Νέα

"Λαμπαδιασε" στην Αττικη οδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και καποιοι απο εσας-εμας,κλαινε-λυπουνται για τον αποτροπαιο θανατο του κωλοπουστα..

Εσύ ;
Λυπάσαι για το Φύσα και το Γρηγορόπουλο ;
Πόσων χρονών είσαι ;
Έκλαιγες και για τον Καλτεζά ;;;;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ειχαμε προτυπωμενο μπλουζακι για την κουπα που σας πηραμε μετα απο ωραιο κωλογαμησι.

Εσκουζε η χοντρελα σας, εσκουζε ο γκιρτζικης σας, σκουζατε ολοι σαν πουτανες επειδη ειστε κακομαθημενα σκυλοπούτανα.

Εχετε φαει τετοια ξεφτυλα απο κοκκαλη και μαρινακη που ο,τι και να σας κανουμε ολοι οι υπολοιποι δε θα φυγει η ρετσινια. Ξεφτυλισμενες πουτανες.
την 4αρα στο τηγανι την ξεχασες μωρη τσιμπουκοβια τουρκαλα???
ευγε για την κουπα..
την μαγειρεψες οπως επρεπε..
καλα κανεις και με ξεπατικωνεις..
μονο ετσι γινεται δουλιτσα..
συνεχισε με τον λαθρεμπορα,τον βατραχα κ τα λιμα του πλανητη..
σε θαυμαζει ολη η οικουμενη..
εσυ κ η λεστερ..
ηθικη πρωταθλητρια στα ακαποτα τσιμπουκια και τους κρεμπιεδες..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αμα στον ακουμπησει ο γερος,θα πηδηξεις μεχρι το ταβανι στρακιπου ζελα..

Τι τους θες τους τσαμπουκαδες τωρα? δεν εισαι για αυτα λεμε. Αραξε εκει με κανα χαμομηλακι, κανε χαζι την κουβεντουλα στο φορουμ. Και πανε κανε καναν ελεγχο προστατη, κανα τριπλεξ.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ειχαμε προτυπωμενο μπλουζακι για την κουπα που σας πηραμε μετα απο ωραιο κωλογαμησι.

Εσκουζε η χοντρελα σας, εσκουζε ο γκιρτζικης σας, σκουζατε ολοι σαν πουτανες επειδη ειστε κακομαθημενα σκυλοπούτανα.

Εχετε φαει τετοια ξεφτυλα απο κοκκαλη και μαρινακη που ο,τι και να σας κανουμε ολοι οι υπολοιποι δε θα φυγει η ρετσινια. Ξεφτυλισμενες πουτανες.
Καλωστονε

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Τι τους θες τους τσαμπουκαδες τωρα? δεν εισαι για αυτα λεμε. Αραξε εκει με κανα χαμομηλακι, κανε χαζι την κουβεντουλα στο φορουμ. Και πανε κανε καναν ελεγχο προστατη, κανα τριπλεξ.
μ αρεσει η σιγουρια σου..

κακομοιρε..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
την 4αρα στο τηγανι την ξεχασες μωρη τσιμπουκοβια τουρκαλα???
ευγε για την κουπα..
την μαγειρεψες οπως επρεπε..
καλα κανεις και με ξεπατικωνεις..
μονο ετσι γινεται δουλιτσα..
συνεχισε με τον λαθρεμπορα,τον βατραχα κ τα λιμα του πλανητη..
σε θαυμαζει ολη η οικουμενη..
εσυ κ η λεστερ..
ηθικη πρωταθλητρια στα ακαποτα τσιμπουκια και τους κρεμπιεδες..

Εσυ πιστα, προσκυνημενο βρωμοσκυλο του χοντρου και του πρακτορα.
Μονο να ακολουθειτε ειστε, για τιποτα αλλο. Το κανετε καλα.
Την τεσσαρα καλως την εφαγα, ομαδα Β εθνικης εχω.

Αλλα ειναι αλλιως να σε χυνει ο βατραχος και ο λαθρεμπορας στη μαπα με πεναλτι εντος εδρας μετα απο 21 χρονια και με ξεβρακωμα/ξεφτυλικι/χυσιμο στην κωλοτρυπα στον τελικο.

Κανε τωρα καμια ανακοινωση για τον μαρινακη ως θυρα λεφτα, να δικαιολογησεις το γαμησι που σου εριχνε χρονια ο πρακτορας και τωρα ο αηδιαστικος μπουλης που σας διοικει. Για μεχρι εκει καλα ειστε, μουτσοι. Δευτεροι.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Aντε ας πω και εγω την εξυπναδα μου. Καπως μου φαινεται οτι ειχε ηδη κατι παθει ενω οδηγουσε . και " αυτο" που προκαλεσε το θανατο του προκαλεσε και την πυρκαγια. Οχι η πυρκαγια καθεαυτη.

Να εισέπνευσε εύφλεκτο υλικό εννοείς;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Εσυ πιστα, προσκυνημενο βρωμοσκυλο του χοντρου και του πρακτορα.
Μονο να ακολουθειτε ειστε, για τιποτα αλλο. Το κανετε καλα.
Την τεσσαρα καλως την εφαγα, ομαδα Β εθνικης εχω.

Αλλα ειναι αλλιως να σε χυνει ο βατραχος και ο λαθρεμπορας στη μαπα με πεναλτι εντος εδρας μετα απο 21 χρονια και με ξεβρακωμα/ξεφτυλικι/χυσιμο στην κωλοτρυπα στον τελικο.

Κανε τωρα καμια ανακοινωση για τον μαρινακη ως θυρα λεφτα, να δικαιολογησεις το γαμησι που σου εριχνε χρονια ο πρακτορας και τωρα ο αηδιαστικος μπουλης που σας διοικει. Για μεχρι εκει καλα ειστε, μουτσοι. Δευτεροι.
χα,χα,χα,χα..
η βλακεια σου εχει σπασει ολα τα τιλτομετρα..
με εγκαλει ο τρυπιος που εχει διοικηθει απο την σαρα,την μαρα κ το κακο συναπαντημα..
λαθρεμπορας κουροπαλατης με σωρεια καταδικαστικων αποφασεων σε βαρος του..
αυτος που εφερε τον βατραχα στον θειο ντε..
ο ιδιος αεκαρας που εριξε το αεκακι-πουτανακι στην γ εθνικη..
λαθρεμπορας Νο2,ντεμεκ συνεταιρακι με το προηγουμενο αποβρασμα επι βασιλειας κουλουρη και λαλιωτη,πλεον αποσυρμενος φτωχομπινες..
νετμεντ..το καλο ολλανδικο πλυντηριακι των ναρκοεσοδων μεγαλων ναρκοβαρωνων του βασιλειου της χολαντερας..
τροχανας..ο εφευρετης,γκραντ μαστερ,σπεσιαλ ουαν,γιουνικ γκουρου της απατης,λαμογιας,εξαπατησης ανθρωποειδων αμοιβαδων μεσω του πυραμιδικου συστηματος..
Μακαρος..Σας ειχε μονιμως στην φαπα κ το απολυτο γκαγκινγκ..Μεχρι κ τον νερουλα του κοτετσιου των θρακομακεδονων καταφερε να δαγκωσει..Ιστορικη η φραση του <στο δωματιακι σας> προς τον χατζημαλακα κ 5-6 ακομη πρεζορουφιανους της γαδα,εξω απο το πεντελικο οταν εσκασαν να τον τραμπουκισουν(κ καλα)πριν απο γενικη συνελευση πουστηδων τουρκιας..
Βανδης..Ενας απο εσας..Ιδια σκατα με εσας..Επισημος κουκουλοφορος-ρουφιανος-καταδοτης σας φορα παρτιδα..Ακομη παιζετε ξυλικι μεταξυ σας για χαρη του..τελευταιο συμβαν σε καποιο απο τα τελευταια gangbang που σε καταγαμησα μεσα στην μπασκετικη εδρα-βασανισμενο σουφρετο σου..
Γρανιτσας..Η μετενσαρκωση του Αβερελ..Ο τελειος νεκροθαφτης..Γκρεμισε το τζαμι πριν εξασφαλισει με καθε τροπο την οικοδομηση του νεου μπουρδελου σας..Ποσο μαλακες εισαστε ρε????Γαμω τα μπαζα σας μουνια κωλοτουρκοι..
Διδαξε μας ηθος μωρη χιλιοξεφτιλισμενη καραπουταναρα..
Σωκρατες..Μηδεν καταδικες..Ιδιοκτητης εταιρειων παγκοσμιου βεληνεκους με φυσικη και φορολογικη εδρα εντος μπουρδελοχωρας,εργοδοτης χιλιαδων υψηλα αμοιβομενων ελληνων,μοναδικα εκπαιδευμενων-κατα συρροη μαστεραδων-ντοκτοραδων..
ΒΑΓΓΕΛΑΣ..Κληρονομος ελαχιστων καραβιων(μονοψηφιος αριθμος),πλεον υπερμεγιστανας παγκοσμιου ακτινοβολιας και κυρους,κατοχος 100 κ πλεον καραβιων,πλειοψηφικος μετοχος κ ταυτοχρονα αδιαμφισβητητος δερβεναγας 2 ναυτιλιακων κολλοσων εισηγμενων στο χρηματιστηριο της νεας υορκης..με μαγειρεμενα κατασκευασμενα χαλκευμενα στοιχεια του κωλου κ πιασμενους δικαστικους λειτουργους,ομηρος των κατακαθιων της χωρας..μηδεν καταδικες..ρομαντικος μουρλος που ανεχεται την βιομηχανια λασπολογησης του λογω της αθεραπευτης γαυροψυχοπαθειας..
Τι να μας πειτε βρε κακομοιρηδες???
Αγκαλιαστειτε με τον αλλοπαρμενο παιδεραστη τουιτυ και τον ποντιο αυτοφωρακια της ρωσικης μαφιας,παρτε φορα και ελατε να μας τα κλασετε..

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ειδατε τι γινεταιιι,αντι ν λυθουν ολα στη δικαστικη οδο,λυθηκαν σε χρονο ντε τε στην ατικη οδο.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Όλο πακέτα οι γκευ , ξεβρακώθηκαν στη λευκαδα και στην Αττική οδό
Γίνε Ολυμπιακός να τρως ξύλο

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
χα,χα,χα,χα..
η βλακεια σου εχει σπασει ολα τα τιλτομετρα..
με εγκαλει ο τρυπιος που εχει διοικηθει απο την σαρα,την μαρα κ το κακο συναπαντημα..
λαθρεμπορας κουροπαλατης με σωρεια καταδικαστικων αποφασεων σε βαρος του..
αυτος που εφερε τον βατραχα στον θειο ντε..
ο ιδιος αεκαρας που εριξε το αεκακι-πουτανακι στην γ εθνικη..
λαθρεμπορας Νο2,ντεμεκ συνεταιρακι με το προηγουμενο αποβρασμα επι βασιλειας κουλουρη και λαλιωτη,πλεον αποσυρμενος φτωχομπινες..
νετμεντ..το καλο ολλανδικο πλυντηριακι των ναρκοεσοδων μεγαλων ναρκοβαρωνων του βασιλειου της χολαντερας..
τροχανας..ο εφευρετης,γκραντ μαστερ,σπεσιαλ ουαν,γιουνικ γκουρου της απατης,λαμογιας,εξαπατησης ανθρωποειδων αμοιβαδων μεσω του πυραμιδικου συστηματος..
Μακαρος..Σας ειχε μονιμως στην φαπα κ το απολυτο γκαγκινγκ..Μεχρι κ τον νερουλα του κοτετσιου των θρακομακεδονων καταφερε να δαγκωσει..Ιστορικη η φραση του <στο δωματιακι σας> προς τον χατζημαλακα κ 5-6 ακομη πρεζορουφιανους της γαδα,εξω απο το πεντελικο οταν εσκασαν να τον τραμπουκισουν(κ καλα)πριν απο γενικη συνελευση πουστηδων τουρκιας..
Βανδης..Ενας απο εσας..Ιδια σκατα με εσας..Επισημος κουκουλοφορος-ρουφιανος-καταδοτης σας φορα παρτιδα..Ακομη παιζετε ξυλικι μεταξυ σας για χαρη του..τελευταιο συμβαν σε καποιο απο τα τελευταια gangbang που σε καταγαμησα μεσα στην μπασκετικη εδρα-βασανισμενο σουφρετο σου..
Γρανιτσας..Η μετενσαρκωση του Αβερελ..Ο τελειος νεκροθαφτης..Γκρεμισε το τζαμι πριν εξασφαλισει με καθε τροπο την οικοδομηση του νεου μπουρδελου σας..Ποσο μαλακες εισαστε ρε????Γαμω τα μπαζα σας μουνια κωλοτουρκοι..
Διδαξε μας ηθος μωρη χιλιοξεφτιλισμενη καραπουταναρα..
Σωκρατες..Μηδεν καταδικες..Ιδιοκτητης εταιρειων παγκοσμιου βεληνεκους με φυσικη και φορολογικη εδρα εντος μπουρδελοχωρας,εργοδοτης χιλιαδων υψηλα αμοιβομενων ελληνων,μοναδικα εκπαιδευμενων-κατα συρροη μαστεραδων-ντοκτοραδων..
ΒΑΓΓΕΛΑΣ..Κληρονομος ελαχιστων καραβιων(μονοψηφιος αριθμος),πλεον υπερμεγιστανας παγκοσμιου ακτινοβολιας και κυρους,κατοχος 100 κ πλεον καραβιων,πλειοψηφικος μετοχος κ ταυτοχρονα αδιαμφισβητητος δερβεναγας 2 ναυτιλιακων κολλοσων εισηγμενων στο χρηματιστηριο της νεας υορκης..με μαγειρεμενα κατασκευασμενα χαλκευμενα στοιχεια του κωλου κ πιασμενους δικαστικους λειτουργους,ομηρος των κατακαθιων της χωρας..μηδεν καταδικες..ρομαντικος μουρλος που ανεχεται την βιομηχανια λασπολογησης του λογω της αθεραπευτης γαυροψυχοπαθειας..
Τι να μας πειτε βρε κακομοιρηδες???
Αγκαλιαστειτε με τον αλλοπαρμενο παιδεραστη τουιτυ και τον ποντιο αυτοφωρακια της ρωσικης μαφιας,παρτε φορα και ελατε να μας τα κλασετε..

Ρε βλακα γεννημενε υπαλληλε, στα παπαρια μου για τους βατραχους και τον μελισσανιδη και ολους που λες. Παιζει να τους ξερεις καλυτερα και απο εμενα.

Εισαι ο,τι πρεπει για υπαλληλος του μηνα, ενα ανυπαρκτο σκουπιδι που ετεροπροσδιοριζεται απο την δουλεια που του αναθετουν καθε φορα, γιατι απο μονος του ειναι ανικανος να κανει το οτιδηποτε.

Ο τελειος ευνουχισμενος και προσφατα και ευνουΧΥΜΕΝΟΣ γαυρος. Μουτσος, του πρακτορα, τσιρακι του βαγγελα. Μικροι μεγαλοι στον πειραια, εκτος απο ρουφιανοι οπως λεει και το συνθημα, ειστε τσιρακια και τα παιδια για ολα τα θεληματα. Να βγαλετε μια υποχρεωση για τον προεδρο, να πουλησετε τη μουρη σας με ξενα αρχιδια και μετα να πατε σπιτι σας σαν τα καλα υπαλληλακια του μηνα.

Εχεις ρεψει απο τη μαλακια, εχει ξεφτυλιστει το ηδη χιλιοξεφτυλισμενο πουστοσωματειο σας τοσο πολυ απο τον πρακτορα και τον μαρινακη που φαινεται και βρωμαει απο χιλιομετρα μακρυα.

Κατσε εσυ τωρα να κανεις αναλυση για τη νετμεντ τον τροχανα και ιστοριες για αγριους. Για αυτα εισαι, και ειστε ολοι οι γαυροι. Να μετρατε τις φακες σαν κακομοιροι μαλακες μουτζουρηδες βρωμυλοι.

Ζητας να σου διδαξω ηθος οταν προσκυνας ανθρωπους που αν σε εβλεπαν μπροστα τους παιζει να σου ελεγαν να τους σκουπισεις τα παπουτσια μονο και μονο επειδη θα καταλαβαιναν τι υποτακτικος κωλοπουστας εισαι.

Αντε πουσταρα, υπαλληλε του μηνα, γεννημενε και κατ'επιλογην δουλε και σφουγγοκωλαριε, πουλο.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Είσαι δημόσιος υπάλληλος μαγκάκι ,που βόλεψε το ΠΑΣΟΚ
και συνεχίζει και τρώει τώρα από το ΣΦΥΡΙΖΑ ;

Δεν κάνω διάλογο με τέτοιες φάρες ...
Οχι μονο έχεις καμένη φλάντζα, αλλά ολόκληρο ρεκτιφιέ θελεις. Και πουσε μαλακισμένο.... Την άλλη φορα μου θα με βρισεις θα ακουσεις τοσα πουστριλικια που δεν θα τα εχεις ξανακουσεις σε όλη σου την μιζερη ζωη. Εκτος και αν την βρισκεις ετσι. Να σε μπινελικονουνε... Ακου κει να με πεις "Δημοσιο Υπαλληλο"!!!!!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
πιο πιθανο να πας απ ολα τα υπολοιπα παρα απο το υγραεριο..μην λετε κοτσανες :uglystupid:
Ρε βόδι.... Δεν φορας κρανος γιατι ζορι και καλα θα πεσεις απο την μηχανη και θα σκοτωθεις, ουτε ζωνη η οποια θα σε σωσει σε καποια συγκρουση. Καλο ομως ειναι να υπαρχουν τα κολοκυθια αυτα μεσα στο αυτοκινητο. Μαλιστα εχω δει οτι σε αρκετα νεα μοντελα υπαρχει τετοιο σφυρακι μεσα σαν στανταρ εξοπλισμος. (Δεν ξερω στην Ελλαδα, αλλα το εχω δει σε ενοικιαστικα στο εξωτερικο) Ενα αλλο που έχω δει μαλιστα ειναι να υπαρχει (υποχρεωτικα) το φοσφοριζε γιλεκο.

Επισκέπτης
Ρε βόδι.... Δεν φορας κρανος γιατι ζορι και καλα θα πεσεις απο την μηχανη και θα σκοτωθεις, ουτε ζωνη η οποια θα σε σωσει σε καποια συγκρουση. Καλο ομως ειναι να υπαρχουν τα κολοκυθια αυτα μεσα στο αυτοκινητο. Μαλιστα εχω δει οτι σε αρκετα νεα μοντελα υπαρχει τετοιο σφυρακι μεσα σαν στανταρ εξοπλισμος. (Δεν ξερω στην Ελλαδα, αλλα το εχω δει σε ενοικιαστικα στο εξωτερικο) Ενα αλλο που έχω δει μαλιστα ειναι να υπαρχει (υποχρεωτικα) το φοσφοριζε γιλεκο.
τυπε εκπεμπουμε σε διαφορετικη συχνοτητα.. :grin: εγω για το αεριο εγραψα οχι για τα σφυρια..πιο ευκολο να πας απο αλλη μηχανικη βλαβη παρα απο το υγραεριο... αυτο εννοουσα..μη γινεσαι Πρεκας.. :cheesy:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Το καπό φαίνεται κομματιασμένο.

Συνημμένα

• attiki-odos-atuxima-maurikos.jpg
    attiki-odos-atuxima-maurikos.jpg
    73,3 KB · Εμφανίσεις: 21

kukos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχω ξεκαρδιστει με αυτα που διαβαζω εδω μεσα. Λοιπον για να ξυπνησετε και μην καταπινετε τις μαλακιες που λεει ο ενας κι ο αλλος γιατι μερικοι οτι ξερουν το βλεπουν σε ταινιες, και αλλοι κοιμουνται ορθιοι:
1ο κρατουμενο: Ο συχωρεμενος ηταν λαμογιο μεσαιου διαμετρηματος βαλκανικου τυπου. Ετσι ηταν και οι μπιζνες που ηταν μπλεγμενος.  Ουτε ο φτωχοδιαβολος της γειτονιας που οταν στραβωσει καμια δουλεια θα τον αναλαβουν τιποτα αλβανα, αλλα ουτε και ο καρχαριας που θα ασχοληθουν μαζι του υπηρεσιες και νταραβερτζιδες προδιαγραφων.
2ο κρατουμενο: Συμμετοχη σε οικονομικο σκανδαλο τυπου: σε 5 μηνες το εχουν ξεχασει ολοι
3ο κρατουμενο: Εχει ξεκινησει δικαστικη ερευνα.

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . Και εχει συμβει σας ενημερωνω τουλαχιστον 2 φορες ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ σε εντελως παρομοιες περιπτωσεις. Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Η.
Η interpol και οι εφημεριδες τον ψαχνουν στην Νοτιο Αμερικη (και καλα τη κοπανησε με τα φραγκα, το λαμογιο), η γυναικα του ωριεται "μου φαγανε τη κολωνα του σπιτιου μου", και αυτος κανει παρεα σε κατι σαρδελες στο βυθο του κορινθιακου.
Η ιστορια περναει για 2 μηνες απο τα ψιλα των εφημεριδων και υστερα το ξεχναει μεχρι και η χηρα που ολο και κατι εχει ξεκοκαλησει και αυτη, την πηρανε και κατι τηλεφωνακια...
Τον τυπο λοιπον κυριζια μου δεν τον εφαγε κανενας.
Αυτο που μου αρεσει στο μπου κομ (και οχι μονο) ειναι οτι ανεξαιρετως παντα θα πεταχτει καποιος να μας πει με υφος χιλιων καρδιναλιων οτι ειναι ο κατοχος της μονης αληθειας που την εχει μαθει καπου, καποτε, απο καποιον.

Τεραστια αληθεια φιλαρακο.  Προφανως γι' αυτο εχεις μοιραστει τις αληθειες σου 88.000 φορες!!!!!!!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

ααχ ποσα ξερεις και ποσα εχουν δει τα ματια σου !!  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom