Πήγα πριν 2 χρόνια. Συνηθισμένο πρόγραμμα-λίγο μασάζ, πίπα με πρ. και σξ- στα 50ευρώ.Πήγε κάποιος? Έχουμε πληροφορίες?
Έβαλε καινούργιες φωτογραφίες.
Αυτή είναι παλιά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρνακα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 471K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
Δεν είναι και άσχημη τιμή μάλιστα σε σημερινά δεδομένα.Πήγα πριν 2 χρόνια. Συνηθισμένο πρόγραμμα-λίγο μασάζ, πίπα με πρ. και σξ- στα 50ευρώ.
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
Παίδες αν και υπάρχει άλλο νήμα για το θέμα μπορεί να μου πει κάποιος κανένα ξενοδοχείο Λάρνακα για λίγες ώρες;
Δωμάτια - Φτηνά Ημιδιαμονής Λεμεσός - bourdela.com forum
Γειά σας σύντροφοι! :headbang3: Υπάρχουν ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Λεμεσό; Έχει κάποιος να προτείνει κάτι; :knockinb: Είδα και Airbnb αλλά οι τιμές είναι άστα να πάνε.
www.bourdela.com
Δωμάτια - Φτηνά Ημιδιαμονής Λευκωσια - bourdela.com forum
Ξερετε δωματια σε ξενοδοχεια για κανενα 2ωρο-3ωρο Λευκωσια; Αν ναι και τιμες αν σας ειναι ευκολο παιδια.
www.bourdela.com
Το ξέρω ρε φίλε το είδα.Δωμάτια - Φτηνά Ημιδιαμονής Λεμεσός - bourdela.com forum
Γειά σας σύντροφοι! :headbang3: Υπάρχουν ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Λεμεσό; Έχει κάποιος να προτείνει κάτι; :knockinb: Είδα και Airbnb αλλά οι τιμές είναι άστα να πάνε.www.bourdela.comΔωμάτια - Φτηνά Ημιδιαμονής Λευκωσια - bourdela.com forum
Ξερετε δωματια σε ξενοδοχεια για κανενα 2ωρο-3ωρο Λευκωσια; Αν ναι και τιμες αν σας ειναι ευκολο παιδια.www.bourdela.com
Από το 20 το τελευταίο ποστ.
Κάτι που να ισχύει και σήμερα ψάχνω. Εαν ξέρει κάποιος
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
Δεν ξέρω...Το ξέρω ρε φίλε το είδα.
Από το 20 το τελευταίο ποστ.
Κάτι που να ισχύει και σήμερα ψάχνω. Εαν ξέρει κάποιος
Empeiros41
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Επανερχόμαστε στην αναζήτηση που κάνω για λάρνακα, ψάχνω κάποια κουτσομαρια από Αχνά γνωρίζει κάποιος κάτι? Και όχι ερωτήσεις του στύλ : έχεις τηλέφωνο της? Αν είχα δεν θα έψαχνα, αν έχει κάποιος πληροφορίες να μου πει
Και εγώ ψάχνω αλλά κανείς δεν μιλά. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μας πει.Επανερχόμαστε στην αναζήτηση που κάνω για λάρνακα, ψάχνω κάποια κουτσομαρια από Αχνά γνωρίζει κάποιος κάτι? Και όχι ερωτήσεις του στύλ : έχεις τηλέφωνο της? Αν είχα δεν θα έψαχνα, αν έχει κάποιος πληροφορίες να μου πει
dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Λογικά μιλάς για Φοινικουδες ? Που την τσιμπησεςΡε παίδες τοσες μαύρες στην λάρνακα δεν τις γαμάτε? Μια βόλτα έκανα σήμερα ψώνισα από δρόμο 30€ πιπα χωρίς και γαμήσι μέσα στο αυτοκίνητο, μην ρωτήσετε για τηλεφωνώ και τέτοια, ξαπωληθειτε στον δρόμο και γαματε
Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Ο φίλος έχει δίκιο, συνήθως τις ψαρευεις από τον δρόμο, πάρκινγκ μεγάλο κοντά αστυνομία, μακαρίου και γενικά καμάκι και προτάσεις, πιο πολύ κάθονται από Νεπάλ και νότια Αφρική όμως προσοχή δεν δίνουμε πιο πάνω από 50€ μαζί με κολο και ακαποτο τσιμπουκιΛογικά μιλάς για Φοινικουδες ? Που την τσιμπησες
Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Την κουτσομαρια την γαμησα πριν 2 χρόνια περίπου, μεγάλη πουτανα, δεν έχω τηλέφωνο της δυστυχώς αλλά όσοι είναι από την περιοχή σίγουρα την ξέρουν, είναι νυμφομανεις γαμιετε ασταμάτητα, δεν χωρτενει πουτσα, βρείτε τηλέφωνο της και θα γαμησουμε όλοι, όσοι μένουν Λάρνακα κάντε μια βόλτα από Αχνα εύκολα μπορείτε να την βρείτε εάν ζει βέβαια ακόμη, είναι κοντά στα 50-60 τώρα, περπατάει κουτσα κουτσα, σταματάς το αυτοκίνητο και ρωτάς: είσαι η Μαρία; αν σου πει ναι, λες: έλα να σου πω κάτι, όταν έρθει της λες: θέλω πολύ να σε γαμησω μπες στο αυτοκίνητο, μόλις μπει πάρε την όπου θες αλλά προσοχή 3πλο καποτοΚαι εγώ ψάχνω αλλά κανείς δεν μιλά. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μας πει.
Ελληνίδα ανεξάρτητη ΛΆΡΝΑΚΑ 96224615 φενεται τουμπανο, δοκιμασε κανις?
Μόλις πήγα ήταν τέλεια , ωραίο χορό , έκανα μπανάκι, μου έκανε μασάζ και στο έργο δυνατά. Ένιωθα άνετα και ήταν χαλαρά.Ελληνίδα ανεξάρτητη ΛΆΡΝΑΚΑ 96224615 φενεται τουμπανο, δοκιμασε κανις?
Πόσα λεφτά ήταν και σε ποιά περιοχή Λάρνακας?Μόλις πήγα ήταν τέλεια , ωραίο χορό , έκανα μπανάκι, μου έκανε μασάζ και στο έργο δυνατά. Ένιωθα άνετα και ήταν χαλαρά.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Τι θα πει στο έργο δυνατά τυπε;Μόλις πήγα ήταν τέλεια , ωραίο χορό , έκανα μπανάκι, μου έκανε μασάζ και στο έργο δυνατά. Ένιωθα άνετα και ήταν χαλαρά.
Δωσε καμια ουσιαστική πληροφορία και τιμές.
Το δυνατά και χαλαρά δε λέει τίποτα.
Φοινικουδες 50Πόσα λεφτά ήταν και σε ποιά περιοχή Λάρνακας?
στοματικο χορις δεν κανει μου ειπε εμενα, το σωμα της ειναι οπως τισ φωτο? δοσε καπιες παραπανο λεπτομεριες αν γινεταιΦοινικουδες 50
Από το κάστρο που πηγαίνεις για μακένζι εκεί γύρω γύρω από το immigration. Αλλά θέλει παζάρια σκληρά παζάριαΛογικά μιλάς για Φοινικουδες ? Που την τσιμπησες
Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Μακαρίου, ή στο πάρκινγκ το μεγάλο πίσω από αστυνομία, εγώ συνήθως εκεί στεινω πόστοΑπό το κάστρο που πηγαίνεις για μακένζι εκεί γύρω γύρω από το immigration. Αλλά θέλει παζάρια σκληρά παζάρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παίδες την κουτσομαρια φενεται είναι πολύ δύσκολο να την βρείτε, αφήστε θα την βρούμε εμείς που ήμαστε και σε άλλη πόλη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις