kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ασε τυπε, ειχαμε βασιλια τοτεκαλα ρε τυπε ποτε υπηρετησες?
ωραια χρονια.Βασιλικο πεζικο
ασε τυπε, ειχαμε βασιλια τοτεκαλα ρε τυπε ποτε υπηρετησες?
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαεχουμε γεμισει μπαχαλακηδες
α ρε μουνια, λειπει και ο σταυρακας να σας σιαξει
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κι αυτό το βαζελόχρωμα δε μου πάει ρε πούστη μου.
Το κιτρινάκι έχει άλλη χάρη..
Σωστα.
Επειδη ειχε παραπονο ο Εκτωρ ομως.
Ελα ρε,και εγω σε ειχα για μουτζαχεντιν.ασε τυπε, ειχαμε βασιλια τοτε
ωραια χρονια.Βασιλικο πεζικο
Αεκτζης εισαι ρε?
ταξιτζης τυπε κιτρινη φυλη
Ξεπρασίνησες κουφαλίτσα??
μη το ψαχνεις. πουστια παιζει.
Μικρός στο μάτι=μεγάλος στο κρεβάτι.Το ξέρω μωρέ.
Θέλει να με πικάρει ο σεβαλιέ επειδή τον είπα μικρό..
Να το πουμε στα ισια χωρις μισολογα. Ειναι ρεαλιστικη προοπτικη μια προλεταριακη ριζοσπαστικη εργαστικη ανατροπη με συμμετοχη του καθενα μεσα στη χωρα σε αυτες τις συνθηκες? Και μια κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης ?
Κατα ποσο? Αν οχι τι πρεπει να γινει?
Γιατί σπαμάρεις;;;αν μιλας για σημερα κυριακη,οχι...αλλα τη κοινωνικη εξελιξη δε τη διεπει καποια γραμμικοτητα,ουτε θεωρω οτι υπαρχει ενα μοντελο που θα ακολουθηθει και θα οδηγησει με μαθηματιλη ακριβεια στη παγκοσμια επανασταση.οι αντικειμενικες συνθηκες σε σχεση με τον υποκειμενικο παραγοντα ειναι σιγουρα πιο μπροστα,αλλα και παλι η ιστορια δειχνει οτι οι ασταθμητοι παραγοντες παιζουν σημαντικο ρολο στο προς τα που εξελισσεται μια κοινωνια
δε νομιζω λοιπον οτι ειναι ποσοτικο μεγεθος και οι απεναντι ειναι σαφως πιο ισχυροι απ'οτι πριν 90 χρονια και εχουν αναπτυξει επιστημονικα δικλειδες ασφαλειας,αλλα εδω που εχει φτασει ο καπιταλισμος και μην εχοντας την επιλογη? της ανοικοδομησης,για να παρει μπροστα η μηχανη,μεσω ενος γενικευμενου πολεμου,ειναι μια καλη ευκαιρια για την αριστερα με την ευρυτερη εννοια να διαμορφωσει συνειδησεις προς την προοπτικη της απελευθερωσης
φυσικα το υποκειμενο,οπως θα το'λεγαν καποιοι ορθοδοξοι μαρξιστες,εχει υποστει στρεβλωσεις το τελευταιο αιωνα,αλλα παραμενει ο κοσμος της μισθωτης εργασιας(βαζω μεσα και τους ανεργους) που βλεπει την εργατικη του δυναμη παγκοσμια,ολοενα να μειωνεται
δεν νομιζω να σε καλυψα,αλλα και μενα δε με εχει καλυψει απολυτα κανενας θεωρητικος
Το ίδιο ισχύει κ για το ''κοντός''.
Δεν με παρηγορεί ισχύει...αλλιώς θα φωνάξω τον Σταύρο.Αν αυτό σε παρηγορεί
αν μιλας για σημερα κυριακη,οχι...αλλα τη κοινωνικη εξελιξη δε τη διεπει καποια γραμμικοτητα,ουτε θεωρω οτι υπαρχει ενα μοντελο που θα ακολουθηθει και θα οδηγησει με μαθηματιλη ακριβεια στη παγκοσμια επανασταση.οι αντικειμενικες συνθηκες σε σχεση με τον υποκειμενικο παραγοντα ειναι σιγουρα πιο μπροστα,αλλα και παλι η ιστορια δειχνει οτι οι ασταθμητοι παραγοντες παιζουν σημαντικο ρολο στο προς τα που εξελισσεται μια κοινωνια
δε νομιζω λοιπον οτι ειναι ποσοτικο μεγεθος και οι απεναντι ειναι σαφως πιο ισχυροι απ'οτι πριν 90 χρονια και εχουν αναπτυξει επιστημονικα δικλειδες ασφαλειας,αλλα εδω που εχει φτασει ο καπιταλισμος και μην εχοντας την επιλογη? της ανοικοδομησης,για να παρει μπροστα η μηχανη,μεσω ενος γενικευμενου πολεμου,ειναι μια καλη ευκαιρια για την αριστερα με την ευρυτερη εννοια να διαμορφωσει συνειδησεις προς την προοπτικη της απελευθερωσης
φυσικα το υποκειμενο,οπως θα το'λεγαν καποιοι ορθοδοξοι μαρξιστες,εχει υποστει στρεβλωσεις το τελευταιο αιωνα,αλλα παραμενει ο κοσμος της μισθωτης εργασιας(βαζω μεσα και τους ανεργους) που βλεπει την εργατικη του δυναμη παγκοσμια,ολοενα να μειωνεται
δεν νομιζω να σε καλυψα,αλλα και μενα δε με εχει καλυψει απολυτα κανενας θεωρητικος
Το ξέρω μωρέ.
Θέλει να με πικάρει ο σεβαλιέ επειδή τον είπα μικρό..