Νέα

Laser ή οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neFelina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Ειναι καλο μια κοπέλα να κάνει laser... ή χάνετε η θυληκότητα..?

OP
OP
N

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Εχω ακουσει απο αρκετούς οτι του αρεσει η κοπελα να εχει τριχούλες εκει... και οτι δείχνουν πιο γυναίκες.. οποτε γι αυτο ρωτάω.
Ισχυει αραγε κατι τέτοιο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Εχω ακουσει απο αρκετούς οτι του αρεσει η κοπελα να εχει τριχούλες εκει... και οτι δείχνουν πιο γυναίκες.. οποτε γι αυτο ρωτάω.
Aτριχο πρεπει να ειναι το Μωρο για να εχει Θηλυκοτητα..αν εχει τριχες τοτε θα μοιαζει στο καλυτερο σε Τραβελο και στο χειροτερο με το Μπαμπη τον κρεοπωλη!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Το μεγαλύτερο ποσοστό μετράει ρε κοπελιά...

Και το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών θέλει την γυναίκα αποτριχωμένη. Παντού....!!!

;)

;)

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Άλλοι προτιμούν γουλί, άλλοι τριμαρισμένο και άλλοι(λίγοι) θάμνο. Οπότε αν ψάχνεις κάτι που να αρέσει σε όλους .... έχασες γιατί δεν υπάρχει.
Πρωσοπικά έχω βγάλει γούστα με όλα τα παραπάνω. Η θυληκότητα δε μετριέται με τρίχες αλλά πως "πλασέρεις" αυτό που έχεις. κάνε αυτό που θα αισθάνεσαι εσύ πιο άνετα και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ανοίγοντας θρεντ εδώ γι' αυτό το θέμα έχει χαθεί προ πολλού η θηλυκότητα σου

OP
OP
N

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Πραγματικά ευχαριστώ για τις γνώμες όλων.. σιγουρα θα το σκεφτώ και θα το ψάξω απο διάφορες πλευρές.

Απλα ήθελα να ξερω αντρικές κυρίως γνώμες επι του θέματος.. αυτό είναι όλο

Ευχαριστώ και πάλι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
κάνε ότι θέλεις και ότι αρέσει σε σένα και τον σύντροφό σου...

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Μα δεν φεύγουν εντελώς οι τρίχες, εκτός αν κάνεις τις άπειρες συνεδρίες ξέρω ΄γω. Και θα είναι και απαλές, σαν χνουδάκι όποτε ξαναβγούν.
Καλή φάση είναι το λέιζερ, αλλά πονάει, στα χείλη του αιδοίου σχεδόν δεν αντέχεται. Ψάξου με κρέμες που προκαλούν προσωρινό μούδιασμα για πριν την εφαρμογή.

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Μα δεν φεύγουν εντελώς οι τρίχες, εκτός αν κάνεις τις άπειρες συνεδρίες ξέρω ΄γω. Και θα είναι και απαλές, σαν χνουδάκι όποτε ξαναβγούν.
Καλή φάση είναι το λέιζερ, αλλά πονάει, στα χείλη του αιδοίου σχεδόν δεν αντέχεται. Ψάξου με κρέμες που προκαλούν προσωρινό μούδιασμα για πριν την εφαρμογή.
μετα ομως θα βγαινουν πιο γρηγορα με τις κρεμες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom