Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 477K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Καλημέρα σας. Ενημέρωση για νυχτοπερπατήματα στην Λάρνακα… Από καμπαρέ το Chrystal ανέστειλε τη λειτουργία του. Δίπλα το Dantella (αμφότερα στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού της πόλης) παρά την ωραία ανακαίνιση, δεν έχει τίποτα το αξιόλογο. Το επισκέφθηκα ψες και είχε 4 (!) μόνο κοπέλες, χωρίς σιόου και μία μόνο που άξιζε αλλά δεν έκανε ούτε πριβέ χορό ούτε τίποτα… Μετά επισκέφθηκα τον Black Cat στην λεωφόρο Αρτέμιδος (δρόμος των δικαστηρίων). Δύο κοπέλες (όχι και άσχημες) αλλά πολύ φως ρε παιδί μου και κανένας πελάτης. Πήγα απέναντι στο Fantastico. Μόνος πελάτης και πάλι εγώ. Πέντε κοπελιές. Οι τρεις βλέπονταν μία εκ των οποίων, Ντανιέλλα, πολύ ωραίο μωρό 21-23 ετών. Φατσούλα όμορφη και παιχνιδιάρικη και ντελικάτο σώμα. Όλες Ρουμάνες. Το ποτό στα 7-10 ευρώ για τον πελάτη και στα 10-20 ευρώ για την κοπέλα για 10-20 λεπτά αντίστοιχα παρέα με τον πελάτη. Εδώ μιλάμε για σκέτη εκμετάλλευση και εννοείται ότι δεν ενέδωσα αν και επειδή ήμουν ο μόνος πελάτης αυτή η Ντανιέλλα έμεινε αρκετή ώρα. Ρώτησα για κάτι παραπάνω αλλά τα μάσησαν. Δεν είχα και πολλή διάθεση εξάλλου. Απλά έκανα έρευνα αγοράς… Φεύγοντας είδα να μπαίνουν αρκετοί ξένοι μάλλον Ρουμάνοι από την προφορά. Και τα δύο μέρη, από πλευράς χώρου είναι χάλια. Σημειώνω ότι προηγουμένως στην περιοχή των καμπαρέ ότι είδα ένα ζευγάρι αστυνομικόφατσες να μπαινοβγαίνουν και για υτό ίσως όλοι να ήταν επιφυλακτικοί συν το ότι δεν με γνωρίζουν γιατί δεν πολυσυχνάζω ούτε κάνω αισθητή την παρουσία μου με τη συμπεριφορά μου. όσο γίνεται απαρατήρητος περνώ
… Αυτά...

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Καλημέρα σας. Ενημέρωση για νυχτοπερπατήματα στην Λάρνακα… Από καμπαρέ το Chrystal ανέστειλε τη λειτουργία του. Δίπλα το Dantella (αμφότερα στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού της πόλης) παρά την ωραία ανακαίνιση, δεν έχει τίποτα το αξιόλογο. Το επισκέφθηκα ψες και είχε 4 (!) μόνο κοπέλες, χωρίς σιόου και μία μόνο που άξιζε αλλά δεν έκανε ούτε πριβέ χορό ούτε τίποτα… Μετά επισκέφθηκα τον Black Cat στην λεωφόρο Αρτέμιδος (δρόμος των δικαστηρίων). Δύο κοπέλες (όχι και άσχημες) αλλά πολύ φως ρε παιδί μου και κανένας πελάτης. Πήγα απέναντι στο Fantastico. Μόνος πελάτης και πάλι εγώ. Πέντε κοπελιές. Οι τρεις βλέπονταν μία εκ των οποίων, Ντανιέλλα, πολύ ωραίο μωρό 21-23 ετών. Φατσούλα όμορφη και παιχνιδιάρικη και ντελικάτο σώμα. Όλες Ρουμάνες. Το ποτό στα 7-10 ευρώ για τον πελάτη και στα 10-20 ευρώ για την κοπέλα για 10-20 λεπτά αντίστοιχα παρέα με τον πελάτη. Εδώ μιλάμε για σκέτη εκμετάλλευση και εννοείται ότι δεν ενέδωσα αν και επειδή ήμουν ο μόνος πελάτης αυτή η Ντανιέλλα έμεινε αρκετή ώρα. Ρώτησα για κάτι παραπάνω αλλά τα μάσησαν. Δεν είχα και πολλή διάθεση εξάλλου. Απλά έκανα έρευνα αγοράς… Φεύγοντας είδα να μπαίνουν αρκετοί ξένοι μάλλον Ρουμάνοι από την προφορά. Και τα δύο μέρη, από πλευράς χώρου είναι χάλια. Σημειώνω ότι προηγουμένως στην περιοχή των καμπαρέ ότι είδα ένα ζευγάρι αστυνομικόφατσες να μπαινοβγαίνουν και για υτό ίσως όλοι να ήταν επιφυλακτικοί συν το ότι δεν με γνωρίζουν γιατί δεν πολυσυχνάζω ούτε κάνω αισθητή την παρουσία μου με τη συμπεριφορά μου. όσο γίνεται απαρατήρητος περνώ
… Αυτά...
Καλή σας μέρα!Συνέχεια στην ανταπόκριση από Λάρνακα... CELICA PUB στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την έκθεση αυτοκινήτων της ΡΕΝΟ. Στενόμακρος χώρος με δύο κόκκινους καναπέδες της κακιάς ώρας στην είσοδο και ένα 10μετρο μπαρ με σκαμπό. 5-6 κοπέλλες από Ρουμανία. 2-3 καλές με μία εξ αυτών ωραίο κομμάτι. Όνομα Άντρεα. Ύψος 1.75, αναλογίες μοντέλου, προσωπάκι πολύ όμορφο με ελαφρύ αιθητικό πρόβλημα στα δόντια έτσι για να μην είναι τέλεια! Μιλά άπταιστα ελληνικά καθότι διετέλεσε και στην Ελλάδα. Ευγενική και καθαρή, ακόμηνα ξεσχιστεί στο επάγγελμα μάλλον. 22 σχεδόν χρονών. Μου είπε ότι με 10-15 ποτά γίνεται η δουλειά, 10 ευρώ έκαστο. Τα μάσησε λίγο όταν την ρώτησα αν μπορώ να την δω χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου. Ήτανε και ο ιδιοκτήτης παρών. "Διαδικασία' η ίδια. Κερνάς ποτά και σου ρουφάνε το πορτοφόλι. Τώρα αν ρουφάνε και κάτι άλλο, δεν ξέρω. Λέμε τώρα!!!

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Καλημέρα! Περιδιάβασης στην Λάρνακα συνέχεια… (3ο μέρος). Eurovision ψες και «νέκρα» παντού! 1η στάση το Midnight Pub μετά από αίτημα φίλου για αξιολόγηση (!). Στο δρόμο ακριβώς πίσω από το λιμάνι Λάρνακας (οδός Διονυσίου Σολωμού). Μία (!) κοπέλα, ένας μπαρ τέντερ και ένας σαλιάρης νεαρός πελάτης. Έφυγα χωρίς να πιω ποτό καν. 2η στάση Vamos Pub (λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ). 6-7 κοπέλες με αξιολόγηση 2/10 μέχρι 7/10. Καμιά δεκαριά πελάτες. Οι καλές «κρατημένες» και την έκανα! 3η στάση Black Cat Pub (λεωφόρος Αρτέμισος). 5 κοπέλες με αξιολόγηση 2/10 μέχρι 5/10. Μόνο η μπαρ μέιτ άξιζε! 4η στάση καμπαρέ  X-Caliber στο γνωστό κυκλικό κόμβο παρά το λιμάνι. Καμιά δεκαριά κοπέλες (ίσως και περισσότερες) με αξιολόγηση 1/10 (!) μέχρι 10/10 (!). Όμορφος χώρος και ωραία μουνιά! Πέρασα πολύ καλά αν και δεν ενδιαφερόμουν για «ψώνισμα»! Απέναντι, τα καμπαρέ Crystal και Dantella, ήταν κλειστά ψες…

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Πολύ καλή ενημέρωση φίλε αλλά έχω την εντύπωση ότι μείναμε μόνοι μας με κάνα δύο άτομα ακόμα να ασχολούμαστε με το θρέντ αυτό κρίμα γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά να ανεβάσουμε το επίπεδο και να ξέρουμε τι σκατά μας γίνεται.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ καλή ενημέρωση φίλε αλλά έχω την εντύπωση ότι μείναμε μόνοι μας με κάνα δύο άτομα ακόμα να ασχολούμαστε με το θρέντ αυτό κρίμα γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά να ανεβάσουμε το επίπεδο και να ξέρουμε τι σκατά μας γίνεται.

Δλδ?

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Εντάξει, δεν τρέχει τίποτα. Δεν με ενοχλεί αυτό. Εγώ να βοηθήσω θέλω αφού κάνω τα νυκτοπερπατήματά μου...

loukcy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μπαίνω και εγώ στην κουβέντα μας ως νέος στο φόρουμ αλλά παλιός στο άθλημα.  :fuck2:
Λίγα πραγματα στην Λάρνακα. Κάτι κινείται σε Χcaliber. Nostalgia kai chenouz λίγες κοπέλες και χάλια μάυρα. La mamounia σε επίσκεψη προ τριών εβδομάδων μόνο τρεις κοπέλες με τιμές 2008 (10 το ποτό σου και 20 τις κοπέλας αν είναι δυνατόν). Από κει και πέρα σε μπυραρίες γίνεται παιχνίδι με κίνδυνο να πιαστείς  :cum: από καμία επιτίδια. Ψαχτείτε σε Πέτρινο/Λίθινο, Μακάο, Anonymous. Καλή φάση και to Members club να πετύχεται καμία αδέσποτη μετά τις τρεις πάντα που κλείνουν τα λοιπά μαγαζία.

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Καλή σας μέρα! Αυτό το RELAX BODY AND MIND MASSAGE(;) τι σόι πράγμα είναι; Βρίσκεται απέναντι από την Μητρόπολη, πλησίον της υπεραγοράς ΜΕΤΡΟ. Πήγα μία φορά πριν από αρκετά χρόνια για μασσάζ (κέρασαν και "φραπέ" στο τέλος). Κάτι Κινέζες βλέπω κάποτε να μπαινοβγαίνουν...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Καλή σας μέρα! Αυτό το RELAX BODY AND MIND MASSAGE(;) τι σόι πράγμα είναι; Βρίσκεται απέναντι από την Μητρόπολη, πλησίον της υπεραγοράς ΜΕΤΡΟ. Πήγα μία φορά πριν από αρκετά χρόνια για μασσάζ (κέρασαν και "φραπέ" στο τέλος). Κάτι Κινέζες βλέπω κάποτε να μπαινοβγαίνουν...
cafe θα είναι :cheesy:

asemasre

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
0
χερετε την παρασκευη περασα εξω (εγω με το αυτοκινητο)απο μια μπυραρια στην τουριστικη και υπηρχαν 6-7 κοπελλες ωραια μωρα,καθοντουσαν και διαηφημιζαν το προιον.συντομα θα σας δωσω στοιχοια αφου σχεδιαζω επιδρομη συντομα

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Καλημέρα σας. Ενημέρωση για νυχτοπερπατήματα στην Λάρνακα...(4ο μέρος). Το DANTELA επαναλειτούργησε. Δεν πήγα εκεί αλλά έμαθα ότι έφεραν καινούρια "πραμάτεια". Το X-CALIMBER σταθερά στην παρούσα φάση είναι το καλύτερο αλλά μην περιμένετε κάτι το ιδιαίτερο. ήλθε όμως μια μουνάρα Μολδαβή, Σβέτλα τη λένε, 1.80 με απίστευτο σώμα και πολύ παιγνιδιάρα. Ακόμη 2-3 καλές αλλά οι υπόλοιπες πολύ, μα πάρα πολύ λίγες...

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Υπάρχει και ένα άλλο κρυμμένο ημιπαράνομο καμπαρέ στον παραλιακό δρόμο της Βορόκλινης.
Κοντά στην Maximilian. Το μέρος λέγεται Whispers και είναι δίπλα στην τόμπολα της ΑΕΚ. Δουλεύουν σχεδόν καθαρά με Άγγλους. όπως φεύγεις από Λάρνακα με κατεύθυνησ προς Δεκέλεια στα αριστερά. Οι κοπέλες είναι από 1 μέχρι και 8/10, έτοιμες για όλα, πολύ ορμητικές αυτές που είδα. Τιμές απο 10- 20 το lady drink και 4 το δικό σου.
Στο Χ caliber μόνο η Natasha ήταν μοντέλο, γυναικάρα από Μολδαβία kai 2 άλλες ήταν καλές. Τσιμπημένο πολύ. Στην Μακαρίου στα pub Celica kai Makaibo καθόντουσαν κοπέλες Ρωσσίδορουμανοκατάσταση στισ 0900 διαλαλώντας την πραμάτεια. Δεν ξέρω όμως τι παιζει. Πολλά παλιά μέρη είναι κλειστα.
Πολύ ακριβό σπορτ θα λεγα.

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Καλημέρα. Λάρνακα... Σαββατόβραδο 30 Ιουνίου. Βόλτα στο Dantela που επαναλειτούργησε πριν 2 μήνες. Τίποτα το αξιόλογο. 6-7 κοπέλες, κυρίως από Μολδαβία. Οι 3 δεν βλέπονταν. 2 καλές, μία εκ των οποίων ωραίο κομμάτι. Το γκαρσόνι (Πανίκκος) πολύ πρόθυμο να δώσει το τηλέφωνό του για  τα περαιτέρω. 130 ευρώ στο μαγαζί και τα υπόλοιπα στην κοπέλα. Αν ε ρωτάτε, αν έχετε διάθεση, κάντε μια βόλτα στο Μακέντζι να δείτε Κυπριοπούλες να σας φύγει το καφάσι! Και όπως έχουν γίνει τα πράγματα σήμερα πολύ εύκολο το κρίνω για one night stand... Απλά προσοχή οι παντρεμένοι. Πολύ μικρή η Κύπρος και όλα μαθαίνονται...

SEAS

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Μαυρες βρισκουμε πουθενα?

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
για κάποιον (όχι εμένα) που ίσως να ενδιαφέρεται, τα υπόλοιπα πόσα είναι δηλαδή και για πόση ώρα μένει η κοπέλα;
Από την ώρα που κλείνει το μαγαζί μέχρι το επόμενο πρωί. Η κοπέλλα κανένα πενηντάρι αλλά υποθέτω σηκώνει παζάρι το πράγμα ελέω και κρίσης!

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Μαυρες βρισκουμε πουθενα?
Κομματάκι δύσκολο φίλε. Αν μου επιτρέπεις ένα αστειάκι, αν γουστάρεις μαύρικο, να πας Βαρκελώνη (σοβαρά), στο νότιο μέρος της Λα Ράμπλας (η κύρια τουριστική περιοχή-δρόμος). 24 ώρες το 24 ωρο έχει από όλες τις φυλές και κυρίως μαύρο πράμα με προέλευση Αφρική και Νότιο Αμερική. Όσο για Κύπρο, δοκίμασε να μπεις σε καμιά παρέα (δεν ξέρω την ηλικία σου) μαύρων φοιτητριών και όλο και κάτι καλό θα ψαρέψεις. Ένας φίλος με τα ίδια γούστα με τα δικά σου γνώρισε μια μαύρη στο γυμναστήριο όπου πάει στην Λευκωσία και από εκεί μπήκε στο "κύκλωμα". Είχε και μια πρόσφατα, μπουκιά και συγχώριο (και δωρεάν!)...

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Τις προάλλες στο Χ-Caliber. Πραγματικά στις 0230 το πρωί κάτι φάτσες πραγματικά τελειωμένες. Οι γυναίκες πρόθυμες αλλά θα έλεγα απρόσεκτες. Μα επίτηδες το κάνουν; Η μια είχε χαλασμένο δόντι και έκανε ακάποτα.
Έλεος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom