Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 476K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
605
Πόντοι
81
Συμφωνών απόλυτα μαζί σου. Αλλά εκείνη την ώρα τους λυπάσαι. Και μετά γελάς
Μακρια απο μπυραριες γενικα. Ο σκοπος τους ειναι να σε κανουν να νομιζεις οτι η κοπελα σε γουσταρει και να πληρωσεις διπλα και τριπλα, Βαζεις ποτα , τα δικα σου free φυσικα για να σε μεθυσουν και μετα να ακολουθησει το γδαρσιμο.

Τα ιδια ισχυουν και στα στριπτιτζαδικα. Πηγα απο περιεργεια μετα απο χρονια προσφατα να δω τι παιζει σε ενα στη λεμεσο. Καθομαι, παιρνω μια μπυρα. Ξεκινουν και ερχονται η μια θειτσα μετα την αλλη. Πραγματικα η κατασταση ηταν για γελια. Σε μια φαση μου λεει μια, δηλαδη προτιμας να πας σπιτι και μουτσο? Μου ηρτε να της πω καλυτερα να τον δωκω του σσυλλου αλλα συγκρατηθηκα. Πιανω κουβεντα τον σερβιτορο αποτι καταλαβα ηθελε ολα μαζι 300 ευρω για μια 2 ωρες. Και η μοναδικη που βλεποτανε δεν πηγαινε με πελατες. Απορω πως σκατα ακομα δουλευουν τετοια μαγαζια.

Εγγρ.
27 Ιουν 2018
Like
6
Πόντοι
0
Μακρια απο μπυραριες γενικα. Ο σκοπος τους ειναι να σε κανουν να νομιζεις οτι η κοπελα σε γουσταρει και να πληρωσεις διπλα και τριπλα, Βαζεις ποτα , τα δικα σου free φυσικα για να σε μεθυσουν και μετα να ακολουθησει το γδαρσιμο.

Τα ιδια ισχυουν και στα στριπτιτζαδικα. Πηγα απο περιεργεια μετα απο χρονια προσφατα να δω τι παιζει σε ενα στη λεμεσο. Καθομαι, παιρνω μια μπυρα. Ξεκινουν και ερχονται η μια θειτσα μετα την αλλη. Πραγματικα η κατασταση ηταν για γελια. Σε μια φαση μου λεει μια, δηλαδη προτιμας να πας σπιτι και μουτσο? Μου ηρτε να της πω καλυτερα να τον δωκω του σσυλλου αλλα συγκρατηθηκα. Πιανω κουβεντα τον σερβιτορο αποτι καταλαβα ηθελε ολα μαζι 300 ευρω για μια 2 ωρες. Και η μοναδικη που βλεποτανε δεν πηγαινε με πελατες. Απορω πως σκατα ακομα δουλευουν τετοια μαγαζια.
Πω ρε φίλε ξεφτυλα δηλαδη. Στην λαρνακα που ειδα δεν υπαρχει ουτε και ενα καμπαρε. Ολα στην Αγια Ναπα

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86

καθημερινές ή πολύ πρωινές ώρες, κάποια άτομα που είναι του ποτού και της κοκαινης δεν έχουν που να παν και πίνουν εκεί τα ποτά τους, δεν δίνουν όλοι οι θαμώνες 240 ευρώ για Κινέζες πίστεψε με, είναι άτομα που ειναι καθε νύχτα σε τετοιους χώρους που προσφέρονται για να καταστραφούν.. δυστυχώς

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
618
Πόντοι
86
Παίδες αυτή η κουτσομαρια από την Αχνα ζει;

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Με έπιασε βήχας έντονος και δεν πήγα για ευνόητους λόγους
Στέλνω μηνύματα από χθες μου έστειλε ότι μένει krassas αλλά δε μου λέει δωμάτιο να πάω . Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει . Απαντά σπάνια

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Παιδιά, λόγο δει ότι πολλαπλασίαζε η απάτη, για το NEOSURF άνοιξα ξεχωριστό νήμα εδώ

για να είμαστε ενήμεροι.

Jaros 02

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Εχω γράψει ξανά υπάρχει κάποια Μαρίνα στην λάρνακα είναι παχουλή μεγάλη πουτανα σίγουρα κάποιοι ξέρουν αλλά δεν μιλούν φοβούνται ότι θα τους πάρουν την γκομενα, μιλήστε βρε μην φοβάστε, υπάρχει και κάποια Μαρία από την Αχνα δώστε πληροφορίες και θα πάρετε
Filarako pes m gia tin marina tin paxouli pou menei akribos stin larnaca apo pou akouses gia autoi tin gamises kamian fora i akouses gia autin apo allous?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Δηλαδή οι φωτογραφίες έχουν ήδη δελτίο ταυτότητας, τόσα χρόνια έχουν????
Αυτή η φωτο με το μπλε πρέπει να είναι δεκαετιας εύκολα!
Τις θυμάμαι ήδη 2 χρόνια τις ίδιες φωτο πάντως στο bazaraki.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom