Νέα

Laptop ή κάτι άλλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ass_Intruder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα! Ανοίγω αυτό το θέμα για να ακούσω την γνώμη σας.. Πρόσφατα μου έβαλαν ένα ποσό στο λογαριασμό μου για ένα δωράκι που μου χρώσταγαν..  :) Τώρα σκέφτομαι τι να κάνω με αυτά τα χρήματα.. :huh: Η πρώτη μου σκέψη πήγε αμέσως στο να πάρω laptop μιας και δεν έχω και έχω μόνο desktop.. αλλά μετά σκέφτηκα ότι καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο γρήγορα σε 2-3 χρόνια θα μου είναι άχρηστο.. επίσης δεν ξέρω αν παίρνουν και αναβάθμιση τα laptop.Καμιά άλλη ιδέα για μια καλή και χρήσιμη αγορά?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.063
Πόντοι
1.206
να τα φας στις πουτανες!

Επισκέπτης
αν ψαχνεις κατι σε λαπτοπ...δε νομιζω να υπαρχει κατι που θα σου κρατησει περισσοτερο απο ενα "μηλο"!!

Επισκέπτης
σκέφτηκα ότι καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο γρήγορα σε 2-3 χρόνια θα μου είναι άχρηστο.. επίσης δεν ξέρω αν παίρνουν και αναβάθμιση τα laptop.Καμιά άλλη ιδέα για μια καλή και χρήσιμη αγορά?

Σε 2-3 χρονια ενας υπολογιστης ειτε φορητος ειτε desktop αχρηστος ειναι ειδικα για παιχνιδια αν δεν του κανεις καποια αναβαθμιση.

OP
OP
A

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτό με τις πουτάνες το σκέφτηκα αλλά δεν πάω σε κάτι άλλο από μπουρδέλα και θα βαρεθώ να πηγαίνω φυλής.. :jerking: αυτό με το macbook που έγραψε ο φίλος δεν το έχω σκεφτεί.. εγώ σκέφτομαι για intel pentium. ποια είναι τα πλεονεκτήματα του mac σε σχέση με τα άλλα??

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
....η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο γρήγορα σε 2-3 χρόνια θα μου είναι άχρηστο...

με αυτο το σκεπτικο σου, μην παρεις ποτέ κινητο, TV, DVD, PS3 κλπ κλπ...

Αμα παρεις ενα Laptop απλο νομιζω θα ειναι οτι πρεπει. Στο λεω γιατι απο οτι καταλαβα το θες να κατεβαζεις καμια τσοντα, να ακους μουσικη, bourdela.com κ άλλα τετοια.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τα λαπτοπ πολυ ειπες φιλε σε 3 χρονακια!!και τα desktop σε 3 χρονακια δεν θα μπορουνε να ανταπεξελθουνε στην τοτε τεχνολογια!!με την διαφορα οτι μποριες να του εταξεις μια ραμ ενα σκληρο μια καρτα γραφικων/ηχου και να του κανεις μια μικρη αναβαθμιση!!του λαπτοπ πιο δυσκολα!αντε μια ραμ οκ ολα τα αλλα θα τα βαλεις εξωτερικα και θα τον καταντησεις desktopοπως και πολοι αλλοι!!εξωτερικο σκληρο καρτα ηχου κλπ!!
για μενα δες τις αναγκες σου και μετα κανε αυτη την κινηση!!
τα λαπτοπ πλεον εχουνε γινει σουπα!!και οι τιμες πολυ χαμηλες!!
τα λαπτοπ ειναι για καποιον που θα παρει την δουλεια του γραφειου σπιτι και θα δουλεψει και για καποιον που μετακινειται συνεχως!!

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αυτό με τις πουτάνες το σκέφτηκα αλλά δεν πάω σε κάτι άλλο από μπουρδέλα και θα βαρεθώ να πηγαίνω φυλής.. :jerking: αυτό με το macbook που έγραψε ο φίλος δεν το έχω σκεφτεί.. εγώ σκέφτομαι για intel pentium. ποια είναι τα πλεονεκτήματα του mac σε σχέση με τα άλλα??
ΥΠΑΡΧΕΙ σχετικο θεμα εδω ψαξε ,σελιδες πολλες

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.063
Πόντοι
1.206
Σε 2-3 χρονια ενας υπολογιστης ειτε φορητος ειτε desktop αχρηστος ειναι ειδικα για παιχνιδια αν δεν του κανεις καποια αναβαθμιση.
ετσι κι αλλιως τα λαπτοπ δεν αναβαθμιζονται

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το macbook βασικά απευθύνεται κυρίως για επαγγελματίες γραφίστες είναι μεγάλη πολυτέλεια να το πάρεις για να παίζεις παιχνίδια βασικά....

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
παρε ενα απλο με 1000€ κ κανε ενα ταξιδακι στο εξωτερικο...

Ασε τα Mac τωρα. Δεν θα το χρειαστεις

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κατ εμε οι περισσοτεροι πολλες φορες εχουμε μια λαθος νοοτροπια οτι και καλα να παρουμε το καλυτερο και ας μην το χρησιμοποιουμε (ή ας μην ξερουμε πως λειτουργει) μεγα λαθος!!
αν κατσεις να κανεις ενα πολυ δυνατο desktop το οποιο θα σου κρατησει για αρκετο χρονικο διαστημα!! απο που να ξεκινησεις? απο οθονη καλη? αυτοματως καλη καρτα γραφικων!! τι να προτοπιασουμε καρτα ηχου?ηχεια? ραμ?σκληρο δισκο? μητρικη?επεξεργαστη? κουλερακια-ψυχτρες?
και σου βγαινει ενα πακετο γαματα!
(μπορει να ξεχασα αρκετα)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
κατ εμε οι περισσοτεροι πολλες φορες εχουμε μια λαθος νοοτροπια οτι και καλα να παρουμε το καλυτερο και ας μην το χρησιμοποιουμε (ή ας μην ξερουμε πως λειτουργει) μεγα λαθος!!
........
(μπορει να ξεχασα αρκετα)

κ στο τελος θα βλεπεις τσοντες κ θα παιζεις Mame :headbang: :headbang:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
βασικά για κάποιον που θέλει να παίζει καλά παιχνίδια η ταρίφα αυτή την στιγμή είναι το πολύ κάθε ενάμιση χρόνο να σκάει ένα ποσόν της τάξης των 1500 έως 2000 ευρώ για να καλύπτονται η σημερινές απαιτήσεις για παιχνίδια... 

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αν σε ενδιαφερει εσενα η οποιονδηποτε αλλο Sony Vaio UX380N το μικρο το πουτανιαρικο με τις απιστευτες δυνατοτητες 900ευρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom