Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 477K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχουν εμπιστοσυνη αυτες. Σε ολοκληρη την πολη δεν υπαρχει μια επαγγελματιας πορνη?

Αυτή που πήρα εγώ ήταν φοβερή. Πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα και πολύ καλή συμμετοχή. Νόμιζα ότι ήμουνα με μια ωραία κοπέλα που την κατάφερα εγώ. Προσέξετε για να σας φερθούν εντάξει και να μην φύγουν αμέσως πρέπει και να τους αρέσετε και εσείς κάπως. Προσέχουν και θέματα και καθαριωτητας και φυλής και πώς είστε εσείς. Και είναι λογικό είναι και αυτοί ανθρώποι.

SEAS

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Απο που την πηρες?

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Εάν ψάχνεις για συνευρέσεις του 50αυρου ξέχασε το. Είναι ακριβό σπορ. Άμα θέλεις φτηνοδουλιές καλύτερα να βρεις καμμιά γκόμενα.

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Για την Κατερίνα... Μία ώρα μασάζ με εκτόνωση 50 ευρώ αν και στο τηλέφωνο μου είπε 60. Όμορφο πρόσωπο με γαλανά μάτια, κοντά ξανθά μαλιά, αφρουλάτη, γύρω στο 1.62. Τίποτα το ιδιαίτερο όπως και το μασάζ της. Πολύ ομιλητική και συμπαθητική. Το διαμέρισμά της διαθέτει και ατομική σάουνα την οποία όμως δεν δοκίμασα...Αυτά. Η πολυκατοικία της είναι η L.CHRISOS 3.

αν έχεις την καλοσύνη στύλε μου το τηλέφωνο της Κατερίνας σε παρακαλώ.
Κάνει όντος μια ώρα μασάζ η σε ξεπετάει;

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
αν έχεις την καλοσύνη στύλε μου το τηλέφωνο της Κατερίνας σε παρακαλώ.
Κάνει όντος μια ώρα μασάζ η σε ξεπετάει;

Για την Κατερίνα... Μία ώρα μασάζ με εκτόνωση 50 ευρώ αν και στο τηλέφωνο μου είπε 60. Όμορφο πρόσωπο με γαλανά μάτια, κοντά ξανθά μαλιά, αφρουλάτη, γύρω στο 1.62. Τίποτα το ιδιαίτερο όπως και το μασάζ της. Πολύ ομιλητική και συμπαθητική. Το διαμέρισμά της διαθέτει και ατομική σάουνα την οποία όμως δεν δοκίμασα...Αυτά. Η πολυκατοικία της είναι η L.CHRISOS 3.ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ, ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ. ΠΑΝΤΩΣ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1

Για την Κατερίνα. Από K-CINEPLEX προς εκκλησία Φανερωμένης (λεωφόρος Φανερωμένης δηλαδή). Κάπου στο μέσο της λεωφόρου υπάρχει κυκλικός κόμβος. Εκεί στον κόμβο στρίβουμε αριστερά στην πρώτη έξοδο του κόμβου προς περιοχή Δροσιάς. Προχωράμε 100-150 μέτρα και αριστερά μας βλέπουμε ένα παιδικό πάρκο που τώρα φτιάχτηκε. Απέναντι ακριβώς είναι μια παλιά πολυκατοικία τριώροφη. Το τηλέφωνο της Κατερίνας είναι δίπλα στα θυροτηλέφωνα.

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Χθεσινή μου επίσκεψη στην εν λόγο κυρία.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΥΡΙΑ

Τουλάχιστον 40 ετών σε ένα απαράδεχτο σε καθαριότητα και χώρους διαμέρισμα.

έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1

Χθεσινή μου επίσκεψη στην εν λόγο κυρία.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΥΡΙΑ

Τουλάχιστον 40 ετών σε ένα απαράδεχτο σε καθαριότητα και χώρους διαμέρισμα.

έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;
Νομίζω φίλε να αφήσουμε κατά μέρος αυτές τις κοπέλλες που έχουν αγγελίες μέσω διαδικτύου. Φαίνεται ότι πουλάνε φούμαρα... Καμιά σχέση με τις κοπέλλες που είναι στις φωτό.

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
   Αυτή που πήρα εγώ ήταν φοβερή. Πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα και πολύ καλή συμμετοχή. Νόμιζα ότι ήμουνα με μια ωραία κοπέλα που την κατάφερα εγώ. Προσέξετε για να σας φερθούν εντάξει και να μην φύγουν αμέσως πρέπει και να τους αρέσετε και εσείς κάπως. Προσέχουν και θέματα και καθαριωτητας και φυλής και πώς είστε εσείς. Και είναι λογικό είναι και αυτοί ανθρώποι.

Και το όνομά της;

asemasre

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
0
περιοχη αγ.λαζαρου πεζουν αρκετες ασιατισσες απο οτι προσεξα σημερα

SEAS

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Χαθηκαν για ενα διαστημα. Απ οτι φαινετε θα επεστρεψαν

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη μου στην Κατερίνα

Καταρχάς να αναφέρω ότι μετακόμισε στην Αγίων Ανάργυρων 50 μέτρα μετά την cyta
πολύ καλό διαμερισματάκι με αρκετά αξιοπρεπές δωμάτιο για τις υπηρεσίες του μασάζ που κάνει.
Η Κατερίνα είναι ένα πολύ ευγενικό πλάσμα ικανοποιητικά εμφανίσιμη, όμορφη λίγο γεματούλα με μέτριο σώμα πρέπει να είναι γύρω στα 35.
Μασαζακι ικανοποιητικό αξιοπρεπές και με καλό φραπέ στο τέλος.
60 ευρώ.

SEAS

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Χουφτωματα δεχεται?

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Καλή σας μέρα! Επισκέφθηκα ψες το καμπαρέ Dantela παρά τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού. Λίγες κοπέλες (5-6). Οι πλείστες δεν βλέπονται αλλά μία - Αλίσια το όνομά της - μπουκιά και συγχώριο. Είναι 1.75 και γαμώ τα σώματα και όμορφο μουτράκι. Πάνε και "έξω" άμα γουστάρουν και οι ίδιες τον πελάτη. Και κάτι άλλο, αν κάποιος μου έστειλε προσωπικό μήνυμα και δεν απάντησε, ας με συγχωρέσει, δεν είμαι και ιδιαίτερα καλός στη χρήση του φόρουμ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom