whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
Σας εχουμε βιασει ολη την ζωη σας..
Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ σας σουφρετοκαρφωσε αδιστακτα απο τα μικρατα σας,ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ σας σουφρετοσουβλιζει καθημερινα απο τοτε που πηρε την σκυταλη..
Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ και η & σας εχουν κανει την ροδελα γκροβερ πριν καν γεννηθειτε..
ΚΛΑΨΤΕ...
Για πανω απο 20 χρονια κλαψομουνιαζατε για τον ΘΕΙΟ..
Για τον Ροκο απο την Ανατολικα Γερμανια..
Σας γλεντησε οπως κανεις αλλος κ τελικα του κλασατε 7 μαντρες αρχιδια..
Τα ιδια τωρα με τον Βαγγελα..
Παρτε φορα πουστρακια..
Σας εχουμε τελειωσει..
Μολις φτιαξουμε και ομαδα χαντμπολ,θα πεσετε ολοι στην σισα..
NO MERCY για οσους εβριζαν νεκρους επι σειρα ετων ατιμωρητοι απο την δικαιοσυνη και το κρατος δικαιου..
παραπλευρες απωλειες..Αρχηγε κανε μια καλη, μετρα μια ποσους εχουμε ως τωρα με Χ απο το Noor1?
Σας εχουμε βιασει ολη την ζωη σας..
Ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ σας σουφρετοκαρφωσε αδιστακτα απο τα μικρατα σας,ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ σας σουφρετοσουβλιζει καθημερινα απο τοτε που πηρε την σκυταλη..
Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ και η 7 σας εχουν κανει την ροδελα γκροβερ πριν καν γεννηθειτε..
ΚΛΑΨΤΕ...
Για πανω απο 20 χρονια κλαψομουνιαζατε για τον ΘΕΙΟ..
Για τον Ροκο απο την Ανατολικη Γερμανια..
Σας γλεντησε οπως κανεις αλλος κ τελικα του κλασατε 7 μαντρες αρχιδια..
Τα ιδια τωρα με τον Βαγγελα..
Παρτε φορα πουστρακια..
Σας εχουμε τελειωσει..
Μολις φτιαξουμε και ομαδα χαντμπολ,θα πεσετε ολοι στην σισα..
NO MERCY για οσους εβριζαν νεκρους επι σειρα ετων ατιμωρητοι απο την δικαιοσυνη και το κρατος δικαιου..
Υ.Γ Ποσο αναρχιδα πουστρακια εισαστε,που βαζετε λυτους και δεμενους για να παραμεινετε στην VIP πτερυγα μαζι με τον Τσοχατζοπουλο???
Καποτε θα ληξει η προστασια και θα ερθει η ωρα της πληρωμης σιχαματα..
Ο Μητσαρας εχει ιωβεια υπομονη και αμετρητα χρονια στην πλατη του..
ΚΛΑΨΤΕ ρουφιανοι..
Εχουμε και λεμε.Θες να βγαλεις απο τη μεση καποιον.Εχεις να επιλεξεις αναμεσα απο δεκαδες τροπους.Για ποιο λογο να επιλεξεις να βαλεις φωτια στο αμαξι?Πραγμα το οποιο εχει μεγαλες πιθανοτητες αποτυχιας?Εκτος και βαλεις εκρηκτικο μηχανισμο σαν αυτους που βαζουν οι τζιχαντιστες και ανατιναζει το αυτοκινητο μαζι με το δρομο τους περαστικους και ολα τα διπλανα αυτοκινητα.Αλλα απο οτι ξερουμε δεν εγινε καμια εκρηξη,μικρη ή μεγαλη.Συνεπως η ποιο λογικη υποθεση που μπορουμε να κανουμε με τα υπαρχοντα δεδομενα ειναι οτι για καποιο λογο το Καγιεν πηρε φωτια,και εξαιτιας της φωτιας βγηκαν εκτος λειτουργιας τα ηλεκτρονικα συστηματα και συνεπως οι πορτες που ηταν κλειδωμενες δεν ανοιγαν.Η υποθεση των ασφαλισμενων πορτων ειναι επισης μια πολυ λογικη υποθεση αν συνυπολιγισει κανεις οτι ο συχωρεμενος ειχε λογους να φοβαται για την ζωη του,και συνεπως το πρωτο πραγμα που κανει οταν μπαινει στο αυτοκινητο ειναι να κλειδαμπαρωνει τις πορτες.
εχεις καψει φλαντζα μεγαλε... εεε;
Τι να βοηθησει ρε τυπε ενας πολιτης; Εισαι σοβαρος; Θα παει χωρις να ξερει τι του γινεται και θα καει κι αυτος.Σιγα σιγα βγαλανε πολλα βιντεακια από διερχομενους οδηγους που τραβαγαν.Εντυπωση μου εκανε όμως που δε βοηθησε κανεις τουλάχιστον τα πρωτα κρίσιμα δευτερόλεπτα που το οχημα επιανε φωτια,οχι όπως το βλέπουμε καρβουνο.Τοσα ιχ τοσα φορτηγα.Ειπαν ότι καποιοι προσπαθησαν να βοηθησουν αλλα και παλι,το να μη σταματάει η κυκλοφορια επιτοπου και να προσπαθησουν να κανουν κατι αλλα να συνεχιζουν να περνανε από διπλα η και να τραβανε βιντεο,δε το βρισκω σωστο.
Αυτο που μου αρεσει στο μπου κομ (και οχι μονο) ειναι οτι ανεξαιρετως παντα θα πεταχτει καποιος να μας πει με υφος χιλιων καρδιναλιων οτι ειναι ο κατοχος της μονης αληθειας που την εχει μαθει καπου, καποτε, απο καποιον.Εχω ξεκαρδιστει με αυτα που διαβαζω εδω μεσα. Λοιπον για να ξυπνησετε και μην καταπινετε τις μαλακιες που λεει ο ενας κι ο αλλος γιατι μερικοι οτι ξερουν το βλεπουν σε ταινιες, και αλλοι κοιμουνται ορθιοι:
1ο κρατουμενο: Ο συχωρεμενος ηταν λαμογιο μεσαιου διαμετρηματος βαλκανικου τυπου. Ετσι ηταν και οι μπιζνες που ηταν μπλεγμενος. Ουτε ο φτωχοδιαβολος της γειτονιας που οταν στραβωσει καμια δουλεια θα τον αναλαβουν τιποτα αλβανα, αλλα ουτε και ο καρχαριας που θα ασχοληθουν μαζι του υπηρεσιες και νταραβερτζιδες προδιαγραφων.
2ο κρατουμενο: Συμμετοχη σε οικονομικο σκανδαλο τυπου: σε 5 μηνες το εχουν ξεχασει ολοι
3ο κρατουμενο: Εχει ξεκινησει δικαστικη ερευνα.
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . Και εχει συμβει σας ενημερωνω τουλαχιστον 2 φορες ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ σε εντελως παρομοιες περιπτωσεις. Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Η.
Η interpol και οι εφημεριδες τον ψαχνουν στην Νοτιο Αμερικη (και καλα τη κοπανησε με τα φραγκα, το λαμογιο), η γυναικα του ωριεται "μου φαγανε τη κολωνα του σπιτιου μου", και αυτος κανει παρεα σε κατι σαρδελες στο βυθο του κορινθιακου.
Η ιστορια περναει για 2 μηνες απο τα ψιλα των εφημεριδων και υστερα το ξεχναει μεχρι και η χηρα που ολο και κατι εχει ξεκοκαλησει και αυτη, την πηρανε και κατι τηλεφωνακια...
Τον τυπο λοιπον κυριζια μου δεν τον εφαγε κανενας.
Κι αλλος κατοχος της αληθειας?o χιος τωρα στον μυλωνακη τα λεει ΟΛΑ
την τεταρτη που εφευγε η εκδρομη για Βελιγραδι-Βουδαπεστη,το κανατε το μαζεματακι σας στην γεφυρα..Το ξεφτιλικι στην εθνικη πριν κατι μερες δε σας χαλασε.
Ομαδαρα ο μαρινακικος. Η ομαδα του δημοσιου και της siemens
Αυτο που μου αρεσει στο μπου κομ (και οχι μονο) ειναι οτι ανεξαιρετως παντα θα πεταχτει καποιος να μας πει με υφος χιλιων καρδιναλιων οτι ειναι ο κατοχος της μονης αληθειας που την εχει μαθει καπου, καποτε, απο καποιον.
Aντε ας πω και εγω την εξυπναδα μου. Καπως μου φαινεται οτι ειχε ηδη κατι παθει ενω οδηγουσε . και " αυτο" που προκαλεσε το θανατο του προκαλεσε και την πυρκαγια. Οχι η πυρκαγια καθεαυτη.
επινε φριμπα παιχτη???Aντε ας πω και εγω την εξυπναδα μου. Καπως μου φαινεται οτι ειχε ηδη κατι παθει ενω οδηγουσε . και " αυτο" που προκαλεσε το θανατο του προκαλεσε και την πυρκαγια. Οχι η πυρκαγια καθεαυτη.
την τεταρτη που εφευγε η εκδρομη για Βελιγραδι-Βουδαπεστη,το κανατε το μαζεματακι σας στην γεφυρα..
Σαν εκ γεννετης φλωροπουστες που εισαστε,θα πεταγατε τις κοτρωνες σας για να σπασετε κανα τζαμι και σε μηδενικο χρονο θα την κανατε σαν λουηδες ατσακωτοι μπινεδες..
Ο αλλαχ σας λυπηθηκε,καποιος βλακας σαλιασε κ μολις μαθατε το φορτωμα που ειχαν κανει οι ταλιμπανεζοι,εξαφανιστηκατε..
ΠΟΥΤΑΝΕΣ..
Ξεπερνωντας σε ξεφτιλα τους ζελες,ισοπεδωνοντας την ελαχιστη οπαδικη αξιοπρεπεια που σας ειχε απομεινει τελικα την στησατε σε ξεκαρφωτους αεροπλανατους κονιορδους που ζουν σε μονιμη κατασταση αγνοιας κινδυνου..
Κ εσυ κορδωνεσαι γι αυτο???
Αυτοι εισαστε..
Τυπωστε μπλουζακια οπως κανατε οταν πηρατε χ απο την ρεαλ..
Τυπωστε πεντοχιλιαρα οπως κανατε οταν βριζατε εν χορω τον βατραχα που τωρα παλι τσιμπουκωνετε-προσκυνατε..
Πανυγηριστε στο δωματιακι που σας εστειλε με συνοπτικες διαδικασιες ο Μακαρος οταν σκεφτηκατε να του μαγκισετε..
Γραψτε με πηχιαιους τιτλους το κατορθωμα-ξεφτιλικι σας και διηγηθειτετο με στεντορεια φωνη στις νεες γενιες πλακομουνουδων μαζι με τα ρουφιανιλικια του εφιαλτη κουκουλοφορου βανδη..
Νοιωστε μοναδικα υπερηφανοι σαν οπαδοι ξεπερνωντας τον βαθμο περηφανειας που ζησατε οταν ο λαθρεμπορας σας εστειλε αδιαβαστους να βολοδερνετε στα χωραφια και τα μαντρια της γ εθνικης..
Ζηστε στο ματριξ σας καμαρωνοντας για τον πακτωλο χρηματων που καταχραστηκατε μεσω του αρθρου 44 και αρθρου 99..
Ποσα αλλα να σας θυμισω???
Και????
Μια ζωη σας φτυνουν,μια ζωη ισχυριζεστε οτι ψιχαλιζει..
Υ.Γ Ποσο ειπαμε οτι ειναι το παιδι πλεον???
ΚΛΑΨΤΕ ΜΟΥΝΙΑ Κ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΙΩΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ