Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Μόνη λύση είναι οι αναταραχές μέχρι να ανέβει η Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση. Ο τΣΥΡΙΖΑ ήδη κάνει προετοιμασίες 100% είναι αυτό.  :)
Αφιερωμενο σε ολους τους ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ  ΔΟΣΗΛΟΓΟΥΣ και  ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ  πολιτικους............

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αφιερωμενο σε ολους τους ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ  ΔΟΣΗΛΟΓΟΥΣ και  ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ  πολιτικους............
Θέλω να δω τον έλλην επιχειρηματία σήμερα που θα διώξει το φθηνό εργατικό δυναμικό που έχει στην δούλεψή του. :2funny:

Ένας να βρεθεί θα γραφτώ στην χρυσή αυγή....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ασε μεγαλε δε στα ειπανε στο σχολειο;
Οι "χουντικοι" ηταν κακοι ανθρωποι. Κατεστρεψαν την Ελλαδα και τους Ελληνες.

Μετα το '74 η Ελλας εγινε συγχρονο ευρωπαικο κρατος.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Ναι αυτα μας μαθαινε τοτε το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ αντιΕΟΚικο και ΑΝΤΙΝΑΤΟΙΚΟ  κρατος του ΠΑΣΟΚ με τον ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ το μπαμπα του ΑΒΑΦΤΙΣΤΟΥ JEFRY γνωστοτερου και ως ΓΙΩΡΓΑΚΗ΄΄΄΄.............

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ο Μιχαλολιάκος είχε πάρε δώσε με τον Παπαδόπουλο όταν ήταν στην ΕΠΕΝ το 80 με τον Πλεύρη.
ναι ρε φιλε επαφες μπορει να ειχε με τον παπαδοπουλο αλλα τωρα θα κανει χωριο με τον καραισκακη τον καιαδα τον λαγο και τους αλλους γελα ο κοσμος

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

εκτος ολων τον αλλων πρωτοτυπιων που εχουμε ως κρατος ειμαστε η μοναδικη χωρα στον κοσμο στην οποια την ιστορια την εγραψαν οι ηττημενοι οποτε καταλαβενεις οτι αυτα που γραφουν τα βιβλια ειναι για τον κωλο

Επισκέπτης
ναι ρε φιλε επαφες μπορει να ειχε με τον παπαδοπουλο αλλα τωρα θα κανει χωριο με τον καραισκακη τον καιαδα τον λαγο και τους αλλους γελα ο κοσμος

Τύπε στην ίδια φυλακή ήταν. Τον είχαν συλλάβει γιατί είπαν πώς βούτηξε πυρομαχικά για επιθέσεις και καλά.
Πάντως ο μόνος από την ΕΠΕΝ και γενικά την ακροδεξιά που έχει παραμείνει πιστός είναι αυτός.
Ο Πλεύρης όχι μόνο έκανε ανούσια επίθεση στην χρυσή αυγή που τον έγραψε κανονικά αλλά είδαν όλοι που ο γιός του την έκανε για ΝΔ.
Γενικά ακροδεξιό κόμμα πλήν την Χρυσής Αυγής που να είναι κατά των ξένων δεν υπάρχει.
Ανεξάρτητοι Έλληνες? Για δές καλύτερα.
Αυτή είναι νέα εκπρόσωπος τύπου της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
εκτος ολων τον αλλων πρωτοτυπιων που εχουμε ως κρατος ειμαστε η μοναδικη χωρα στον κοσμο στην οποια την ιστορια την εγραψαν οι ηττημενοι οποτε καταλαβενεις οτι αυτα που γραφουν τα βιβλια ειναι για τον κωλο
Τα βιβλια και οι αγνοι καθηγητες μου καθε χρονο με επετειους μου θυμιζαν τον ενδοξο αγωνα,
με τους εκατονταδες νεκρους απο την αιμοσταγη ελληνικη χουντα.

Κατσε να μπουνε οι αριστεροι του site να σε βαλουν στη θεση σου.
Εχουνε δωσει αγωνες σε μπουατ, φεστιβαλ, και καμπινγκ για να εισαι εσυ ελευθερος και να μιλας ελευθερα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Τύπε στην ίδια φυλακή ήταν. Τον είχαν συλλάβει γιατί είπαν πώς βούτηξε πυρομαχικά για επιθέσεις και καλά.
Πάντως ο μόνος από την ΕΠΕΝ και γενικά την ακροδεξιά που έχει παραμείνει πιστός είναι αυτός.
Ο Πλεύρης όχι μόνο έκανε ανούσια επίθεση στην χρυσή αυγή που τον έγραψε κανονικά αλλά είδαν όλοι που ο γιός του την έκανε για ΝΔ.
Γενικά ακροδεξιό κόμμα πλήν την Χρυσής Αυγής που να είναι κατά των ξένων δεν υπάρχει.
Ανεξάρτητοι Έλληνες? Για δές καλύτερα.
Αυτή είναι νέα εκπρόσωπος τύπου της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων!
ρε συμφωνω για σε οσα λες αλλα δεν μου γεμιζει το ματι χ.α πρεπει να παρει με πιο εντονο υφος θεση και για τα αλλα θεματα εκτος του μεταναστευτικου θα αρχισει να κουραζει σε λιγο
επιμενο βεβαια στα στελεχοι δεν τους βλεπω τις προκοπης
τωρα για το μαγουλιθρα τον καμμενο το αφινω ασχολιαστο

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Τα βιβλια και οι αγνοι καθηγητες μου καθε χρονο με επετειους μου θυμιζαν τον ενδοξο αγωνα,

Εχουνε δωσει αγωνες σε μπουατ, φεστιβαλ, και καμπινγκ για να εισαι εσυ ελευθερος και να μιλας ελευθερα.
αυτο ειναι το λιγοτερο που λες τοσος κοσμο χαθηκε μεσα στο πολυτεχνειο αυτο που το βαζεις??

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Και αν μπουν οι αριστεροι τι θα γινει;Να πανε στη ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ να πουλησουν σοσιαλισμο στους φουκαραδες που πεινανε.Και κατι τελευταιο.Να αναβουν και κανενα κερακι στη μνημη του γεροΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που νομιμοποιησε το ΚΚΕ.Για να μαθαινουν και λιγη πραγματικη ιστορια.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
αυτο ειναι το λιγοτερο που λες τοσος κοσμο χαθηκε μεσα στο πολυτεχνειο αυτο που το βαζεις??
Εεετσιιι. Εκατακομβη θυματων.

Ειναι πολυ προστυχο να εισαι δασκαλος/καθηγητης και να διαφθειρεις τους μαθητες με ψεμματα και οπαδισμο.
Προσφατα εμαθα οτι ενας απο τους καθηγητες μου, σκληροπυρινικος πασοκος, που αφιερωνε
ωρα του μαθηματος, Αγωγη του Πολιτη, για να μας κανει κατηχηση για τα καλα του Μαρξισμου και εναντια στο κακο Κεφαλαιο,
πεθανε απο καρκινο.
Ειλικρινα χαρηκα οταν το ακουσα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

Ειναι πολυ προστυχο να εισαι δασκαλος/καθηγητης και να διαφθειρεις τους μαθητες με ψεμματα και οπαδισμο.
Προσφατα εμαθα οτι ενας απο τους καθηγητες μου, σκληροπυρινικος πασοκος, που αφιερωνε
ωρα του μαθηματος, Αγωγη του Πολιτη, για να μας κανει κατηχηση για τα καλα του Μαρξισμου και εναντια στο κακο Κεφαλαιο,
πεθανε απο καρκινο.
τα εχει πει και αλλος για αυτο που μου λες :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

πεθανε απο καρκινο.
Μπας και σας έβαζε και χέρι μαν;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μπας και σας έβαζε και χέρι μαν;

μπορει ο δασκαλος να βαραγε με την βυτσα η τον χαρακα τα παιδια κ να καυλωνε τοσο πολυ απο την εξουσια οπου το βραδυ θα ζηταγε απο την γυναικα του οχι απλα δαχτυλο στον κωλο αλλα κανονικο φιστινγκ

true story   :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom