Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Οι «σύντροφοι-αλληλέγγυοι», οι «Τρελοί του Αλλάχ» και το… οθωμανικό δίκαιο

http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/resources/images/preview/2076/untitled__article.png[/img[/URL]]

[b]Παραμυθένια αποδεικνύεται η εκδοχή των καναλιών για τον ξυλοδαρμό κάποιων Ελλήνων «που φορούσαν μαύρες μπλούζες και ήταν κοντοκουρεμένοι», άρα «έμοιαζαν με χρυσαυγίτες», από «Τρελούς του Αλλάχ» κατά το προχθεσινό «αντιρατσιστικό» συλλ-αλητήριο!  Αποδεικνύεται τώρα, πως αυτοί που τις «άρπαξαν» -στα πλαίσια της πρώτης δόσης της απονομής του… οθωμανικού δικαίου- ήταν «αλληλέγγυοι», «συμπαραστάτες» και λοιποί αριστεριστές!

Η αποκάλυψη του μεγάλου κάζου που έπαθαν οι… σύντροφοι, έρχεται από το γνωστό «αλληλέγγυο» Indymedia, απ’ όπου πληροφορούμαστε και την αιτία του… σκυλοκαυγά: κάποιοι «άμαθοι» νεαροί αριστεριστές (οι «μαθημένοι» καθοδηγητές έχουν εκπαιδευτεί άριστα από τη CIA και τη MOSANT να μη διαμαρτύρονται καθόλου για τις φονταμενταλιστικές παρεκτροπές των προστατευομένων τους)  … μάλωσαν τους αφιονισμένους Αφγανο-πακιστανούς τζιχαντιστές, γιατί φώναζαν συνεχώς… φονταμενταλιστικά συνθήματα, όπως «Αλλάχ ακμπάρ», «Τζιχάντ» κι άλλα ακατανόητα, που όμως φάνηκαν να έχουν σχέση με «θάνατος στους άπιστους», «Αλλάχ πεθαίνουμε για σένα» κ.τ.λ. Επίσης, οι «άμαθοι» σύντροφοι παρεξηγήθηκαν από το γεγονός που συνέβη –αλλά δεν το είπαν τα κανάλια, για λόγους ευνόητους- κατά τη διάρκεια της πορείας: επειδή ήρθε η ώρα της προσευχής των… αλλαχουακμπάρηδων, σταμάτησε η πορεία κι έγινε δημόσια ομαδική προσευχή στον… φιλεύσπλαχνο Αλλάχ! Ιδού κάποιοι πραγματικά απολαυστικοί διάλογοι μεταξύ των… συντρόφων – αλληλέγγυων και τα συμπεράσματα δικά σας:[/b]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/resources/images/news/Untitled1.png[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πραγματικα, δεν μπορω να πιστεψω την ηλιθιοτητα που επικρατει στα μυαλα αυτων των ανθρωπων...

Δεν θελω να κανω κανενα σχολιο.

Απαξιω... :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:
[/quote]...ας προσεχαν ,οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα  :banghead: :banghead: :banghead:...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ένας φίλος απο δώ ,μου είπε να μην μπερδεύω σε όλα τα threads , τις πουτάνες και τα  :knockinb: γενικότερα

αλλά τώρα θα το κάνω κατ'εξαίρεση , μεταφέροντας τα παράπονα μιας πόρνης της οποίας το όνομα δεν θά θελα να αναφέρω , για την λαθρομετανάστευση :

" έλεος , μ'αυτούς τους πακιστανούς και τους μάυρους , τους έχετε κάνει μάγκες τους παλιο-βρωμιάρηδες,
δεν πηδάτε εσείς οι έλληνες πολύ , και αναγκαζόμαστε να τους δεχόμαστε ώς πελάτες εμείς, και κάθε βράδυ βρωμάμε ψαρίλα
"

αυτό ήταν groso modo το παράπονό της και όφειλα να σας το καταθέσω  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ένας φίλος απο δώ ,μου είπε να μην μπερδεύω σε όλα τα threads , τις πουτάνες και τα  :knockinb: γενικότερα

αλλά τώρα θα το κάνω κατ'εξαίρεση , μεταφέροντας τα παράπονα μιας πόρνης της οποίας το όνομα δεν θά θελα να αναφέρω , για την λαθρομετανάστευση :

" έλεος , μ'αυτούς τους πακιστανούς και τους μάυρους , τους έχετε κάνει μάγκες τους παλιο-βρωμιάρηδες,
δεν πηδάτε εσείς οι έλληνες πολύ , και αναγκαζόμαστε να τους δεχόμαστε ώς πελάτες εμείς, και κάθε βράδυ βρωμάμε ψαρίλα
"

Ας μην τους δέχονται ή ας μην παραπονιούνται...και η πίτα ολόκληρη κ ο σκύλος χορτάτος δεν παίζει.

Απλά πράγματα.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

"

την πονάει η αράπικη ψωλή γι'αυτό τα λέει :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ας μην τους δέχονται ή ας μην παραπονιούνται...και η πίτα ολόκληρη κ ο σκύλος χορτάτος δεν παίζει.

Απλά πράγματα.....
το να σταματήσει ο αυνανισμός των ελλήνων δεν σου πέρασε απ'το μυαλό ας πούμε ?

ο έλλην  (ακόμα και άνεργος) αν δεν πάει σε στουντιάκι, με τις πόρνες να του πουλάνε ελπίδες ότι κάποτε θα τις πιάσει γκόμενες ,δεν μπορεί να λειτουργήσει ,παθαίνει "πρόπτωση ορθού" (για να το πώ ευγενικά)

την πονάει η αράπικη ψωλή γι'αυτό τα λέει :sunglasses:
μια άλλη μου έιπε ότι την πειράζει η μπόχα απο μουρουνόλαδο και ψαρίλα , που αποπνέουν οι πόροι της επιδερμίδας των Pokemon

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ντου γιου νόου δε γοουόρντ "νταβάς" μαν? :birdman:
Eννοώ για αυτές που έχουν ελεύθερη βούληση φυσικά. :birdman:
το να σταματήσει ο αυνανισμός των ελλήνων δεν σου πέρασε απ'το μυαλό ας πούμε ?

ο έλλην  (ακόμα και άνεργος) αν δεν πάει σε στουντιάκι, με τις πόρνες να του πουλάνε ελπίδες ότι κάποτε θα τις πιάσει γκόμενες ,δεν μπορεί να λειτουργήσει ,παθαίνει "πρόπτωση ορθού" (για να το πώ ευγενικά)
μια άλλη μου έιπε ότι την πειράζει η μπόχα απο μουρουνόλαδο και ψαρίλα , που αποπνέουν οι πόροι της επιδερμίδας των Pokemon
Δηλαδή η θεωρία σου είναι ότι ο έλλην πάει στουντιάκι που έχει love story???

Εγώ θα έλεγα πως απλά δεν έχει λεφτά για γαμήσι κ το χει ρίξει στον αυνανισμό εξ'ολοκλήρου,όχι τον ''ρεαλιστικό'' με τις πόρνες που πες κάποτε.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

"

Τωρα οι πορνες, σε λιγους μηνες οι Ελλεηνιδες.
Με μαθηματικη ακριβεια θα επαληθευτει ο Κορονακις κυριοι...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δηλαδή η θεωρία σου είναι ότι ο έλλην πάει στουντιάκι που έχει love story???

Εγώ θα έλεγα πως απλά δεν έχει λεφτά για γαμήσι κ το χει ρίξει στον αυνανισμό εξ'ολοκλήρου,όχι τον ''ρεαλιστικό'' με τις πόρνες που πες κάποτε.
αν και είσαι αρκετά χαζούλης , μου βγάζεις κάτι "συμπαθητικό" σε σχέση με άλλους , γι'αυτό και μόνο σου απαντάω  ;)

ο Έλλην έχει το σύνδρομο του "βλαχοκυριλέ αρχοντοχωριάτη" δλδ μπορεί να μην έχει να φάει , αλλά το 80άρι θα βρεί τρόπο να το δώσει (σε διάφορα προιόντα) για να νιώσει λίγο high class.

αφού πολλές φορές μου ρχεται συνειρμικά στο μυαλό αυτό το τραγούδι του Μηλιώκα:

τέλοσπάντων μάλλον είμαστε αρκετά off-topic, συζητώντας για πόρνες στο θρέντ με την λάθρο και θα με κυνηγάει ο sferdeklos  :2funny:

Τωρα οι πορνες, σε λιγους μηνες οι Ελλεηνιδες.
Με μαθηματικη ακριβεια θα επαληθευτει ο Κορονακις κυριοι...
δλδ?
δεν ξέρω τον έχω παρακολουθήσει σ'αυτό το θέμα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αφού πολλές φορές μου ρχεται συνειρμικά στο μυαλό αυτό το τραγούδι του Μηλιώκα:

Μηλιώκα να μην ακούς,είναι της ιδεολογίας που απεχθάνεσαι...αυτή της ''πιρφορούσας αριστεράς'' (όπως τελοσπάντων το λες).

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μηλιώκα να μην ακούς,είναι της ιδεολογίας που απεχθάνεσαι...αυτή της πιρφορούσας αριστεράς όπως τελοσπάντων το λες.
μα δεν το ακούω συνειδητά , συνειρμικά είπα ότι μου έρχεται στο μυαλό
με τις πράξεις του νεοέλληνα.

πάντως όντως έχεις δίκιο ο αριστερισμός και ο πιρφορισμός (και τα συναφή των δύο) είναι απλά επιφαινόμενα του ίδιου
πυρήνα
. ( συμπτώματα της ίδιας νόσου δλδ )

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

πάντως όντως έχεις δίκιο ο αριστερισμός και ο πιρφορισμός (και τα συναφή των δύο) είναι απλά επιφαινόμενα του ίδιου
πυρήνα
Ούτε συνειρμικά,είναι επικίνδυνο.

Δηλαδή εν ολίγοις ο νεοέλλην είναι πιρφορός-αριστερός,σωστά;;; :2funny: :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μηλιώκα να μην ακούς,είναι της ιδεολογίας που απεχθάνεσαι...αυτή της ''πιρφορούσας αριστεράς'' (όπως τελοσπάντων το λες).
Ο Μηλιωκας βρε βλακα ανιδεε που πετας παπαριες για να σου δινουμε σημασια,
σας εχει γραψει εσας και τις μαλακισμενες ντιρεκτιβες, και ζει ησυχα μελετωντας τους αρχαιους.

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0

πυρήνα

ποιας νόσου γιατρέ μου?
:P

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο Μηλιωκας βρε βλακα ανιδεε που πετας παπαριες για να σου δινουμε σημασια,
σας εχει γραψει εσας και τις μαλακισμενες ντιρεκτιβες, και ζει ησυχα μελετωντας τους αρχαιους.
Αεί καλά...δεν έχουν πολιτική χροία,με καυστική κριτική τα τραγούδια του Μηλιώκα κ δεν είναι αριστερών πεποιθήσεων επείδη τώρα ζει ήσυχα μελετώντας τους αρχαίους(ο αριστερός να μελετάει αρχαίους δεν νοείται φαντάζομαι)... :jerking: :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ούτε συνειρμικά,είναι επικίνδυνο.

Δηλαδή εν ολίγοις ο νεοέλλην είναι πιρφορός-αριστερός,σωστά;;; :2funny: :2funny:
σε μεγάλο βαθμό , όντως ,αυτό είναι το βαθύτερο πρόβλημα  ;)

ποιας νόσου γιατρέ μου?
:P
καλώστηνα!

να σου πώ δεν λέμε κάτι πιο ανάλαφρο γιατι το βραδάκι πρέπει να πιάνουμε πιο χαλάρα θέματα  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κι εσύ είσαι πιστό αντίγραφο της ανακάλυψης του Κτησιβίου 2300 χρόνια μετά (τρόμπας δλδ) αλλά δεν το κάνουμε θέμα..
μα φίλε μου δεν το έκρυψα ποτέ ότι χρησιμοποιώ θηλυκά σώματα για αυτοερωτισμό ή όπως αγοραία το θέτεις

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σε μεγάλο βαθμό , όντως ,αυτό είναι το βαθύτερο πρόβλημα  ;)
καλώστηνα!

να σου πώ δεν λέμε κάτι πιο ανάλαφρο γιατι το βραδάκι πρέπει να πιάνουμε πιο χαλάρα θέματα  ;)

να πούμε... αλλά θα βγούμε οφφ τοπικ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom