Νέα

Laserline

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απο δυο φιλους που αντιμετωπιζουν προβλημα αραιωσης εμαθα τα εξης: καταρχας πηγανε και κανανε εξετασεις στο Ανδρεας Συγγρος νομιζω τριχογραφημα λεγεται καπως ετσι......επισης ο γιατρος τους ειπε οτι ολα αυτα τα σαμπουαν που κυκλοφορουν κτλ κτλ κτλ χρησιμευουν (και οχι παντα) μονο για να διατηρησεις το υπαρχον τριχωμα και οχι για να βγουν καινουργια μαλλια (γιατι υπαρχουν πολλοι που πιστευουν το δευτερο) απο κει και περα για το laserline δεν εχω ακουσει ουτε εγω τα καλυτερα εν αντιθεσει με το dhi (καπως ετσι) το οποιο λενε οτι ειναι καλο......το βασικο προβλημα με την εμφυτευση μαλλιων ειναι οτι μπορει ο οργανισμος να μην τα δεχθει οποτε παει τζαμπα ολος ο κοπος......ενα δευτερο προβλημα (που ειναι θεμα γιατρου) ειναι οτι μπορει να βγουν απο εναν πορο 10 τριχες οπως στις κουκλες βιτρινας πραγμα απο επιπονο εως και φρικιαστικο........

απο κει και περα νομιζω οι γυναικες δεν εχουν κανενα προβλημα με την καραφλα αρκει να μην εκτρεφει ο αντρας κανα τσουλουφι απο αυτα που κολλανε στο κενο για να κρυψουν το μεγεθος της ζημιας και στον πρωτο αερα το τσουλουφι ανεμιζει.......

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
απο κει και περα νομιζω οι γυναικες δεν εχουν κανενα προβλημα με την καραφλα αρκει να μην εκτρεφει ο αντρας κανα τσουλουφι απο αυτα που κολλανε στο κενο για να κρυψουν το μεγεθος της ζημιας και στον πρωτο αερα το τσουλουφι ανεμιζει.......

Αυτό αν δεν κάνω λάθος mounitsa λέγεται και "δάνειο" :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χχαχαχαχαχαχα σοβαρα? δεν ξερω πως λεγεται αλλα ειναι πολυ γελοιο......λοοοοοολ ευτυχως το κανουν συνηθως μεγαλυτεροι σε ηλικια αντρες οποτε το χουμε γλυτωσει το εγκεφαλικο μεχρι στιγμης.......

παντως δεν υπαρχει λογος να υπαρχει κομπλεξ λογω καραφλας σιγα........μαλλια ειναι.......ασχημος ειναι ο μπιλι ζειν δηλαδη? ή ο μπρους γουιλις? ή ο τελι σαβαλας? :cheesy: μια χαρα αντρακλες ειναι......

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
χχαχαχαχαχαχα σοβαρα? δεν ξερω πως λεγεται αλλα ειναι πολυ γελοιο......λοοοοοολ ευτυχως το κανουν συνηθως μεγαλυτεροι σε ηλικια αντρες οποτε το χουμε γλυτωσει το εγκεφαλικο μεχρι στιγμης.......

παντως δεν υπαρχει λογος να υπαρχει κομπλεξ λογω καραφλας σιγα........μαλλια ειναι.......ασχημος ειναι ο μπιλι ζειν δηλαδη? ή ο μπρους γουιλις? ή ο τελι σαβαλας? :cheesy: μια χαρα αντρακλες ειναι......

Επίσης πέρα από δάνειο λέγεται και κάμπριο έκδοση της σκεπαστής καράφλας ....  :2funny: άσε που οι τελεοίως καραφλοί αφήνουν μούσι (οι κακές γλώσσες λένε ότι το κάνουν για να μην γλυστράει το βράδυ το κεφάλι στο μαξιλάρι)  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
(οι κακές γλώσσες λένε ότι το κάνουν για να μην γλυστράει το βράδυ το κεφάλι στο μαξιλάρι)

χαχαχααχχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

κακοηθειες ειναι αυτα.......λοοοοοοοοοοολ........εχω προσεξει παντως οτι οσο πιο περιποιημενο ειναι το μαλλι ενος αντρα τοσο χειροτερο σεξ κανει (φοβαται μη χαλασει η φραντζα? δεν ξερω)........αρα η παντελης ελλειψη μαλλιου απο προσωπικη πειρα μου εχει δειξει οτι το σεξ ειναι οχι απλα ανωτερο αλλα σε τελειως αλλο επιπεδο :cheesy:  :grin:

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
ασχημος ειναι ο μπιλι ζειν δηλαδη? ή ο μπρους γουιλις? ή ο τελι σαβαλας? :cheesy: μια χαρα αντρακλες ειναι......

Οι ανωτέρω συγκεκριμένοι κύριοι είναι μια χαρά διότι τυγχάνουν ούτως ή άλλως γοητευτικής εμφάνισης (μετά καράφλας ή άνευ). ʼλλοι όπως DeVito, Βέγγος, Τσάκωνας κλπ, είναι μια χαρά καραγκιόζηδες.

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι ανωτέρω συγκεκριμένοι κύριοι είναι μια χαρά διότι τυγχάνουν ούτως ή άλλως γοητευτικής εμφάνισης (μετά καράφλας ή άνευ). ʼλλοι όπως DeVito, Βέγγος, Τσάκωνας κλπ, είναι μια χαρά καραγκιόζηδες.

Οι παρακατω κυριοι ομως ακομα και αν ειχαν μαλλια παλι το ιδιο θα ηταν........ :cheesy: (ο βεγγος μωρε δεν ειναι καραγκιοζης....)

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Όχι τόσο όσο με την καράφλα. Ας μη ξεχνάμε ότι και ο ίδιος ο καραγκιόζης ως φιγούρα του θεάτρου σκιών, καράφλας είναι.

Συνημμένα

• danny.jpg
    danny.jpg
    3,2 KB · Εμφανίσεις: 46

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
(οι κακές γλώσσες λένε ότι το κάνουν για να μην γλυστράει το βράδυ το κεφάλι στο μαξιλάρι)

χαχαχααχχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

κακοηθειες ειναι αυτα.......λοοοοοοοοοοολ........εχω προσεξει παντως οτι οσο πιο περιποιημενο ειναι το μαλλι ενος αντρα τοσο χειροτερο σεξ κανει (φοβαται μη χαλασει η φραντζα? δεν ξερω)........αρα η παντελης ελλειψη μαλλιου απο προσωπικη πειρα μου εχει δειξει οτι το σεξ ειναι οχι απλα ανωτερο αλλα σε τελειως αλλο επιπεδο :cheesy:  :grin:

μουνιτσα ξερεις ειμαι καραφλας!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν εισαι ο μονος :cheesy: λολολολ

μποτοφιλε ξερεις τρελλαινομαι για μποτες :grin:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
στειλε το βιογραφικο σου σε pm κ ισως να σε προτιμησουμε...δειχνεις να εχεις καλες συστασεις παντως!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με συνιστουν 120 κατασκευαστες παπουτσιων μην το ψαχνεις :grin:

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
πηγα τη προηγουμενη εβδομαδα σε δερματολογο για μια μικρη αραιωση που εχω στα μαλλια και μου ειπε:1.προερχεται απο κληρονομικοτητα απο την οικογενεια της μητερας (γιατι εμεις οι γιοι ειπε οτι παιρνουμε τα γονιδια για την τριχοφυια απο την οικογενεια της μητερας μας) 2.ή προερχεται απο αναιμια,στιγμα,ελλειψη σιδηρου στον οργανισμο (θα χρειαστουν εξετασεις αιματος).και μου προτεινε καποια προιοντα για να συντηρηθει η κατασταση.

Συνημμένα

• billy zane.jpg
    billy zane.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 45

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά καταρχάς είναι κληρονομικό το θέμα κατα βάση.Επειδή έχω ή μάλλον είχα ασχοληθεί με το θέμα ,τώρα στα @@ μου, είχα βάλει ένα σωρό παπαριές στο κεφάλι μου αλλά @@.Το μόνο πράμα που σταματάει αποδεδειγμένα την τριχόπτωση είναι το ....πάτωμα!!!!Όσον αναφορα την εμφύτευση μεταφέρουν θύλακες από το πίσω μέρος της κεφαλής που το λένε περιοχή μόνιμης τριχοφυίας στο μέρος που παρουσιάζεται το πρόβλημα.Τώρα αυτό που είπαν εδώ οτι ο οργανισμός μπορεί να μην δεχτεί το μόσχευμα δεν το καταλαβαίνω ,εκτός αν εννοούν ότι παιρνουν θύλακες από αλλού.Προσωπικά εμπειρία από μετεμφύτευση δεν έχω...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
(γιατι εμεις οι γιοι ειπε οτι παιρνουμε τα γονιδια για την τριχοφυια απο την οικογενεια της μητερας μας)

σωστα ξεχασα να το αναφερω και αυτο.....απο τη μητερα προερχεται η καραφλα....

καλα ο ζειν ειναι ανυπερβλυτος αντρας λεμεεεεε :cheesy:  τα φρυδια του μονο να μην εβγαζε.....(εκτος αν ειναι φυσικα)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οχι να το παινευτω αλλα ο ζειν δεν πιανει τιποτα μπροστα μου χεχ

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Παίδες,

Διασβάστε εδώ:

Όπου (πρίν 1 χρόνο περίπου) έχουν γραφτεί πολλά πράματα για το ίδιο θέμα, μη ξαναγράφετε τα ίδια.
Είναι 42 post.

[size=8pt]Δυστυχώς, τα περισσότερα απ αυτά είναι σε greeklish. Τότε δεν απαγορευόντουσαν στο forum. (Αυτό να μή σας παρασύρει στη συνέχεια).[/size]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και ειναι και ελληνας ο ζειν μποτοφιλε.....χεχεχεχεχεχε

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ελληνας ξε-ελληνας εγω του εφαγα την γκομενα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom