Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 470K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Γιό

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
16
Πόντοι
0
Μα λέει οτι το προφίλ υπάρχει απο το 2020. Τόσο τυφλός είμαι ? Ίσως και να κάνω λάθος τι να πώ. Λέω να πάω το Σάββατο. Εκτώς και αν φαίνεται όντως ύποπτη η όλη φάση.

Everythingshoot

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2020
Like
42
Πόντοι
0
Ναι. Είναι Σλοβάκα δεν είναι ρωσσιδα και την ξερω... μασάζ μόνο κάνει η κοπέλα. Φυσικά μπορείς να τη δοκιμάσεις αν δέχεται κάτι περισσότερο. Μπορείς να την δεις και στο τικτοκ.
Φίλε πήγα μια φορά και ήθελε για παίξιμο +50 φυσικά και δεν δέχτηκα

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Στο what's up μου απαντά κανονικά

luckypig

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
69
Πόντοι
0
Χαχαχα κάτι γίνεται αλλά έχει καλύτερα και πιο φθηνά μόνο για μασάζ εγώ δεν θα ξαναπάω εκεί
Με τα ίδια λεφτά πας σε στούντιο πολυτελείας με πολύ καλά μασέρ. Έχει ένα εκεί κοντά στην αστυνομία Λάρνακας αλλά ξέχασα πως το λένε. Ένα σπίτι γωνιακό στα αριστερά προς το λιμάνι... ενιγουει... Δεν ήξερα ότι τον παίζει κιόλας ??? εμένα από μήνυμα μου αρνήθηκε όλες τις σεξουαλικές υπηρεσίες

Puppetmaster47

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2020
Like
34
Πόντοι
0

Andreas_32

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Αδέλφια παίζει τίποτα που να αξίζει στη λάρνακα?

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

ειναι η ιδια, δοκιμασε κανις?

Εγγρ.
27 Ιουν 2018
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά. Μακρυά από την μπυραρια Καπετάνιος εκεί στο λιμάνι. Αισχος και αηδία. Πήγα πριν τα Χριστούγεννα με παρέα. Είχε δυο κοπέλες μόνο. Καθισε μαζί μου η μια μιλούσαμε αλλά δεν άφηνε να ακουμπήσεις ούτε τίποτα. Λέω να δωσουμε και δευτερο ποτο μπας και γινει τιποτα αλλά τίποτα. Στο τρίτο ποτό της είπα αντε φτάνει ακριβό είναι το ποτό σου για να μιλούμε εξ αποστασεως. Αλλά ένα συμβάν που έγινε με άλλο πελάτη είναι πως ο ιδιοκτήτης του έταξε να τον πάρει στο ξενοδοχειο να πηδηξει καλαμαρου. Να μην τα πολυλογώ αποτι φαινεται πλήρωσε εκει τον ανθρωπο και πηγε στο ξενοδοχειο και από καλαμαρού του ήρθε μια κινέζα. Ο άνθρωπος πλήρωσε 240 ευρώ να πηδήξει κινέζα και το πιο τραγικο που τον λυπήθηκα ρε παιδιά ήταν με την περίοδο της η κινέζα. Έγινε ενας μικρος χαμος και ήθελε τα χρήματα του αλλά εμείς σηκωθήκαμε και φύγαμε και είπαμε ποτέ ξανα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Καλημέρα παιδιά. Μακρυά από την μπυραρια Καπετάνιος εκεί στο λιμάνι. Αισχος και αηδία. Πήγα πριν τα Χριστούγεννα με παρέα. Είχε δυο κοπέλες μόνο. Καθισε μαζί μου η μια μιλούσαμε αλλά δεν άφηνε να ακουμπήσεις ούτε τίποτα. Λέω να δωσουμε και δευτερο ποτο μπας και γινει τιποτα αλλά τίποτα. Στο τρίτο ποτό της είπα αντε φτάνει ακριβό είναι το ποτό σου για να μιλούμε εξ αποστασεως. Αλλά ένα συμβάν που έγινε με άλλο πελάτη είναι πως ο ιδιοκτήτης του έταξε να τον πάρει στο ξενοδοχειο να πηδηξει καλαμαρου. Να μην τα πολυλογώ αποτι φαινεται πλήρωσε εκει τον ανθρωπο και πηγε στο ξενοδοχειο και από καλαμαρού του ήρθε μια κινέζα. Ο άνθρωπος πλήρωσε 240 ευρώ να πηδήξει κινέζα και το πιο τραγικο που τον λυπήθηκα ρε παιδιά ήταν με την περίοδο της η κινέζα. Έγινε ενας μικρος χαμος και ήθελε τα χρήματα του αλλά εμείς σηκωθήκαμε και φύγαμε και είπαμε ποτέ ξανα.
Αφού υπάρχουν κορόιδα που πληρώνουν 240€ για να πηδήξουν Ελληνίδες, καλά τους κάνουν.

Εγγρ.
27 Ιουν 2018
Like
6
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom