You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λάρισα - μπουρδέλα/κωλόμπαρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα con1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 265K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
εφυγε η Αννουλα?οχι ρε πουστη,ειχα κ ιδιαιτερη αδυναμια τα βυζια της...γεια σ φιλε διμμιτσ η αννουλα μαλλον εφυγε και την αντικαθιστα μια κοκκινομαλλα παρε ματι και ελα πεσ μου.την ευα την ρωσιδα ουτε καν την ξερω μην σου λεω και μλκιεσ.
Η κοκκινομαλα απο βυζια κ υπηρεσιες τι λεει??αξιζει?
ks1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η κοκκινομαλλλα ειναι ψιλοχαλια βυζια πολυ λιγο πσιλι ειναι και γεματουλα με πολλα πιασιματα εγω θα σου προτεινα να πασ στη μαρια αλλα ειναι χαλια ετσι οποσ γραφουνε οι αλλοι συναγωνιστεσ μονο σε εμενα ειχε συμμετοχη μια πολυ καλη ειναι η μαγια απο την μολδαβια εκει θα σου προτεινα να πασ ειναι στο σπιτακι ανεβαινοντασ για φρουριομ στο δεξι βυρωνος 19 πολυ καλη φιλε ακουσε με ....
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ok ks 95 θενκς! θα τσεκαρω αυτην αμα ειναι...η κοκκινομαλλλα ειναι ψιλοχαλια βυζια πολυ λιγο πσιλι ειναι και γεματουλα με πολλα πιασιματα εγω θα σου προτεινα να πασ στη μαρια αλλα ειναι χαλια ετσι οποσ γραφουνε οι αλλοι συναγωνιστεσ μονο σε εμενα ειχε συμμετοχη μια πολυ καλη ειναι η μαγια απο την μολδαβια εκει θα σου προτεινα να πασ ειναι στο σπιτακι ανεβαινοντασ για φρουριομ στο δεξι βυρωνος 19 πολυ καλη φιλε ακουσε με ....
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
μαγκεσ επιβεβαιωνω τον trakatoa για την περσινη κριτικη αυτησ τησ ομορφησ μελαχροινησ ρουμανασ.την ειχα παρει κ γω κ ωντοσ εκατσε γυρω στον μηνα μονο ητανε πολυ καλη κ ομορφη.
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
φιλε νομιζω μαρια την ελεγαν δεν ειμε ομωσ σιγουρωσ.ηταν μετριου αναστηματωσ ομορφη με ισιο μακρυ μαλλι μεχρι το κωλαρακι τησ,σαν την κλεοπατρα ητανε ενα πραγμα.
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
οντωσ η γαζελα φιλε ητανε ολα τα λεφτα αλλα εμεινε αυτην εινε ολη η ηαληθεια σχεδων μια βδομαδα μαγκεσ κ μετα εφυγε αθηνα.η μιλενα η αρχιδωγληφτρα επισησ φωτια μεσα αυτη εκατσε 3-4 μηνεσ.ΤΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΞΥΝΕΤΕ ΠΛΗΓΕΕΕΕΕΣ. .
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Ντενισα (τσεχα) μαγκες που περασε απο Καρδιτσα, ολα τα λεφτα...ρουφουσε τα αρχιδια μεχρι να πονεσεις... αν ξαναερθει απο Καρδιτσα,βαλτε αμαξι κ ελατε να συναντηθουμε να παμε ολοι μαζι να την ξεσκισουμε... πολυ καλη στο κρεβατι,επιβεβαιωνει κ ο gl...
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
εφυγε η αννα βρε.θα μου λειψουν τα ,τησ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις