SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
Που το πάω, σωστή ερώτηση, φίλε.δεν καταλαβαίνω όμως που το πας, αν πληρωσεις στο onlyfans δεν σημενει ότι τη πηρες και για πουτανα, αντε και εχει τα στοιχεία αντε και δεν τα έχει; η αστυνομία τι θα τα κανει;
Το onlyfans είναι μαλακια συμφωνώ αλλά δεν το βρίσκω καθόλου επικυνδυνο
Το λοιπόν, το εξής εδώ
„Δεν υπάρχει πλέον κατασκοπία ούτε κόντρα κατασκοπία,
υπάρχει πόλεμος για πληροφορίες
και οποίος έχει παραπάνω πληροφορίες – κερδίζει!“
Όταν το 1982 υπηρέτησα στη Λιβύη και ψάχναμε κάποιον, τον βρήκαμε πάντα με πληρωμή με κάρτα. Εντοπίζετε πολύ εύκολα και γρήγορα. Τότε ήταν μέχρι δυο λεπτά σήμερα νομίζω τα λεπτά έχουν γίνει δευτερόλεπτα. Σε πληροφορώ ότι δεν έχεις ιδέα από που περνάνε όλα αυτά το στοιχεία, που αποθηκεύεται κτλ.
Πληρωμή με μετρητά είναι μία από τις τελευταίες ελευθερίες που μας έμεναν μετά από αυτή κορωνοαπάτη, που μας ζάλιζαν. Εάν τώρα δεν θα αντιδράμε, να χάσουμε και την ευκαιρία να πάμε σε πουτάνες και να τις πληρώνουμε.
Σαν άτομο με ακαδημαϊκό τίτλο Νομικής δυστυχώς ξέρω να τα αναλύσω και να κάνω συμπέρασμα.
Όταν είδα που πάνε πληροφορίες από τους έλεγχους του QR ήταν να τρελαθώ. Με μεγάλη λύπη σε ενημερώνω, ότι το αριθμό IP δεν έχει τοποθεσία στη Κύπρο. Πια δεν είναι περί υγείας άλλα περί TOTAL CONTROL!
Άλλα όλα αυτά δεν είναι για αυτό το νήμα, άλλα για ένα εντελώς ξεχωριστό νήμα παγκόσμιο.
“...αν πληρωσεις στο onlyfans δεν σημενει ότι τη πηρες και για πουτανα, …”
όχι βεβαίως!
Άλλα υπάρχει εύλογη υποψία, ότι τη στιγμή, που ίδια θα είναι σε Κυπριακό έδαφος να πας και να τη πληρώνεις. Λογικό είναι, έκανες έλεγχο μέσο του διαδικτύου και πας να τη πληρώνεις. Για αρμόδιες αρχές δεν είναι δύσκολο να μάθουν τη IP σου, ποιες συσκευές είναι εκεί συνδεδεμένες και με τα MAC adress τους και μετά βλέπει, ότι το ένα καρτοτηλέφωνο είναι εν κίνηση στο τόπο τάδε που εντόπισαν το καρτοτηλέφωνο της συγκεκριμένης κύριας. Αυτά φίλε μου, γίνετε πλέον αυτομάτως. SMARTPHONE! Είναι κατάσκοπος στη τσέπη σου.
Αρα είναι πληροφορία για εφορία, ότι ο κύριος @papadiamantaras την τάδε ημέρα, την τάδε ώρα πλήρωσε το τάδε ποσό προς την τάδε υπηρεσία. Και θα πάει πίσω για τρία ή πέντε χρόνια. Και το ενσωματώνει στο πρόγραμμα και αλγόριθμοι του λένε, ότι είσαι ύποπτος για φοροδιαφυγή.
Πρόσεξε, εγώ προσωπικά δεν ανάφερα καμία παρανομία και ούτε κατηγόρησα κανένα μη το παρεξηγάς σε παρακαλώ. Απλά φιλοσοφήσουμε ως που μπορεί να πάει το θέμα. Όταν 2012 έλεγα για το κούρεμα, το όποιο ήταν προβλεπτό και ξεκάθαρο, το 2013 έγινε. Όλοι έλεγαν, δε γίνετε. Το θυμάσαι???? Και έγινε!!!