Νέα

Laser ή οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neFelina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γιατι δεν δοκιμαζεις ? μπορει να σου αρεσει και να αλλαξεις αποψη  :)

Το έχω δοκιμάσει και είναι μαλακία. Το θεωρώ τελείως φλώρικο να είναι ο άντρας ξυρισμένος. Εγώ λέω εσύ να δοκιμάσεις να πάρεις πίπα από έναν άντρα με τρίχες.  :sunglasses:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Το έχω δοκιμάσει και είναι μαλακία. Το θεωρώ τελείως φλώρικο να είναι ο άντρας ξυρισμένος. Εγώ λέω εσύ να δοκιμάσεις να πάρεις πίπα από έναν άντρα με τρίχες.  :sunglasses:

το χω δοκιμασει.

προτιμω η περιοχη να ειναι αποτριχωμενη  :)
επιτυγχανεται καλύτερο στοματικο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αν εξαιρέσεις την αίσθηση όταν μεγαλώνουν πάλι οι τρίχες, είναι πιο καλά ξυρισμένος... όχι απόλυτα αλλά αρκετά

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

γεια σου βιολεττα τσιμπουκλου  :2on1:

Επισκέπτης
ας εχει τριχες στο υπολοιπο σωμα.

Εμ, αυτό είναι η βλακεία μωρό μου! Είναι πολύ άσχημο ένας άντρας που έχει τρίχες στο στήθος και το στομάχι - όπως εγώ  :grin: - να είναι ξυρισμένος στο εφηβαίο και τα αρχίδια. Πρέπει να υπάρχει μια ομοιομορφία σε αυτά τα πράγματα.  :sunglasses:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Εμ, αυτό είναι η βλακεία μωρό μου! Είναι πολύ άσχημο ένας άντρας που έχει τρίχες στο στήθος και το στομάχι - όπως εγώ  :grin: - να είναι ξυρισμένος στο εφηβαίο και τα αρχίδια. Πρέπει να υπάρχει μια ομοιομορφία σε αυτά τα πράγματα.  :sunglasses:

τι να σου πω, εσυ ξερεις !!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
το χω δοκιμασει.

προτιμω η περιοχη να ειναι αποτριχωμενη  :)
επιτυγχανεται καλύτερο στοματικο.
δηλαδη δε σε πειραζει να εχει τριχες στο αυτι, καπως ετσι  δηλαδη?

Συνημμένα

• hairy_ear.png.jpg
    hairy_ear.png.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 21
Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

να αφήνεις τρίχες και από τη μύτη τύπε!!

250px-Neus1.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Αυτή τη μαλακία ούτε 'γω την έχω καταλάβει που κάνουν μερικοί, είναι τίγκα στην τρίχα σε όλο το σώμα και πάνε και ρίχνουν κόντρα ξύρισμα στο εφηβαίο. Σα γήπεδο του γκολφ φαίνονται μετα

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
ρε τα μουνια (γυναικες) σαν τα μανιταρια ξεφυτρωνουν εδω μεσα... :2funny: :2funny:
Και για να μην ειμαι οφ τοπικ, εννοειται laser παντου...η καλτιλα πεθανε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom