Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Παιδια εχει κανενας εμπειρια με καμια απο αυτες???
Για την πρώτη μας έδωσε κριτική ο ξενιτεμένος Λεμεσό. Αληθινές φωτογραφίες αλλά πολύ βάψιμο είχε σπυράκια και το διαμέρισμα μύριζε οπότε και έφυγε.

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
Γεια σας φίλοι, είμαι Κύπρο σε τρεις πόλεις για δουλειά και θα εκτιμούσα αν ξέρετε έστω αν είναι αληθινές οι κορασίδες πιο κάτω:

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Maria σε τουτην επια πριν μηνες για την πιπα της, εν τοπ, σεξ εν μαρεσκη μαζητης

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Καμιά πιάτσα στη Λάρνακα υπάρχει; Κανένα βιετναμεζάκι; Φιλιππινεζάκι;
Όχι μαύρες
φίλε αν και δεν είμαι από Λάρνακα θα σου πω τι μου είπαν φίλοι: καθημερινά απόγευμα στους δρόμους γύρω από τα λεωφορεία στο παλιό νοσοκομείο κάνουν πιάτσα μαύρες, Κυριακή Ερμού και κεντρικό δρόμο αστυνομίας και έξω από ταχυδρομείο κάνουν πιάτσα οι σχιστοματες

Evgenikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Για σας παιδια ειμαι νέος εδώ ψάχνω για ινδή στην Λάρνακα

Evgenikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καμιά πιάτσα στη Λάρνακα υπάρχει; Κανένα βιετναμεζάκι; Φιλιππινεζάκι;
Όχι μαύρες
Φιλε πιατσα υπαρχει στην σταση λεοφορειον απεναντι απο το παλιο νοσοκομειο πισο απο τον φουρνο.
Επισης στον δρομο αν παεις του παρκινγ στο χωραφη μεχρι το λιμάνη ολος ο δρόμος εχει εκει μπορει να ψωνισεις. (Βεβαια θα βρεις μονο μαυρες)

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
104
Πόντοι
0
Φιλε πιατσα υπαρχει στην σταση λεοφορειον απεναντι απο το παλιο νοσοκομειο πισο απο τον φουρνο.
Επισης στον δρομο αν παεις του παρκινγ στο χωραφη μεχρι το λιμάνη ολος ο δρόμος εχει εκει μπορει να ψωνισεις. (Βεβαια θα βρεις μονο μαυρες)
Φιλε το ξανακουσα αυτο και πηγα νυχτα αλλα δεν βρηκα τιποτα... Σε ποιο αλλο χωρο εχει¨? Στο λιμανι που ακριβως? Αν μπορεις πες μου γιατι ενδιαφερομαι. Ευχαριστω

Evgenikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε το ξανακουσα αυτο και πηγα νυχτα αλλα δεν βρηκα τιποτα... Σε ποιο αλλο χωρο εχει¨? Στο λιμανι που ακριβως? Αν μπορεις πες μου γιατι ενδιαφερομαι. Ευχαριστω
Στην διονησιου σολομου και σεφερη απο το παρκινγ δηλαδη μεχρι κατο ολος ο δρομος ισια

Εγγρ.
13 Φεβ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Δοκίμασε κανείς τι λέει;

Αξίζουν τούτες του σαφάρι με τα έξτρα τους; Επίσης που τες βάζουν συνήθως είναι διακριτικά διαμερίσματα που μένουν η είναι σε ξενοδοχεία και θα έχει κόσμο στην υποδοχή αν γνωρίζετε;

Καμιά που δίνει κώλο στο παζαράκι για Λάρνακα; Γνωρίζει κανένας πληροφορίες για τις πιο κάτω;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Δοκίμασε κανείς τι λέει;

Αξίζουν τούτες του σαφάρι με τα έξτρα τους; Επίσης που τες βάζουν συνήθως είναι διακριτικά διαμερίσματα που μένουν η είναι σε ξενοδοχεία και θα έχει κόσμο στην υποδοχή αν γνωρίζετε;

Καμιά που δίνει κώλο στο παζαράκι για Λάρνακα; Γνωρίζει κανένας πληροφορίες για τις πιο κάτω;

Όλες Ρουμάνες οι 4 τελευταίες. Αν δεν ξέρεις τι παίζει, έχε τον νου σου.
Ενδεικτικά εγώ πήγα επίσκεψη πριν χρόνια στην τελευταία τη Σελενα και είχε χάλια σώμα για τα δικά μου γούστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom