koullourka
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει και στο οφφερ και στο παζαρακιΣυγνώμη μπορώ να ρωτήσω σε ποια ιστοσελίδα μπορώ να βρω τη Νικόλ
Υπάρχει και στο οφφερ και στο παζαρακιΣυγνώμη μπορώ να ρωτήσω σε ποια ιστοσελίδα μπορώ να βρω τη Νικόλ
Συγνώμη μπορώ να ρωτήσω σε ποια ιστοσελίδα μπορώ να βρω τη Νικόλ
Επίσης είναι άσυλα καλαμαρου οξα; Επειδή ξενοφερνειτι χρεωνει για μισαωρο και τι για ωρα η νικολ?
Την ΖΑΚΛΙΝ την δοκίμασα εγώ. Αν σου αρέσει η κατηγορία Granny( γιατι ειναι 62 ετών) ειναι μια χαρά.Τα κανει όλα εκτός από πρωκτικό. Δεν σε περιπαίζει όμως και κανει ότι της ζητήσεις.Γειά σας μαγκες. Δοκίμασε κανεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης είναι άσυλα καλαμαρου οξα; Επειδή ξενοφερνει
Τι λέει από σώμα; Είναι γερασμένη εντελώς ή είναι λίγο σφιχτή τουλάχιστον; Επίσης, πρόσωπο τι λέει; Θα μου πεις πόσο ωραίο να είναι το πρόσωπο μιας 60αρας απλά οκ θελω να ξέρω αν είναι σκιάχτρο ας πούμε.Την ΖΑΚΛΙΝ την δοκίμασα εγώ. Αν σου αρέσει η κατηγορία Granny( γιατι ειναι 62 ετών) ειναι μια χαρά.Τα κανει όλα εκτός από πρωκτικό. Δεν σε περιπαίζει όμως και κανει ότι της ζητήσεις.
Δεν είναι σκιάχτρο φίλε. Τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.Τι λέει από σώμα; Είναι γερασμένη εντελώς ή είναι λίγο σφιχτή τουλάχιστον; Επίσης, πρόσωπο τι λέει; Θα μου πεις πόσο ωραίο να είναι το πρόσωπο μιας 60αρας απλά οκ θελω να ξέρω αν είναι σκιάχτρο ας πούμε.
Μια χαρά. Ευχαριστώ αρχηγέ μουΔεν είναι σκιάχτρο φίλε. Τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.
Βιζιτους ή free?Ανταλλάζω τηλ κυπραίας
FreeΒιζιτους ή free?
ΜεσαΒιζιτους ή free?
Με την για αυτήν που γουστάρει να την βλέπει ο άνδρας της που λες?
Οκ φίλε
Στείλε και να σου στείλω και γωΟκ φίλε
Οκ φίλε στείλε και να σου στείλω και γω
Κάνε αναρτήσεις να ανοίξει το προφίλ σουΟκ φίλε στείλε και να σου στείλω και γω