Επισκέπτης
Ο παραλιμνιος,ας τα ξεμπλεξει πρωτα αυτα που εχει στο μυαλο του,αν δυσκολευεται ας μειωσει καπως τον μπαφο,ξερω 'γω?το φασιστακι τον παραλιμνιο τον ειδες?
Μετα τα λεμε για το που κατατασσεται.
Ο παραλιμνιος,ας τα ξεμπλεξει πρωτα αυτα που εχει στο μυαλο του,αν δυσκολευεται ας μειωσει καπως τον μπαφο,ξερω 'γω?το φασιστακι τον παραλιμνιο τον ειδες?
αυτος δεν ειναι εμφυλιος τυπεΑ οχι αρχηγους και μαλακιες. Ελευθερα ρε. Στον δρομο, αναρχα. Συριζαιοι-πασοκοι, χρυσαυγιτες-κομμουνιστες, γαβροι-βαζελοι, δημοσιοι-ιδιωτικοι, βανδικοι-βισσικοι και αλλοι πολλοι.
Ολοι! Ολα επιτρεπονται. Οπλα, μολοτοφ, μαχαιρια, τηγανια, παπουτσια, κινητα.
Να γινει της πουτανας!
τυπε εσυ γλεντας τον λακη περισσοτερο απο ολους μου φαινετετυπε δεν εχει ενδιαφερον ενας εμφυλιος
οταν η μια πλευρα θα εχει για αρχηγο εναν λακη ειναι ευκολη η νικη
α μπα δεν θα κατεβεις;Βλεπω εμφανιζεσαι σιγουρος οτι οι"αλλοι"θα συνεχισουν να πηγαινουν με τα μπουκαλια οταν εσυ θα κρατας G3...Συνεχισε ετσι...
το πεζικο ναι οι ειδικες δυναμεις τουλαχιστον μεχρι το 04 ειχαμε Μ16
ειναι προβοκατορας αυτοςτο φασιστακι τον παραλιμνιο τον ειδες?
τυπε μου εχει υποσχεθει οτι μετα την νικη μας εναντια στα κομμουνια θα φερει πισω τον Μεγαλειοτατοτυπε εσυ γλεντας τον λακη περισσοτερο απο ολους μου φαινετε
Το οτι δεν εχουνε"χαρτια"δυσκολευει το ξεδιαλεγμα απο τη δικη μας μερια,εφοσον μπαινει τετοιο θεμα.Ο καθε. Δηλαδη ο αλβανος που στη μανωλαδα ηλειας χτυπαγε και τραμπουκιζε ασιατες εργατες ειναι και αυτος μεταναστης τον βαζεις μεσα? Τους νταβαδες η τους πρεζεμπορους?
Καθε μεταναστεης, ειναι αναγκαστικα προλεταριος?
Και αλλα αυθαιρετα συμπερασματα...Το εχεις λυσει μες το(λιγο)μυαλο σου βεβαια,αλλα μιας και μιλας για οπλα και πολεμους υπαρχει και μια καραβαναδικη ρηση για τα σχεδια και τι παθαινουν στην επαφη με τον εχθρο.α μπα δεν θα κατεβεις;
αυτος δεν ειναι εμφυλιος τυπε
μπαχαλο ειναι
δεν γινονται ετσι αυτες οι δουλειες δικε μου
χυνωωωωωωωωωτυπε μου εχει υποσχεθει οτι μετα την νικη μας εναντια στα κομμουνια θα φερει πισω τον Μεγαλειοτατο
Ο παραλιμνιος,ας τα ξεμπλεξει πρωτα αυτα που εχει στο μυαλο του,αν δυσκολευεται ας μειωσει καπως τον μπαφο,ξερω 'γω?
Μετα τα λεμε για το που κατατασσεται.
απο προσωπικη εμπειρια τα G3 βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη.
ζαβα σαν τα χρυσαυγουλα ειναι και αυτα.
παω πασο τυπε τοτε!τυπε μου εχει υποσχεθει οτι μετα την νικη μας εναντια στα κομμουνια θα φερει πισω τον Μεγαλειοτατο
πηγες και φανταρος γιωτα ευτηχια; μαθε τι ζημια σε κανει αν σε πετυχει απλα ΚΟΜΜΑΤΙΑαπο προσωπικη εμπειρια τα G3 βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη.
ζαβα σαν τα χρυσαυγουλα ειναι και αυτα.
τυπε εσυ γελας τωρα αλλα μετα την νικη μας ο λακης εχει υποσχεθει οτι δεν θα υπαρξουν λαθη αυτην την φοραΕ κατσε ρε man. Στην ελλαδα εισαι. Αν ειναι να κανουμε κατι, εμφυλιο μπαχαλο θα ειναι. Δεν ειμαστε σαν τους αλλους.
Οι αλλοι δεν εμφανιζονται να εχουν μπλεξει τις πουτσες με τις βουρτσες.γιατι να τα πουμε μετα? για ολους τους αλλους τα λεμε γρηγορα γρηγορα.
ας ερθει εκεινη η ωρα και θα δουμε ρησεις και πραξειςΤο οτι δεν εχουνε"χαρτια"δυσκολευει το ξεδιαλεγμα απο τη δικη μας μερια,εφοσον μπαινει τετοιο θεμα.Και αλλα αυθαιρετα συμπερασματα...Το εχεις λυσει μες το(λιγο)μυαλο σου βεβαια,αλλα μιας και μιλας για οπλα και πολεμους υπαρχει και μια καραβαναδικη ρηση για τα σχεδια και τι παθαινουν στην επαφη με τον εχθρο.