Νέα

Laser ή οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neFelina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το laser κορίτσια είναι μαλακία. Το μουνάκι πρέπει να είναι πάντα έτοιμο να βγάλει τρίχες. Μου αρέσουν πολύ τα τριχωτά μουνάκια, η τρίχα δίνει τύπο στο μουνί.  :sunglasses:

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
μετα ομως θα βγαινουν πιο γρηγορα με τις κρεμες.

που λιωνουν επιφανειακα τις τριχες

Ε μετά αν θέλει ξαναπάει για λειζερ, εγώ το είπα για το δίλημμα της ότι δεν θα ξαναβγάλει τρίχες. Δεν θα τις ξεφορτωθεί τόσο εύκολα,αυτό λέω. Κρέμα αναισθητική  εννοούσα  για να μην την πονέσει το λειζερ.

Καλά υπάρχει γυναίκα που να βάζει αποτριχωτικές κρέμες στο μουνί; :S

maxxl

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ανάλογα τα γούστα του πελάτη

Επισκέπτης
Στις πουτάνες το θέλω ξυρισμένο για λόγους καθαριότητας. Όταν μια γυναίκα έχει σχέση μαζί μου, το προτιμώ με τρίχες. Καλύτερα έτσι, έχεις και άλλοθι για να αποφεύγεις το γλυφομούνι.  :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στις πουτάνες το θέλω ξυρισμένο για λόγους καθαριότητας. Όταν μια γυναίκα έχει σχέση μαζί μου, το προτιμώ με τρίχες. Καλύτερα έτσι, έχεις και άλλοθι για να αποφεύγεις το γλυφομούνι.  :sunglasses:
Υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το γλυφομουνι ρε ασχετε;

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
αν σκέφτεσαι να κάνεις λέιζερ κάπου, τότε να κάνεις στη κωλοτρυπίδα σου αν έχεις θάμνους.
δεν υπάρχει χειρότερο, για μένα, από αυτό.
καλύτερα να έχει μουστάκι παρά τρίχες στη κωλοτρυπίδα!

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Το laser κορίτσια είναι μαλακία. Το μουνάκι πρέπει να είναι πάντα έτοιμο να βγάλει τρίχες. Μου αρέσουν πολύ τα τριχωτά μουνάκια, η τρίχα δίνει τύπο στο μουνί.  :sunglasses:

Τότε, λέιζερ μια και μοναδική φορά, κάνα δίμηνο θα μείνει άτριχη και μετά θα βγουν ωραίες, απαλές τριχούλες σαν τις πρώτες της εφηβείας.  :grin:

αν σκέφτεσαι να κάνεις λέιζερ κάπου, τότε να κάνεις στη κωλοτρυπίδα σου αν έχεις θάμνους.
δεν υπάρχει χειρότερο, για μένα, από αυτό.
καλύτερα να έχει μουστάκι παρά τρίχες στη κωλοτρυπίδα!

Με full μπικίνι κάνουν και στον κώλο, δεν τον αφήνουν με τις τρίχες.

Επισκέπτης
Εχω ακουσει απο αρκετούς οτι του αρεσει η κοπελα να εχει τριχούλες
Sorry αλλα σε καποιο απομονωμενο χωριο το ακουσες αυτο?
Διοτι αν ανοιξεις μια poll με θεμα => αν το προτιμαμε ξουρισμενο το κοκκονι, τοτε θα δεις συντριπτικα ποσοστα υπερ της ξουρας....

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Με full μπικίνι κάνουν και στον κώλο, δεν τον αφήνουν με τις τρίχες.

πάλι καλά  :badair: *P

tumblr_mg0qluuaI11s1r2bdo1_1280.jpg

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

:o

Επισκέπτης
Να ξέρετε ότι το μεγαλύτερο κακό το έχουν κάνει οι τσόντες. Αυτές είναι που δημιουργούν τις τάσεις και τις μόδες στο σεξ. Όταν άρχισαν να δείχνουν πρωκτικό σεξ, επειδή τις τσόντες τις γύριζαν gay σκηνοθέτες που ήθελαν να περάσουν το μήνυμα ότι κώλος και μουνί είναι το ίδιο, τότε έγινε της μόδας ο κώλος.  :S  Όταν άρχισαν να δείχνουν φαλακρά μουνιά, επειδή ήθελαν να βάλουν σκηνές με γλυφομούνι, τότε έγινε της μόδας το ξύρισμα.  :S  Όταν άρχισαν να δείχνουν τους άντρες να χύνουν έξω από το μουνί, επειδή απλά το χύσιμο μέσα στο μουνί δεν μπορούσε να είναι ορατό, τότε έγινε της μόδας το σεξ με μαλακία.  :S  Εγώ προσωπικά απεχθάνομαι τις σύγχρονες τσόντες και προτιμώ 100% τις παλιές τσόντες των '70s, όπου οι άνθρωποι είχαν τις τρίχες τους και έκαναν πραγματικό σεξ.  :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Να ξέρετε ότι το μεγαλύτερο κακό το έχουν κάνει οι τσόντες. Αυτές είναι που δημιουργούν τις τάσεις και τις μόδες στο σεξ. Όταν άρχισαν να δείχνουν πρωκτικό σεξ, επειδή τις τσόντες τις γύριζαν gay σκηνοθέτες που ήθελαν να περάσουν το μήνυμα ότι κώλος και μουνί είναι το ίδιο, τότε έγινε της μόδας ο κώλος.  :S  Όταν άρχισαν να δείχνουν φαλακρά μουνιά, επειδή ήθελαν να βάλουν σκηνές με γλυφομούνι, τότε έγινε της μόδας το ξύρισμα.  :S  Όταν άρχισαν να δείχνουν τους άντρες να χύνουν έξω από το μουνί, επειδή απλά το χύσιμο μέσα στο μουνί δεν μπορούσε να είναι ορατό, τότε έγινε της μόδας το σεξ με μαλακία.  :S  Εγώ προσωπικά απεχθάνομαι τις σύγχρονες τσόντες και προτιμώ 100% τις παλιές τσόντες των '70s, όπου οι άνθρωποι είχαν τις τρίχες τους και έκαναν πραγματικό σεξ:rockon:
Γλυφομουνι σε κανταιφι τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Να ξέρετε ότι το μεγαλύτερο κακό το έχουν κάνει οι τσόντες. Αυτές είναι που δημιουργούν τις τάσεις και τις μόδες στο σεξ. Όταν άρχισαν να δείχνουν πρωκτικό σεξ, επειδή τις τσόντες τις γύριζαν gay σκηνοθέτες που ήθελαν να περάσουν το μήνυμα ότι κώλος και μουνί είναι το ίδιο, τότε έγινε της μόδας ο κώλος.  :S  Όταν άρχισαν να δείχνουν φαλακρά μουνιά, επειδή ήθελαν να βάλουν σκηνές με γλυφομούνι, τότε έγινε της μόδας το ξύρισμα.  :S  Όταν άρχισαν να δείχνουν τους άντρες να χύνουν έξω από το μουνί, επειδή απλά το χύσιμο μέσα στο μουνί δεν μπορούσε να είναι ορατό, τότε έγινε της μόδας το σεξ με μαλακία.  :S  Εγώ προσωπικά απεχθάνομαι τις σύγχρονες τσόντες και προτιμώ 100% τις παλιές τσόντες των '70s, όπου οι άνθρωποι είχαν τις τρίχες τους και έκαναν πραγματικό σεξ.  :rockon:

Δεν ειναι μονο αισθητικο το θεμα.
Χωρις τριχες οι αισθησεις πολλαπλασιαζονται στο μεγιστο.
Δηλαδη, για παραδειγμα,  αν δεν ξυριζεσαι πως θες η κοπελα να περιποιηθει την περιοχη γυρω απο το μοριο σου  :rolleyes:
εκτος αν δεν σαρεσει ουτε αυτο!!!

Επισκέπτης
Δηλαδη, για παραδειγμα,  αν δεν ξυριζεσαι πως θες η κοπελα να περιποιηθει την περιοχη γυρω απο το μοριο σου  :rolleyes:

Ο άντρας δεν ξυρίζεται βρε χαζοκούμαρο. Κάτι φλωράκια μόνο το κάνουν.  :sunglasses:  Εγώ μόνο κουρεύω λίγο την περιοχή με μηχανή. Δεν με νοιάζει καθόλου αν δεν μου γλύφει η γκόμενα τα αρχίδια και τον κώλο.  :sunglasses:  Γουστάρω να έχω τρίχα παντού γύρω από την πούτσα.  :sunglasses:

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Ο άντρας δεν ξυρίζεται βρε χαζοκούμαρο. Κάτι φλωράκια μόνο το κάνουν.  :sunglasses:  Εγώ μόνο κουρεύω λίγο την περιοχή με μηχανή. Δεν με νοιάζει καθόλου αν δεν μου γλύφει η γκόμενα τα αρχίδια και τον κώλο.  :sunglasses:  Γουστάρω να έχω τρίχα παντού γύρω από την πούτσα.  :sunglasses:

γιατι δεν δοκιμαζεις ? μπορει να σου αρεσει και να αλλαξεις αποψη  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom