Νέα

"Λαμπαδιασε" στην Αττικη οδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.548
Πόντοι
206
Τσακαλε το βιντεο ειναι παλιο.απο φλεβαρη

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ουτε πραγματογνωμονας ειμαι, ουτε δικαστης, ουτε εμπειρογνωμονας, αλλα πιστεύω οτι το αμαξι πηρε φωτια απο κακοτεχνια/αστοχια καποιου υλικου που εγινε κατα την μετατροπη του σε υγραεροκινητο. Παντως καλου κακου, επειδη εχω και εγω υγραεροκινητο, αυριο κιολας θα παω να παρω 2 σφυριά για θραυση κρυσταλων να τα εχω μεσα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Ουτε πραγματογνωμονας ειμαι, ουτε δικαστης, ουτε εμπειρογνωμονας, αλλα πιστεύω οτι το αμαξι πηρε φωτια απο κακοτεχνια/αστοχια καποιου υλικου που εγινε κατα την μετατροπη του σε υγραεροκινητο. Παντως καλου κακου, επειδη εχω και εγω υγραεροκινητο, αυριο κιολας θα παω να παρω 2 σφυριά για θραυση κρυσταλων να τα εχω μεσα.

Και πυροσβεστήρα, και μια απλή μάσκα

όπως η χειρουργική, για να μην αναπνέεις τον καπνό .

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Κατά την γνώμη μου, ήταν ήδη τραυματισμένος πριν αρχίσει να χτυπάει στην
διαχωριστική νησίδα.
Πάντως εγώ για καλό και για κακό θα πάω αύριο να πουλήσω την porsche μου.
Αλήθεια η εταιρεία έστειλε πραγματογνώμονα;

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Κατά την γνώμη μου, ήταν ήδη τραυματισμένος πριν αρχίσει να χτυπάει στην
διαχωριστική νησίδα.
Πάντως εγώ για καλό και για κακό θα πάω αύριο να πουλήσω την porsche μου.
Αλήθεια η εταιρεία έστειλε πραγματογνώμονα;

Μόλις άκουσα στον Alpha ότι το αμάξι δεν ήταν υγραεριοκίνητο.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Και πυροσβεστήρα, και μια απλή μάσκα

όπως η χειρουργική, για να μην αναπνέεις τον καπνό .
Αν εχεις αυτοκινητο, θα πρεπει να ξερεις οτι ο πυροσβεστηρας ειναι υποχρεωτικος, και μαλιστα το ΚΤΕΟ ελεγχει αν εχει ληξει. Τριγωνο-Φαρμακειο-Πυροσβεστηρα μας λεγανε οι μπατσοι οταν μας σταματουσανε. Χειρουργικη μασκα ομως;;;;;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Αν εχεις αυτοκινητο, θα πρεπει να ξερεις οτι ο πυροσβεστηρας ειναι υποχρεωτικος, και μαλιστα το ΚΤΕΟ ελεγχει αν εχει ληξει. Τριγωνο-Φαρμακειο-Πυροσβεστηρα μας λεγανε οι μπατσοι οταν μας σταματουσανε. Χειρουργικη μασκα ομως;;;;;

Τον πυροσβεστήρα να τον έχεις κοντά στη θέση του οδηγού.

Η χειρουργική μάσκα, από το  φαρμακείο , είναι πολύ φθηνή.
Χρειάζεται σε πυρκαγιές .

Υπάρχει και ειδική μάσκα για πυρκαγιές,
που δεν αφηνει τα τοξικά αέρια να περνούν.

URL]]

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σιγα σιγα βγαλανε πολλα βιντεακια από διερχομενους οδηγους που τραβαγαν.Εντυπωση μου εκανε όμως που δε βοηθησε κανεις τουλάχιστον τα πρωτα κρίσιμα δευτερόλεπτα που το οχημα επιανε φωτια,οχι όπως το βλέπουμε καρβουνο.Τοσα ιχ τοσα φορτηγα.Ειπαν ότι καποιοι προσπαθησαν να βοηθησουν αλλα και παλι,το να μη σταματάει η κυκλοφορια επιτοπου και να προσπαθησουν να κανουν κατι αλλα  να συνεχιζουν να περνανε από διπλα η και να τραβανε βιντεο,δε το βρισκω σωστο.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Πάντως αν το δούμε ψυχρά, κυκλοφορούνε πολλά τέτοια αυτοκίνητα αναλογικά
με τον πληθυσμό της χώρας.
Πρέπει να πιστέψουμε λοιπόν ότι παρουσίασε πρόβλημα το αυτοκίνητο του
ανθρώπου που εκβίαζε πολιτικούς.
Δεν δύναμαι κύριε πρόεδρε που είπε και ο Μένιος.

Επισκέπτης
πιο πιθανο να πας απ ολα τα υπολοιπα παρα απο το υγραεριο..μην λετε κοτσανες :uglystupid:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489

και πολυ καλα θα κανεις.....το 1998 ειχα ενα ατυχημα με αυτοκινητο που οδηγουσε ο συντροφος μου ...ηταν 4 η ωρα τη νυχτα κι ειχαμε ξεκινησει γι ταξιδι προς κερκυρα....πανω στο δρομο υπηρχε ενα χωριουδακι που εκεινο τον καιρο φτιαχνανε το αποχετευτικο κι ειχε χαντακια.....στην εισοδο του χωριου υπηρχε σημανση φωτεινη πανω σε βαση απο τσιμεντολιθους...την οποια ομως παραμαζεψε μεθυσμενος οδηγος κι εσπασε το φως πριν απο μας...οποτε εμεις πεσαμε πανω στα τσιμεντολιθα εσκασαν τα λαστιχα και το αυτοκινητο ακυβερνητο εκανε τουμπα κ χωθηκε μεσα στο χαντακι της αποχετευσης.αφου ειχε παρει φωτια το καρτερ απο κατω κι ημουνα αναποδα μεσα στο αμαξι δεμενη ακομα με τη ζωνη ασφαλειας ...μυριζε βενζινη ...προσπαθω ν ανοιξω τις πορτες δεν ανοιγανε γτ δεν ειχε χωρο ν ανοιξει η πορτα...ευτυχως το αυτοκινητο ηταν τριθυρο και βγηηκα απο το πορτ μπαγκαζ δηλ με τραβηξανε αλλοι...ενω μου φωναζανε βγειτε γρηγορα γτ καιγεται το αμαξι..

αν δενν  ειχα βοηθεια απο περαστκους κι ημουνα με κλειδωμενες τις πορτες θα καιγομουνα ζωντανη...μ εσωσε η ζωνη και ο κοσμος..κ βγηκα με ελαχιστες γρατσουνιες στην προσπαθεια μου να βγω απο την ταφρο....

και φυσικα σβησαμε κ τη φωτια με πυροσβεστηρα που ηταν τοπικη μονο απο κατω καιγοταν απλα τα λαδια που ειχαν πασαλειφτει ....

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Πάντως αν έχουν τα άντερα να πουν πως έφταιγε το αμάξι, έχουν να πέσουν μηνννύσεις,
που θα έλεγε και η Αμαλίίία, για δυσφήμιση της εταιρίας.
Πάντως σας το ξαναλέω ο Μαυρίκος ήταν ή τραυματισμένος ή άρρωστος πριν αρχίσει να
χτυπάει στα κράσπεδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom