tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
...πολυ κοντα ,εκει γυρω ,δε θαθελα να πω ακριβως γιατι ειμαι και λιγο αλαφροισκιωτος...
γεια σου γειτονάκι...
...πολυ κοντα ,εκει γυρω ,δε θαθελα να πω ακριβως γιατι ειμαι και λιγο αλαφροισκιωτος...
γεια σου γειτονάκι...
[/quote...ειναι μικρος ο κοσμος...
γεια σου γειτονάκι...
[/quote...ειναι μικρος ο κοσμος...
αντε να κανονισουμε κνενα ποτο στον τρυποκαρυδο
...μεσα...αντε να κανονισουμε κνενα ποτο στον τρυποκαρυδο
Η μικρή Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της!
Μετά από σχεδόν 50 μέρες στην εντατική, η 15χρονη Μυρτώ, άνοιξε τα μάτια της...Σημάδια βελτίωσης φαίνεται πως παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης κοπέλας που δέχτηκε επίθεση στη Χρυσή Ακτή της Πάρου στις 22 Ιουλίου.
Η μητέρα της, μιλώντας στην εφημερίδα Real News αναφέρει ότι το κορίτσι άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια του, πριν από λίγες ημέρες, της έσφιξε το χέρι και προσπάθησε να γνέψει ότι την ακούει.
Οι δικοί της άνθρωποι της βάζουν ακουστικά με την αγαπημένη της μουσική, της διαβάζουν συνεχώς παραμύθια και της μιλούν ασταμάτητα όταν τους επιτρέπεται η είσοδος στην εντατική.
"Προσπαθώ να της λέω πράγματα που της αρέσουν, όπως πως θα πάμε μαζί στην Κορέα, ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόταν και μάζευε χρήματα γι' αυτό. Με κοιτάζει και κλαίει, σα να έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την κατάσταση της και σα να μου ζητάει βοήθεια. Αλλά δε μπορώ να τη βοηθήσω..", λέει η μητέρα της Μυρτούς.
Τις τελευταίες ημέρες η Μυρτώ αρχίζει να εστιάζει το βλέμμα της στις κινήσεις που βλέπει.
Η κα Κοτρώτσου στα τέλη Αυγούστου αντιλήφθηκε ότι η Μυρτώ αντέδρασε για πρώτη φορά, στη φωνή της. Οι γιατροί γνωρίζοντας πως το κορίτσι βρίσκεται σε βαθύ κώμα, αρχικά πίστεψαν πως είναι ιδέα της αλλά σύντομα διαπίστωσαν πως η μικρή όπως λέει και η μαμά της"είχε πάντα μέσα της μεγάλη δύναμη".
Στο ιατρικό συμβούλιο οι γιατροί έκριναν ότι η μικρή σε δυο εβδομάδες θα βγει από την εντατική και θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Ρίο ή την Λάρισα για να υποβάλλεται συστηματικά σε φυσικοθεραπείες.
Κατόπιν θα πρέπει να επιστρέψει στο "Αττικόν" για να υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργείο στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια ο νευροχειρουργός κος Σακκάς συνέστησε στους γονείς της να τη μεταφέρουν σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.
Η κατάσταση της μικρής παραμένει πολύ σοβαρή και ο δρόμος για την ανάρρωση της μακρύς, ωστόσο οι δικοί της άνθρωποι είναι πλέον περισσότερο αισιόδοξοι.
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=161561&catid=3]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=161561&catid=3[/url]
http://images.watchit.gr/?h=320&w=430&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/00-ANNA/11-08-2012/drakos2.jpg[/img[/URL]]
Γαμώ το μουνί της μάνας σου σκουπίδι.
[/quote]
Ωχ...πολύ πίκρα θα πήρανε στην Χρυσή Αυγή που δεν πέθανε.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Ρε μαλάκα σοβαρέψου επιτέλους.Ωχ...πολύ πίκρα θα πήρανε στην Χρυσή Αυγή που δεν πέθανε....
Μιχαλακοπουλου εδω
Ρε μαλάκα σοβαρέψου επιτέλους.
ρε σύ για να σοβαρευτεί πρέπει να κόψει την μαλακία πρώτα... και για να κόψει την μαλακία είτε θα πρέπει να βρεί γκόμενα (άτοπον) ή λεφτά για να πάει σε μπουρδέλο δηλαδή να δουλέψει (επίσης άτοπο)...
Ρε μαλάκα σοβαρέψου επιτέλους.
Μια χαρά σοβαρός είμαι...τους εξυπηρετούσε πολιτικά κ θέλανε τον θανατό της...να έχουν μια νέα μαρφίν.ρε σύ για να σοβαρευτεί πρέπει να κόψει την μαλακία πρώτα... και για να κόψει την μαλακία είτε θα πρέπει να βρεί γκόμενα (άτοπον) ή λεφτά για να πάει σε μπουρδέλο δηλαδή να δουλέψει (επίσης άτοπο)...
Μια χαρά σοβαρός είμαι...τους εξυπηρετούσε πολιτικά κ θέλανε τον θανατό της...να έχουν μια νέα μαρφίν.
Τώρα δεν έχουν τίποτα...δεν έχουν νεκρό να κλάψουν....
Ενταξει,μπορει να δουλεψει επισης η γυναικα του σε τιποτε σοβατισματα για να βρει λεφτα.και για να κόψει την μαλακία είτε θα πρέπει να βρεί γκόμενα (άτοπον) ή λεφτά για να πάει σε μπουρδέλο δηλαδή να δουλέψει (επίσης άτοπο)...
Θρηνείς πολύ ε;;;΄μπορεί τα χρυσαύγουλα να μην έχουν τίποτε αλλά οι γονείς έχουν ένα παιδί το οποίο πιθανόν να είναι σε κατάσταση φυτού ή ημίφυτου για όλη την υπόλοιπη ζωή του... και ακόμη και αν γίνει καλά ποτέ δεν θα μπορέσει να αισθανθεί φυσιολογικά μετά από αυτό που της έκανε ο σκατόψυχος πάκης (συγνώμη ο φερόμενος ως δράστης που ομολόγησε)...
αυτούς που λυπάμαι (πέρα από την κοπελιτσα) είναι τους γονείς για τον γολγοθά που τους περιμένει.. αλλά τι να κλάσουν τώρα οι γονείς ποιός τους δίνει σημασία αυτούς..
αει στο διάολο ρε παπαζόλη.. αει στο διάολο και λίγο παραπέρα (γιατί ούτε αυτός σας αντέχει γαμώ τα γατοξεράσματα σας)...
Ρε Παπαζόλη για ενα παιδάκι 15 χρονών που καταστράφηκε η ζωή του πόσταρα το θέμα το καταλαβαίνεις;Μια χαρά σοβαρός είμαι...τους εξυπηρετούσε πολιτικά κ θέλανε τον θανατό της...να έχουν μια νέα μαρφίν.
Τώρα δεν έχουν τίποτα...δεν έχουν νεκρό να κλάψουν....
Ενταξει,μπορει να δουλεψει επισης η γυναικα του σε τιποτε σοβατισματα για να βρει λεφτα.
Θρηνείς πολύ ε;;;
Αυτή την στιγμή φαντάζομαι κλαις κιόλας για το δράμα της οικογένειας...δεν θα γαμήσεις κ πουτάνες για κανά μήνα σαν ένδειξη πένθους;;;
Για πες....
Έλα όμως που το ζήτημα το έκαναν κάποιοι ΚΑΘΑΡΑ πολιτικό...Ρε Παπαζόλη για ενα παιδάκι 15 χρονών που καταστράφηκε η ζωή του πόσταρα το θέμα το καταλαβαίνεις;
Στ'αρχίδια μου και η Χ.Α και οι αναρχικοί και όσοι καταλύουν το κράτος (αν υπάρχει ??????) και το υποκαθιστούν.