Δοκίμασε κανείς;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρνακα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 470K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Παιδιά όσοι δεν κοιμάστε βέβαια την κουτσομαρια από την άχνα τη ξέρει κανείς;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Εντάξει τελευταίο καιρό έχει πέσει τρελά η αναλογία ωραίας γκομενας σε καλή τιμή
Κάτω από 60€ δεν βρίσκεις τίποτα, και μιλάμε για ρουμάνες και με χάλια υπηρεσίες.
Για να γαμίσεις ωραίο μουνι ξεκινάς από 70€ στα 20 λεπτά και με πολύ παζάρι.
Δυστυχώς άλλη μια απογοήτευση ήρθε από εδώ:
Ρουμανα, ωραίο πρόσωπο, αλλά πολύ πεσμένο βυζι (μάλιστα το ένα λίγο διαφορετικό από το άλλο), ουλή μάλλον από καισαρική και γενικά μια χαλάρωση στο σώμα.
Πολύ κρύα στο σεξ, δεν έκανε τίποτα να σε φτιάξει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γίνω φουλ σκληρός.
Μόνο η κωλαρα της άξιζε να την χαζεύεις και το μικρό/στενο μουνάκι της.
Τσάμπα τα 60€
Κάτω από 60€ δεν βρίσκεις τίποτα, και μιλάμε για ρουμάνες και με χάλια υπηρεσίες.
Για να γαμίσεις ωραίο μουνι ξεκινάς από 70€ στα 20 λεπτά και με πολύ παζάρι.
Δυστυχώς άλλη μια απογοήτευση ήρθε από εδώ:
Ρουμανα, ωραίο πρόσωπο, αλλά πολύ πεσμένο βυζι (μάλιστα το ένα λίγο διαφορετικό από το άλλο), ουλή μάλλον από καισαρική και γενικά μια χαλάρωση στο σώμα.
Πολύ κρύα στο σεξ, δεν έκανε τίποτα να σε φτιάξει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γίνω φουλ σκληρός.
Μόνο η κωλαρα της άξιζε να την χαζεύεις και το μικρό/στενο μουνάκι της.
Τσάμπα τα 60€
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Επισκέφτηκα αυτή:
Χάλια φάτσα, νορμάλ σώμα. Έφυγα γιατί δεν ψηθηκα.
Την Ουγγαρέζα αυτή την δοκίμασε κανείς;
Erotic service
Charming ,sexy,open-minded girl 26 years old from Blarus... Ready to fulfill your every fantasy. Call me.NO SMS Start price 60
m.bazaraki.com
Χάλια φάτσα, νορμάλ σώμα. Έφυγα γιατί δεν ψηθηκα.
Την Ουγγαρέζα αυτή την δοκίμασε κανείς;
ALEX-LARNACA
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
Σωστά τα όσα παραθέτει ο Xenitemenos1. Ψευδή προφίλ και χάλια υπηρεσίες. Αν μη τι άλλο να είχε κάνα καλό κομμάτι μην πετάμε τσάμπα τα λεφτά. Παντού Ρουμάνες που δεν βλέπονται. Μπαίνεις στο διαμέρισμα, τσιγαρίλα, δυσωδία, βρωμιά και οι κοπελιές... άστε καλύτερα!
Για μία περίπτωση απλά να αναφέρω, την Jara που εμφανίζεται πρώτη ως κορυφαία διαφήμιση Bazaraki. Το μασάζ της - αν ενδιαφέρει κάποιον - είναι πολύ καλό! Από το τηλέφωνο ρώτησα αν προσφέρει κάτι περισσότερο και μου είπε εκτόνωση αν θέλει ο πελάτης. Ωραία φωνή, πήγα αλλά γιαγιά ρε παιδιά, κυριολεκτικά. όμως δεν έχει ψευδή φωτογραφία οπόταν έμεινα για το μασάζ. Για εκτόνωση ούτε λόγος. Για χειροφίλημα ήταν όχι για τέτοια! Τουλάχιστον το μασάζ το απόλαυσα!
Για μία περίπτωση απλά να αναφέρω, την Jara που εμφανίζεται πρώτη ως κορυφαία διαφήμιση Bazaraki. Το μασάζ της - αν ενδιαφέρει κάποιον - είναι πολύ καλό! Από το τηλέφωνο ρώτησα αν προσφέρει κάτι περισσότερο και μου είπε εκτόνωση αν θέλει ο πελάτης. Ωραία φωνή, πήγα αλλά γιαγιά ρε παιδιά, κυριολεκτικά. όμως δεν έχει ψευδή φωτογραφία οπόταν έμεινα για το μασάζ. Για εκτόνωση ούτε λόγος. Για χειροφίλημα ήταν όχι για τέτοια! Τουλάχιστον το μασάζ το απόλαυσα!
αυτη ηταν και πριν κατι μηνες λεμεσο, λει οτι κανι μονο μασαζ, απο σωμα φενετε δυνατη, δοκιμασε κανις να μας πη κανενα insight?
Καλημέρα καλη χρονια σε ολους.
θέλω να μαθω για την πιο κατω αγγελια αν γνωριζετε κατι και αν πηγε καποιος πως περασε.
θέλω να μαθω για την πιο κατω αγγελια αν γνωριζετε κατι και αν πηγε καποιος πως περασε.
ALEX-LARNACA
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα. Κανένα μασαζάκι με happy ending με κοπελιά που να βλέπεται; Ευχαριστώ.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Γεια σου φίλε;Καλησπέρα. Κανένα μασαζάκι με happy ending με κοπελιά που να βλέπεται; Ευχαριστώ.
Μόνο μασάζ θες;
Αλλιώς έχει ένα τρομερό μωρό καύλα από Ουγγαρία με 60-80ευρώ για σεξάκι.
Γεια σου φίλε;Καλησπέρα. Κανένα μασαζάκι με happy ending με κοπελιά που να βλέπεται; Ευχαριστώ.
Μόνο μασάζ θες;
μπορεις να δωσεις πληροφοριες?
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Αυτό εδώ είναι:Γεια σου φίλε;Καλησπέρα. Κανένα μασαζάκι με happy ending με κοπελιά που να βλέπεται; Ευχαριστώ.
Μόνο μασάζ θες;
μπορεις να δωσεις πληροφοριες?
20-22 χρονών,.βυζάρες φυσικές,.όλα όπως στις φωτός. Τρελό κορμί.
Αλλά είναι πολύ στάνταρ σε ότι κάνει και δεν αφήνει ούτε πολλά χάδια, ούτε γλύψιμο στις Ρώγες και φιλιά γενικά.
ALEX-LARNACA
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα δοκιμάσω και θα μεταφέρω την επειρία μου.
δοκιμασε κανις ? εντυποση προκαλη το ονομα του χρηστη στη αγκελια
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Η γνωστή Nicole από τοBazaraki.δοκιμασε κανις ? εντυποση προκαλη το ονομα του χρηστη στη αγκελια
Παίζει εκεί εδώ και μήνες.
Φυσικά δεν δοκίμασα με τέτοια φάτσα..
Και επίσημα ήθελα να πω ότι η Λάρνακα έχει πεθάνει.
Δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχω δει μόνο 4 αγγελίες στο Bazaraki..
Νέκρα λέμε.
George2279
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2017
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις κανείς κάτι για την συγκεκριμένη ;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Όχι άλλα με ενδιαφέρει.Ξέρεις κανείς κάτι για την συγκεκριμένη ;
Αν κάνεις καμία δοκιμή ενημέρωσε και έχω να σου δώσω και κάτι άλλο δοκιμασμένο.
Και γενικά να γράψω κάτι,
επειδή πλέον η Λάρνακα είναι νεκρή, πλέον σιγουρακια θα δίνω μόνο πριβέ σε όσα παιδιά μου δίνουν επίσης κανένα καλό τιπ.
Έχω χαλάσει εκατοντάδες ευρώ σε επισκέψεις για να δοκιμάσω τι παίζει και δεν πρόκειται να δίνω πλέον στανταρακια εδώ που δεν γράφει κανένας. Μόνο σε άτομα που αντίστοιχα βγαίνουν στην αγορά πλέον.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Έκανες καμία προσπάθεια;Ξέρεις κανείς κάτι για την συγκεκριμένη ;
Υπάρχει άραγε η μια η όμορφη;
Γιατί η άλλη δεν βλέπεται.
andreas11(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Teondor1979(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Παίδες θέλω τα μάτια σας 14 ψάχνουμε κάποια κοπέλα παχουλή με το όνομα μαρίνα από λάρνακα, στο σεξ τα κάνει όλα εύκολο και εκφηλο πουτανάκι δεν είναι βίζιτα έχει κάποιος κάτι υπόψην; ελάτε όσοι ξέρετε σε προσωπικό μήνυμα ευχαριστώ
Kries Ala tora nomizo pos einai lemeso an den kano lauosΞέρεις κανείς κάτι για την συγκεκριμένη ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις