nikospapas84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 143
- Πόντοι
- 280
Παιδιά καλησπέρα. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό στη Λάρνακα; Ευχαριστώ
Προσοχή σε αγγελίες από bazaraki στα 60€ από νούμερα που τελειώνουν σε:
- 765
- 537
- 833
Επεσα σε άσχετη κοπέλα που δεν ηξερε ούτε το λάστιχο να βάζει και χασαμε τρελη ώρα και μετά πάνω στα 15 λεπτά ήρθε αλλη που χτυπησε την πορτα, μπηκε μεσα με τον τσαμπουκα και μου είπε ότι πέρασε η ώρα και να φύγω!!
Τρελοί αντιεπαγγελματίες και ας μου εκαναν καλυτερη τιμη στα 50€
Την ώρα που μπήκε είχα την άλλη στα 4 και έδινα πόνο. Προς στιγμή νόμιζα ότι ήθελε να δει τι φάση παίζει και ήμουν έτοιμος να της πω να έρθει και αυτή στο παιχνίδι.Σώπα ρε! Τραγική φάση...
Εγώ προσωπικά δεν θα την επέλεγα.
Σε καναδυο παλληκάρια από εδώ που δίνουν και αυτοί καλές πληροφορίες δίνω και εγώ κάποια καλά που έχω δοκιμάσει.Εχεις κατι να δωσεις που να μην ζητα 15 μιν
50€
Κι εγώ πήγα κάποτε και έγγραψα δημόσια τις εμπειρίες μου αλλά πάλι κανείς δεν είπε τίποτα! νομίζω τσάμπα υπάρχει το φόρουμΣε καναδυο παλληκάρια από εδώ που δίνουν και αυτοί καλές πληροφορίες δίνω και εγώ κάποια καλά που έχω δοκιμάσει.
Αλλά δημόσια δεν θα κάτσω να τα αναφέρω ειδικά που δεν προτείνει κανείς τίποτα εδώ στην Λάρνακα.
Και που γράφω πού και πού τι να αποφεύγετε πάλι κάτι είναι.
Αυτό δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί στο Bazaraki.
Η Αλλη ανέβασε φώτο με το μουνι έξω φορα πατέρα.
Συμφωνώ και εγώ ότι είναι μεγάλη μούφαΑυτό δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί στο Bazaraki.
Η Αλλη ανέβασε φώτο με το μουνι έξω φορα πατέρα.
την δοκίμασα εγώ Λεμεσό, μέτρια κατάσταση, ήταν πραγματικά κόλαση από τη ζέστη πράγμα που ίσως να μην ήταν απόλυτα λάθος δικό της αλλά του ξενοδοχείου αφού φαινόταν να δυσανασχετεί και η ίδια.. μετά από καιρό της ζήτησα 40 ευρώ μου είπε οκ αλλά 15 λεπτά ( οκ τιμουλα για μένα είναι αρκετό) δεν πήγα τελικά για να σας πω αν όντως πηγε καλα με 40Παιδιά δοκίμασε κάποιος αυτήν;; (ίδια με διαφορετικές αναρτήσεις)
φαινόταν πολύ εξηγημένη όταν μιλήσαμε και οι φωτογραφίες πραγματικές
Την είχα δοκιμάσει πριν άπειρο καιρό, όταν ακόμα δεν ξεχωριζα τις καλές αγγελίες.Παιδιά δοκίμασε κάποιος αυτήν;; (ίδια με διαφορετικές αναρτήσεις)
φαινόταν πολύ εξηγημένη όταν μιλήσαμε και οι φωτογραφίες πραγματικές