ALEX-LARNACA
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σας. Ενημέρωση για νυχτοπερπατήματα στην Λάρνακα… Από καμπαρέ το Chrystal ανέστειλε τη λειτουργία του. Δίπλα το Dantella (αμφότερα στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού της πόλης) παρά την ωραία ανακαίνιση, δεν έχει τίποτα το αξιόλογο. Το επισκέφθηκα ψες και είχε 4 (!) μόνο κοπέλες, χωρίς σιόου και μία μόνο που άξιζε αλλά δεν έκανε ούτε πριβέ χορό ούτε τίποτα… Μετά επισκέφθηκα τον Black Cat στην λεωφόρο Αρτέμιδος (δρόμος των δικαστηρίων). Δύο κοπέλες (όχι και άσχημες) αλλά πολύ φως ρε παιδί μου και κανένας πελάτης. Πήγα απέναντι στο Fantastico. Μόνος πελάτης και πάλι εγώ. Πέντε κοπελιές. Οι τρεις βλέπονταν μία εκ των οποίων, Ντανιέλλα, πολύ ωραίο μωρό 21-23 ετών. Φατσούλα όμορφη και παιχνιδιάρικη και ντελικάτο σώμα. Όλες Ρουμάνες. Το ποτό στα 7-10 ευρώ για τον πελάτη και στα 10-20 ευρώ για την κοπέλα για 10-20 λεπτά αντίστοιχα παρέα με τον πελάτη. Εδώ μιλάμε για σκέτη εκμετάλλευση και εννοείται ότι δεν ενέδωσα αν και επειδή ήμουν ο μόνος πελάτης αυτή η Ντανιέλλα έμεινε αρκετή ώρα. Ρώτησα για κάτι παραπάνω αλλά τα μάσησαν. Δεν είχα και πολλή διάθεση εξάλλου. Απλά έκανα έρευνα αγοράς… Φεύγοντας είδα να μπαίνουν αρκετοί ξένοι μάλλον Ρουμάνοι από την προφορά. Και τα δύο μέρη, από πλευράς χώρου είναι χάλια. Σημειώνω ότι προηγουμένως στην περιοχή των καμπαρέ ότι είδα ένα ζευγάρι αστυνομικόφατσες να μπαινοβγαίνουν και για υτό ίσως όλοι να ήταν επιφυλακτικοί συν το ότι δεν με γνωρίζουν γιατί δεν πολυσυχνάζω ούτε κάνω αισθητή την παρουσία μου με τη συμπεριφορά μου. όσο γίνεται απαρατήρητος περνώ
… Αυτά...
… Αυτά...