Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

capo1987

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
43
Πόντοι
0
Πήγε κάποιος? Έχουμε πληροφορίες?
Έβαλε καινούργιες φωτογραφίες.
NICOL.jpg

Αυτή είναι παλιά.
Πήγα πριν 2 χρόνια. Συνηθισμένο πρόγραμμα-λίγο μασάζ, πίπα με πρ. και σξ- στα 50ευρώ.

tatsas69

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Like
168
Πόντοι
1
Παίδες αν και υπάρχει άλλο νήμα για το θέμα μπορεί να μου πει κάποιος κανένα ξενοδοχείο Λάρνακα για λίγες ώρες;

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Παίδες αν και υπάρχει άλλο νήμα για το θέμα μπορεί να μου πει κάποιος κανένα ξενοδοχείο Λάρνακα για λίγες ώρες;

tatsas69

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Like
168
Πόντοι
1
Το ξέρω ρε φίλε το είδα.
Από το 20 το τελευταίο ποστ.
Κάτι που να ισχύει και σήμερα ψάχνω. Εαν ξέρει κάποιος

Empeiros41

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
72
Πόντοι
0
Επανερχόμαστε στην αναζήτηση που κάνω για λάρνακα, ψάχνω κάποια κουτσομαρια από Αχνά γνωρίζει κάποιος κάτι? Και όχι ερωτήσεις του στύλ : έχεις τηλέφωνο της? Αν είχα δεν θα έψαχνα, αν έχει κάποιος πληροφορίες να μου πει

capo1987

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
43
Πόντοι
0
Επανερχόμαστε στην αναζήτηση που κάνω για λάρνακα, ψάχνω κάποια κουτσομαρια από Αχνά γνωρίζει κάποιος κάτι? Και όχι ερωτήσεις του στύλ : έχεις τηλέφωνο της? Αν είχα δεν θα έψαχνα, αν έχει κάποιος πληροφορίες να μου πει
Και εγώ ψάχνω αλλά κανείς δεν μιλά. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μας πει.

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Ρε παίδες τοσες μαύρες στην λάρνακα δεν τις γαμάτε? Μια βόλτα έκανα σήμερα ψώνισα από δρόμο 30€ πιπα χωρίς και γαμήσι μέσα στο αυτοκίνητο, μην ρωτήσετε για τηλεφωνώ και τέτοια, ξαπωληθειτε στον δρόμο και γαματε
Λογικά μιλάς για Φοινικουδες ? Που την τσιμπησες

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Λογικά μιλάς για Φοινικουδες ? Που την τσιμπησες
Ο φίλος έχει δίκιο, συνήθως τις ψαρευεις από τον δρόμο, πάρκινγκ μεγάλο κοντά αστυνομία, μακαρίου και γενικά καμάκι και προτάσεις, πιο πολύ κάθονται από Νεπάλ και νότια Αφρική όμως προσοχή δεν δίνουμε πιο πάνω από 50€ μαζί με κολο και ακαποτο τσιμπουκι

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Και εγώ ψάχνω αλλά κανείς δεν μιλά. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μας πει.
Την κουτσομαρια την γαμησα πριν 2 χρόνια περίπου, μεγάλη πουτανα, δεν έχω τηλέφωνο της δυστυχώς αλλά όσοι είναι από την περιοχή σίγουρα την ξέρουν, είναι νυμφομανεις γαμιετε ασταμάτητα, δεν χωρτενει πουτσα, βρείτε τηλέφωνο της και θα γαμησουμε όλοι, όσοι μένουν Λάρνακα κάντε μια βόλτα από Αχνα εύκολα μπορείτε να την βρείτε εάν ζει βέβαια ακόμη, είναι κοντά στα 50-60 τώρα, περπατάει κουτσα κουτσα, σταματάς το αυτοκίνητο και ρωτάς: είσαι η Μαρία; αν σου πει ναι, λες: έλα να σου πω κάτι, όταν έρθει της λες: θέλω πολύ να σε γαμησω μπες στο αυτοκίνητο, μόλις μπει πάρε την όπου θες αλλά προσοχή 3πλο καποτο

Avercast

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Έχει κανείς τηλ ή μέρος που μπορώ να βρω Ασιάτες Λάρνακα; Έχω πληροφορίες για ότι άλλο θέλει , στείλε πμ

Avercast

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Like
2
Πόντοι
0

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Μόλις πήγα ήταν τέλεια , ωραίο χορό , έκανα μπανάκι, μου έκανε μασάζ και στο έργο δυνατά. Ένιωθα άνετα και ήταν χαλαρά.
Τι θα πει στο έργο δυνατά τυπε;
Δωσε καμια ουσιαστική πληροφορία και τιμές.
Το δυνατά και χαλαρά δε λέει τίποτα.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Από το κάστρο που πηγαίνεις για μακένζι εκεί γύρω γύρω από το immigration. Αλλά θέλει παζάρια σκληρά παζάρια
Μακαρίου, ή στο πάρκινγκ το μεγάλο πίσω από αστυνομία, εγώ συνήθως εκεί στεινω πόστο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παίδες την κουτσομαρια φενεται είναι πολύ δύσκολο να την βρείτε, αφήστε θα την βρούμε εμείς που ήμαστε και σε άλλη πόλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom