911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
????????????Ναι! Οκ!
Γνωριζεις που ειναι!
Πηγαινε και """κανε την δουλεια σου"""!
H Λάουρα όντως είναι πολύ καλή. Και για μένα, ανήκει στις καλύτερες.
Πέρα από το Ιlusion (Κροκεών), ξέρει κανείς τις βάρδιές της στο Βριλησσού και στο Αριστοτέλους 6? H είναι και κάπου αλλού?
!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πρόγραμμα της ήταν λίγο πιο πάνω γραμμένο από τον Τεντεν956!Μάλλον χρειάζομαι οφθαλμίατροΑρα Δευτέρα & Πέμπτη Κροκεών, Τρίτη απόγευμα-βράδυ Αριστοτέλους, Παρασκευή απόγευμα Βριλησσού 55.
Την ειδα στο προθαλαμο αλλα δεν περασα γιατι ειχε τεραστια ουρα. Παντως οπτικα μου φανηκε συλικονατη και με χειλια μποτοξ. Ειναι ετσι η λαθος αντιληψη σχηματισα?Την Παρασκευή αν και έβρεχε καταρακτωδώς,αψήφησα τα σημάδια και πήγα στη Λάουρα.Δεν θα πω πολλά μόνο το ότι είναι άξια της διαδικτυακής της φήμης!Φοβερή!
Τα χείλη της δεν τα παρατήρησα.Μόνο τα ένιωσα και ξέρει να τα χρησιμοποιεί καταπλητικά επιδέξια.Το στήθος πρέπει να είναι συλικόνη.Την ειδα στο προθαλαμο αλλα δεν περασα γιατι ειχε τεραστια ουρα. Παντως οπτικα μου φανηκε συλικονατη και με χειλια μποτοξ. Ειναι ετσι η λαθος αντιληψη σχηματισα?
Την ειδα στο προθαλαμο αλλα δεν περασα γιατι ειχε τεραστια ουρα. Παντως οπτικα μου φανηκε συλικονατη και με χειλια μποτοξ. Ειναι ετσι η λαθος αντιληψη σχηματισα?