυστυχως εχουμε να κανουμε με ηλιθιους και αμορφωτους ανθρωπους που μπορει να καταστουν πολλοι επικινδυνοι.
Υπαρχουν παντως και μουσουλμανοι που σκεφτονται ορθα και δεν θελουν να συμμετεχουν σε αυτη την ηλιθια και κατευθυνομενη εξεγερση. Στο τελος αυτοι θα βγουν ζημιωμενοι. Μολις καταλαβει (ο δυτικος κοσμος) με τι απροσαρμοστους και υποαναπτυκτους ανθρωπους εχει να κανει. Και θα το καταλαβει συντομα και ετσι θα σταματησει να ειναι ανεκτικος.
Μια του κλεφτη,δυο του κλεφτη...Ε,του πουστη επιτελους.
Και αλλος να σου τη φερει κανενα προβλημα...Γεια στα χερια του.ελα μου όμως πως δεν περνάει και ούτε πρόκειται...
πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να περάει από κάποιου άλλου...
Και αλλος να σου τη φερει κανενα προβλημα...Γεια στα χερια του.
ή μήπως πιστεύεις ότι τα χαζοεθνίκια είχαν πρόβλημα να τα κάνουν λαμπόγιαλο για τον Διάκο τους;;;
Εκεί πέθανε άνθρωπος ηλίθιε(παιδί κιόλας)....βρες τουλάχιστον κάτι που να ταιριάζει πραγματικά κ όχι να την γράψεις την μαλακία σου απλά για να απαντήσεις.Tα χαζοκουμμούνια για ένα ανήλικο πλουσιόπαιδο που σκότωσε ενας χαζός μπάτσος?
Ξερεις κατι?Εγω τον δικο μου τον κωλο τον εχω καλλυμενο ΝΟΜΙΚΑ.Ουτε εγω εχω,η προκειται να εχω,προβλημα,ουτε το μπου.αμοιβαία τα αισθήματα.. υπάρχει όμως και η πιθανότητα (και μεγάλη μάλιστα) να υπάρχει κάποιος να στην φέρει σε εσένα...
I'm working on that...
Άσε ρε παίκτη και εσένα τον ''έξυπνο'' κ ''μορφωμένο'' λαό σε είδαμε πως αντιδράς:
www.newsnow.gr/article/200201/orgi-sti-lamia-gia-ton-theatriko-athanasio-diako-vinteo.html]Οργή στη Λαμία για τον θεατρικό Αθανάσιος Διάκος-Η επιστροφή[/url]
ή μήπως πιστεύεις ότι τα χαζοεθνίκια είχαν πρόβλημα να τα κάνουν λαμπόγιαλο για τον Διάκο τους;;;
Ποια διαφορά βλέπεις λοιπόν;;;
Εκεί πέθανε άνθρωπος ηλίθιε....βρες τουλάχιστον κάτι που να ταιριάζει πραγματικά κ όχι να την γράψεις την μαλακία σου απλά για να απαντήσεις.
I'm working on that...
Ξερεις κατι?Εγω τον δικο μου τον κωλο τον εχω καλλυμενο ΝΟΜΙΚΑ.Ουτε εγω εχω,η προκειται να εχω,προβλημα,ουτε το μπου.
Και το ξερεις.
Τωρα,εαν εσυ η ο καποιος θελετε να μπλεξετε ΝΟΜΙΚΑ και να σας παω γαμιωντας,be my guest.
Γκεγκε?
Δεν βάζω τις δύο περιπτώσεις δίπλα για να δικαιολογήσω τους μουσουλμάνους εξτρεμιστές σε καμία περίπτωση.Επειδη καποιοι θρησκοληπτοι ή εθνικιστες Ελληνες διαμαρτυρυθηκαν για ενα ηλιθιο εργο, θα πρεπει να δωσουμε και το δικαιωμα στους μουσουλμανους να τα κανουν πουτανα για κατι που εγινε στην Αμερικη, εδω στον τοπο που ηρθαν ακαλεστοι. Για ριξε μια ματια στις φωτογραφιες και τα video που εχει ο ζουγκλας και πεσμου. Ο προπατζης που του εσπασαν το μαγαζι και οι ιδιοκτητες των αυτοκινητων που εσπασαν οι θιγμενοι ισλαμιστες, ειχαν καμια σχεση με την ταινια ?
Το Η ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ που γραφει το πανο τους σε εκφραζει ?
Η διαφορα ειναι πως για μια θρησκεια δεν σκοτωνουμε ανθρωπους οπως στη Λιβυη.Άσε ρε παίκτη και εσένα τον ''έξυπνο'' κ ''μορφωμένο'' λαό σε είδαμε πως αντιδράς:
www.newsnow.gr/article/200201/orgi-sti-lamia-gia-ton-theatriko-athanasio-diako-vinteo.html]Οργή στη Λαμία για τον θεατρικό Αθανάσιος Διάκος-Η επιστροφή[/url]
Ποια διαφορά βλέπεις λοιπόν;;;
εχουν το δικαιωμα να διαδηλωνουν και αυτη, δεν ζεις μονο σου σε αυτον το κοσμο.
Αυτή η εικόνα αφιερωμένη σε όλα τα ΖΩΑ που στήριξαν και στηρίζουν αυτό το αίσχος που έρχεται πολύ σύντομα.
Δείτε που γράφουν την Δημοκρατία και την ελευθερία οι ισλαμιστές..
Δυστυχώς για όλους αυτούς τους ψευτοπροοδευτικούς απίθανους τύπους...
Δυστυχως αυτη η εικονα τα λεει ολα.
Κανενας σεβασμος προς τους Ελληνες.
Κανενας σεβασμος προς το Ελληνικο κρατος.
Την περιβοητη ταινια παντως δεν την εβγαλε στο σινεμα το Ελληνικο κεντρο κινηματογραφου.
Προς τι τοτε ολο αυτο το νταβαντουρι?
Απλα οι ανθρωποι αυτοι ειναι προφανως 500 χρονια πισω.
1) Γιατι η ταινια αυτη ειναι μια κακη κωμοδια και τιποτε παραπανω.
Δεν δικαιολογει σε καμμια περιπτωση τετοια απροκαλυπτη βια. (Σφαγες και σκοτωμους στη Λιβυη, καψιματα, σπασιματα κτλ εδω.)
2) Δεν εχουν καν το μυαλο να σκεφτουν οτι ΜΠΟΡΕΙ καποιος να προκαλει επιτηδες αυτη την ενταση ωστε να τους στρεψει εναντια σαν οχλο κατα του δυτικου πολιτισμου ωστε να εχουν ευκολοτερο αλλοθι οι Αμερικανοι να χτυπησουν το Ιραν και τη Συρια.
Λεω εγω τωρα...
3) Ενας μετριοπαθης μουσουλμανος δεν θα ηθελε να ζησει σε μια πιο πολιτισμενη χωρα με καλυτερο συστημα υγειας και παιδειας απο οτι το δικο του? Γιατι τοτε στρεφεται εναντια στα δικα του συμφεροντα? Τζαμπα εκανε τοσο κοπο να ερθει εδω?
Γιατι να προκαλεσει τις αρχες ωστε να τον απελασουν?
Δυστυχως εχουμε να κανουμε με ηλιθιους και αμορφωτους ανθρωπους που μπορει να καταστουν πολλοι επικινδυνοι.
Υπαρχουν παντως και μουσουλμανοι που σκεφτονται ορθα και δεν θελουν να συμμετεχουν σε αυτη την ηλιθια και κατευθυνομενη εξεγερση. Στο τελος αυτοι θα βγουν ζημιωμενοι. Μολις καταλαβει (ο δυτικος κοσμος) με τι απροσαρμοστους και υποαναπτυκτους ανθρωπους εχει να κανει. Και θα το καταλαβει συντομα και ετσι θα σταματησει να ειναι ανεκτικος.
Διάβασε την απάντηση στον Παραλίμνιο.Η διαφορα ειναι πως για μια θρησκεια δεν σκοτωνουμε ανθρωπους οπως στη Λιβυη.
Οπως και να 'χει ομως οι λαθρομεταναστες (συμφωνα με το νομο) δεν δικαιουται να κανουν διαδηλωσεις.
Ποσο μαλλον να τα σπανε κιολας.
Περαν τουτου ομως δεν μπορει να συγκριθει η ηπια διαμαρτυρια ενος Ελληνα που κλονιζεται η θρησκευτικη του πιστη, εθιμα κτλ με του μουσουλμανου που για ψυλλου πηδημα απειλει με τζιχαντ. Εκει ειναι η διαφορα και ο φανατισμος.
Δηλαδη εσυ επικροτεις τους μεν να φωναζουν (ισλαμ) αλλα οχι τους δε (χριστιανοι).
Μονο με τους χριστιανους και τους Ελληνες εχεις προβλημα?
εχουν το δικαιωμα να διαδηλωνουν και αυτη, δεν ζεις μονο σου σε αυτον το κοσμο.
Σε καλυψε η απαντηση?Η διαφορα ειναι πως για μια θρησκεια δεν σκοτωνουμε ανθρωπους οπως στη Λιβυη.
Οπως και να 'χει ομως οι λαθρομεταναστες (συμφωνα με το νομο) δεν δικαιουται να κανουν διαδηλωσεις.
Ποσο μαλλον να τα σπανε κιολας.
Περαν τουτου ομως δεν μπορει να συγκριθει η ηπια διαμαρτυρια ενος Ελληνα που κλονιζεται η θρησκευτικη του πιστη, εθιμα κτλ με του μουσουλμανου που για ψυλλου πηδημα απειλει με τζιχαντ. Εκει ειναι η διαφορα και ο φανατισμος.
A,τωρα δεν θα εμπλακουν τριτοι,προηγουμενως το δουλευες με τριτον.Καλα,καλα...υπάρχουν πολλοί τρόποι ποντικομικρούλη και χωρίς να εμπλακούν τρίτοι...
Δεν βάζω τις δύο περιπτώσεις δίπλα για να δικαιολογήσω τους μουσουλμάνους εξτρεμιστές σε καμία περίπτωση.
Αμ τι άλλο οι δικοί μας εθνικιστές εξτρεμιστές είναι τουλάχιστον λιγότεροι(ακόμα)....αλλά όσο υπάρχουν αυτοί δεν γίνεται να κουνάς το δάχτυλο στους άλλους.
Αυτό λέω.
Βλέπεις εσύ καμιά διαφορά ανάμεσα σε έναν χρυσαυγίτη ή χριστιανοταλιμπάν-ψευτοπατριώτη κ έναν ακραίο μουσουλμάνο;;;