τα λαπτοπ ειναι γενικως ολο προβληματα οποτε αν εχεις ηδη εναν υπολογιστη τον δευτερο δεν θα τον χρησιμοποιεις, θα προτεινα να κανεις αναβαθμιση στον υπολογιστη σου. εχω και λαπτοπ και κανονικο υπολογιστη και ο κανονικος αν και παλιοτερος και με την αδερφη μου να του βγαζει τα ματια δεν παθαινει τπτ ενω το λαποτ μου για ψιλου πηδημα ψωφαει.. ιδιαιτερη προσοχη θελουν οι θυρες usb στα λαπτοπ, ειναι γενικως προβληματικες μου το εχει πει φιλος τεχνικος και την εχω παθει τρεις φορες! τωρα βεβαια ξερω τι δεν παει καλα και προσεχω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Laptop ή κάτι άλλο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ass_Intruder
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
εχω 3 λαπτοπ κ ενα desktop φιλε..
αν ΔΕΝ ΘΕΣ για games,παρε mac χωρις δευτερη κουβεντα..
αν θες για games παρε ενα δυνατο laptop με vista..
τα desktop ξεχνα τα,ξεπερασμενο μωρε..αν κ μπορεις να κανεις παπαδες με desktop με επεμβάσεις σου
αν ΔΕΝ ΘΕΣ για games,παρε mac χωρις δευτερη κουβεντα..
αν θες για games παρε ενα δυνατο laptop με vista..
τα desktop ξεχνα τα,ξεπερασμενο μωρε..αν κ μπορεις να κανεις παπαδες με desktop με επεμβάσεις σου
Επισκέπτης
Καλησπέρα! Ανοίγω αυτό το θέμα για να ακούσω την γνώμη σας.. Πρόσφατα μου έβαλαν ένα ποσό στο λογαριασμό μου για ένα δωράκι που μου χρώσταγαν.. Τώρα σκέφτομαι τι να κάνω με αυτά τα χρήματα.. Η πρώτη μου σκέψη πήγε αμέσως στο να πάρω laptop μιας και δεν έχω και έχω μόνο desktop.. αλλά μετά σκέφτηκα ότι καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο γρήγορα σε 2-3 χρόνια θα μου είναι άχρηστο.. επίσης δεν ξέρω αν παίρνουν και αναβάθμιση τα laptop.Καμιά άλλη ιδέα για μια καλή και χρήσιμη αγορά?
Είναι απλό! Πήγαινε στο καζίνο κάνε μια επένδυση και αγόρασε και ένα macbook και ένα laptop για να μην βαριέσαι
αναβαθμιση στο ηδη υπαρχον συστημα ειναι οτι καλυτερο μπορεις
να κανεις-και πρεπει να επιδιωξεις.αν θες βαλε μας τα χαρακτηριστικα του, να δουμε αν αξιζει τον κοπο.
να κανεις-και πρεπει να επιδιωξεις.αν θες βαλε μας τα χαρακτηριστικα του, να δουμε αν αξιζει τον κοπο.
Καλησπέρα! Ανοίγω αυτό το θέμα για να ακούσω την γνώμη σας.. Πρόσφατα μου έβαλαν ένα ποσό στο λογαριασμό μου για ένα δωράκι που μου χρώσταγαν.. Τώρα σκέφτομαι τι να κάνω με αυτά τα χρήματα.. Η πρώτη μου σκέψη πήγε αμέσως στο να πάρω laptop μιας και δεν έχω και έχω μόνο desktop.. αλλά μετά σκέφτηκα ότι καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο γρήγορα σε 2-3 χρόνια θα μου είναι άχρηστο.. επίσης δεν ξέρω αν παίρνουν και αναβάθμιση τα laptop.Καμιά άλλη ιδέα για μια καλή και χρήσιμη αγορά?
Ass_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ μάγκες.. το αποφάσισα τελικά θα πάρω laptop και ηδη ψάχνω μάρκα-τιμές-χαρακτηριστικά.. το θέλω και για παιχνίδια.. για το pro to 08 ας πουμε γιατί το desktop που έχω σε θέμα γραφικών είναι άστα να πάνε.. και είναι παλιό μοντέλο της amd athlon (1800+) οπότε για αναβάθμιση δεν λέει..
Εγω εχω εναν Φορητο τον Sony Vaio VGN-FE31H
Τον ειχα παρει πριν δυο χρονια και μπορω να πω πως ειναι πολυ καλος αριστος θα ελεγα.
Τωρα για σταθερο τον εχω αναβαθμησει πριν καιρο αλλα και αυτος ειναι λιγο παλιος:
Βεβαια τον χρησιμοποιω μονο για Ιντερνετ και τηλεοραση αρα δεν εχω προβλημα.
Τον ειχα παρει πριν δυο χρονια και μπορω να πω πως ειναι πολυ καλος αριστος θα ελεγα.
Τωρα για σταθερο τον εχω αναβαθμησει πριν καιρο αλλα και αυτος ειναι λιγο παλιος:
Βεβαια τον χρησιμοποιω μονο για Ιντερνετ και τηλεοραση αρα δεν εχω προβλημα.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
μεγαλε το pc σου δεν ειναι για αναβαθμιση αλλα για αποσυρση!!καπως ετσι ειτανε και το παλιο μου!!αν δεν εχεις μετακινησεις!!desktop!! ειδεικα αν εισαι και gamerΕυχαριστώ μάγκες.. το αποφάσισα τελικά θα πάρω laptop και ηδη ψάχνω μάρκα-τιμές-χαρακτηριστικά.. το θέλω και για παιχνίδια.. για το pro to 08 ας πουμε γιατί το desktop που έχω σε θέμα γραφικών είναι άστα να πάνε.. και είναι παλιό μοντέλο της amd athlon (1800+) οπότε για αναβάθμιση δεν λέει..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Aν θες πες ποσα χρηματα σκοπευεις να χαλασεις για να σου προτεινουμεΕυχαριστώ μάγκες.. το αποφάσισα τελικά θα πάρω laptop και ηδη ψάχνω μάρκα-τιμές-χαρακτηριστικά.. το θέλω και για παιχνίδια.. για το pro to 08 ας πουμε γιατί το desktop που έχω σε θέμα γραφικών είναι άστα να πάνε.. και είναι παλιό μοντέλο της amd athlon (1800+) οπότε για αναβάθμιση δεν λέει..
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Ελα, έλα μεγάλε...πάρε μετοχές, άκουσα θα πάει το χρηματιστήριο 6.000 μονάδες ως το καλοκαίρι
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
και τα TOSHIBA εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα!για κοίτα τα acer....ο κομπιουτεράς μου λέει ότι είναι πολύ καλά σε ποιότητα και τιμή.....
το καλύτερο μέχρι 1.000 €
εξαιρετικά χαρακτηριστικά, αλλά από αξιοπιστία και service δεν έχουν την καλύτερη φήμη....
τι κονσολα ειναι ο 1800+ ?
ποιος ξερει?
αντικα παντως
η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι αρτιοτατη
και η σειρα κοσμιο της τοσιμπα ειναι επισης πολυ καλη.
παντα ντουαλ-κορ, 1024ραμ και λιγα λεω - με 2048 πεταει - και ειναι απλη επεκταση που μπορεις να ζητησεις.
προσοχη στα γραφικα, να φοραει καλη καρτα,
και οσο το δυνατο μεγαλυτερο σκληρο.
προτεινω να μην παρετε μπλου-ρει [ ακομα ]
θα ανεβασει το κοστος.
προσοχη να ειναι συμβατος με την τηλεοραση σας,
ωστε να κερδισετε σε απολαυση.
ποιος ξερει?
αντικα παντως
για λαπ 1η επιλογη σονυ βαιοΕυχαριστώ μάγκες.. το αποφάσισα τελικά θα πάρω laptop και ηδη ψάχνω μάρκα-τιμές-χαρακτηριστικά.. το θέλω και για παιχνίδια.. για το pro to 08 ας πουμε γιατί το desktop που έχω σε θέμα γραφικών είναι άστα να πάνε.. και είναι παλιό μοντέλο της amd athlon (1800+) οπότε για αναβάθμιση δεν λέει..
η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι αρτιοτατη
και η σειρα κοσμιο της τοσιμπα ειναι επισης πολυ καλη.
παντα ντουαλ-κορ, 1024ραμ και λιγα λεω - με 2048 πεταει - και ειναι απλη επεκταση που μπορεις να ζητησεις.
προσοχη στα γραφικα, να φοραει καλη καρτα,
και οσο το δυνατο μεγαλυτερο σκληρο.
προτεινω να μην παρετε μπλου-ρει [ ακομα ]
θα ανεβασει το κοστος.
προσοχη να ειναι συμβατος με την τηλεοραση σας,
ωστε να κερδισετε σε απολαυση.
warrel1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπεεεεεεεεεεεεεερες!Μπορεί κάποιος να μου προτείνει καποιο καλό λαπτοπ , στα 900 ευρώ περίπου? Γιατι δεεεεεν το κατέχω το άθλημα!Σημείωση οτι δε το χρειάζομαι ιδιαιτερα για παιχνίδια .Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη!
ευχαριστωωωωωωωωωωω
ευχαριστωωωωωωωωωωω
warrel1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
adonis13 ρε συ το acer 6920 , το χεισ ψαξει ? λεει? και γω σκεφτομαι κανα Vaio .Οποιος γνώστης ασ δωσει πληροφοριες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 130
- Εμφανίσεις