Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sudo

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Τελικά δεν μας είπατε, έχει τίποτα αξιόλογο στη Λάρνακα;
Αυτή αξίζει;

Πήγα πριν 7-8 μήνες σε τούτη. Εμφάνιση είναι οκ αλλά το διαμέρισμα είναι χάλια, βρωμή και τούτη και το διαμέρισμα. Μπήκα μέσα, είδα το δωμάτιο πόσο χάλια κατάσταση ήταν και έφυγα.

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
104
Πόντοι
0
Γειά σας συναγωνιστές και καλή χρονιά. Πήγα σήμερα στην Kara/Jennifer μετά από 3-4 χρόνια. Έχω να πω ότι ηταν ένα σκαλί πιό κάτω από το καλό σερβις που έκανε όταν την επισκεφτόμουν ποιό παλιά.

Τα θετικά: γλωσσόφιλα, γλυφομούνι, δάχτηλα, ενεργή στο σεξ, διατηρημένο σώμα με τέλια κωλάρα.
Τα αρνητικά: το γνωστό με την Kara σιλικόνη παντού, πιπα με πλαστικό, μπαινοβγαίνουν άτομα στο άλλο δωμάτιο γιατί μένει με την Kyty/Maria Raisa και με την Andrea
Μπόρω να πω ότι τα 60 για 15' δεν τα μετάνιωσα και θα ξαναπάω όταν την πετύχω Λάρνακα αλλά όταν είμουν τακτικός τις έπερνα παρτούζα με την Kyty για πολύ ποιό φθηνά από αυτά που ζητούν τωρά.

Γενικά όμως ευχαριστημένος αφού είναι ακόμα μουνάρα η Kara κατά την άποψη μου.
Μεγαλε εχει οντως τετοια κορμαρα??? Btw τα σιλικονατα βυζια ειναι μεγαλο θετικο για μενα!

sudo

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Μεγαλε εχει οντως τετοια κορμαρα??? Btw τα σιλικονατα βυζια ειναι μεγαλο θετικο για μενα!
Φίλε έχει κωλάρα τζαι εν κοντουρούα με μεγάλα σιλικονάτα βυζιά. Για εμένα εν ότι πρέπει τζαι επειδή επάενα πολλά συχνά ποιό παλιά εν φιλικό το περιβάλλον

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Επήε κανένας στην Inna ?
Αυτό είναι το πρόγραμμα:
Hello My service: 30min 80€.45min 130€.1h 150€.- rimming , massages, finishing on the breasts or body, kissing with the tongue, blowjob, foot fetish, finishing on the mouth+50€, face + 30 € .GS (pee on you) + 50 €, AR (lick your ass) + 50 €, prost massage + 50 €.

Πάντως κάτι μου μυρίζει μούφα αφού δε δείχνει ξεκάθαρα χαρακτηριστικά κοπέλας.

• Like
Αντιδράσεις: sudo

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Συναγωνιστες στην λαρνακα εχει κινεζα με 15 ευρω τα κανει ολα οπιος ενδιαφερεται του δινω τηλεφωνο
Δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα στείλε τηλέφωνο και θα σου δώσω για Λεμεσό όμορφη βιετναμεζα στα 20€

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
104
Πόντοι
0
Συναγωνιστες εχει παει κανενας με αυτη??? Elisa
Την ειδα σημερα και τρελαθηκα! Ειναι καυλα

nioioni

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
26
Πόντοι
1
καλησπέρα , τελικά προχθές πήγα σε αυτήν την Poli

Δεν πέρασα κ άσχημα , στα θετικά η πολύ καλή αργή πίπα που κάνει καθώς ότι μιλάει κ αγγλικά αρκετά καλά κ δεν θέλει Google translator .
Δεν λέει όχι σε διάφορες στάσεις κ στήνεται καλά στα 4 αν κ λίγο πεσμένος ο κωλος..

Στα αρνητικά πεσμένο βυζι..
Στα λεφτά της δεν ξέρω εάν θα ξαναπηγενα..μου ανέφερε πως θα μείνει καιρό εδώ..

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
καλησπέρα , τελικά προχθές πήγα σε αυτήν την Poli

Δεν πέρασα κ άσχημα , στα θετικά η πολύ καλή αργή πίπα που κάνει καθώς ότι μιλάει κ αγγλικά αρκετά καλά κ δεν θέλει Google translator .
Δεν λέει όχι σε διάφορες στάσεις κ στήνεται καλά στα 4 αν κ λίγο πεσμένος ο κωλος..

Στα αρνητικά πεσμένο βυζι..
Στα λεφτά της δεν ξέρω εάν θα ξαναπηγενα..μου ανέφερε πως θα μείνει καιρό εδώ..
Πόσα έδωσες;
Και γενικά το γράφουμε εδώ και καιρό: όποιος κάνει κριτική πάντα πρέπει να αναφέρει και πόσα πλήρωσε, αλλιώς τι να το κάνω να λέει κάποιος πχ "τέλεια γκόμενά, τα κάνει όλα" και έχει δώσει 200€.

nioioni

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
26
Πόντοι
1
Πόσα έδωσες;
Και γενικά το γράφουμε εδώ και καιρό: όποιος κάνει κριτική πάντα πρέπει να αναφέρει και πόσα πλήρωσε, αλλιώς τι να το κάνω να λέει κάποιος πχ "τέλεια γκόμενά, τα κάνει όλα" και έχει δώσει 200€.
200€ έδωσα , πιστεύω 150€ άξιζε..
1 ώρα

Pervaros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
52
Πόντοι
0
Καμιά πιάτσα στη Λάρνακα υπάρχει; Κανένα βιετναμεζάκι; Φιλιππινεζάκι;
Όχι μαύρες

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
104
Πόντοι
0
Ρε παιδια τι θεα ειναι αυτη? Απιστευτη. Με το που την ειδα εχασα τα φωτα μου! Σιγουρα θα παω για επισκεψη. Θελω μονο να ρωτισω αν εχει κανενας εμπειρια

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
80
Πόντοι
1
Ρε παιδια τι θεα ειναι αυτη? Απιστευτη. Με το που την ειδα εχασα τα φωτα μου! Σιγουρα θα παω για επισκεψη. Θελω μονο να ρωτισω αν εχει κανενας εμπειρια
φιλε με το συγκεκριμένο γραφειο δοκιμασα δυο φορες κοπελες και αξηζαν τα λεφτα και με το παραπανο σε εμφανηση οπως στης φωτο αλλα και σε υπηρεσίες

hobbistas12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
34
Πόντοι
0
Επιες ή οι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom