MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.548
- Πόντοι
- 206
Τσακαλε το βιντεο ειναι παλιο.απο φλεβαρη
Νταξει ρε ... μη βαρας.... Ουδεις ασφαλτος....Τσακαλε το βιντεο ειναι παλιο.απο φλεβαρη
Ουτε πραγματογνωμονας ειμαι, ουτε δικαστης, ουτε εμπειρογνωμονας, αλλα πιστεύω οτι το αμαξι πηρε φωτια απο κακοτεχνια/αστοχια καποιου υλικου που εγινε κατα την μετατροπη του σε υγραεροκινητο. Παντως καλου κακου, επειδη εχω και εγω υγραεροκινητο, αυριο κιολας θα παω να παρω 2 σφυριά για θραυση κρυσταλων να τα εχω μεσα.
Κατά την γνώμη μου, ήταν ήδη τραυματισμένος πριν αρχίσει να χτυπάει στην
διαχωριστική νησίδα.
Πάντως εγώ για καλό και για κακό θα πάω αύριο να πουλήσω την porsche μου.
Αλήθεια η εταιρεία έστειλε πραγματογνώμονα;
Αν εχεις αυτοκινητο, θα πρεπει να ξερεις οτι ο πυροσβεστηρας ειναι υποχρεωτικος, και μαλιστα το ΚΤΕΟ ελεγχει αν εχει ληξει. Τριγωνο-Φαρμακειο-Πυροσβεστηρα μας λεγανε οι μπατσοι οταν μας σταματουσανε. Χειρουργικη μασκα ομως;;;;;Και πυροσβεστήρα, και μια απλή μάσκα
όπως η χειρουργική, για να μην αναπνέεις τον καπνό .
Αν εχεις αυτοκινητο, θα πρεπει να ξερεις οτι ο πυροσβεστηρας ειναι υποχρεωτικος, και μαλιστα το ΚΤΕΟ ελεγχει αν εχει ληξει. Τριγωνο-Φαρμακειο-Πυροσβεστηρα μας λεγανε οι μπατσοι οταν μας σταματουσανε. Χειρουργικη μασκα ομως;;;;;
πιο πιθανο να πας απ ολα τα υπολοιπα παρα απο το υγραεριο..μην λετε κοτσανεςΟυτε πραγματογνωμονας ειμαι, ουτε δικαστης, ουτε εμπειρογνωμονας, αλλα πιστεύω οτι το αμαξι πηρε φωτια απο κακοτεχνια/αστοχια καποιου υλικου που εγινε κατα την μετατροπη του σε υγραεροκινητο. Παντως καλου κακου, επειδη εχω και εγω υγραεροκινητο, αυριο κιολας θα παω να παρω 2 σφυριά για θραυση κρυσταλων να τα εχω μεσα.
πιο πιθανο να πας απ ολα τα υπολοιπα παρα απο το υγραεριο..μην λετε κοτσανες
Oταν θα γινω υπουργος δικαιοσυνης θα τα φτιαξω ολα.
Ουτε πραγματογνωμονας ειμαι, ουτε δικαστης, ουτε εμπειρογνωμονας, αλλα πιστεύω οτι το αμαξι πηρε φωτια απο κακοτεχνια/αστοχια καποιου υλικου που εγινε κατα την μετατροπη του σε υγραεροκινητο. Παντως καλου κακου, επειδη εχω και εγω υγραεροκινητο, αυριο κιολας θα παω να παρω 2 σφυριά για θραυση κρυσταλων να τα εχω μεσα.
γιατι εξακολουθουν να επιμενουν μερικοι οτι το υγραεριο=φωτια.. τελος συζητησης.Μα δεν ήταν υγραεριοκίνητο. Γιατί το συζητάμε;
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ