Laima
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2011
- Like
- 0
Ναι αλλα είναι και απιστευτα γλυκο παιδι οταν θέλει. Η τελεια γυναικα ............. ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Νομίζω οτι η Βριλησσου 42, πρέπει να λέγεται Λαιμα 42.....
Ναι αλλα είναι και απιστευτα γλυκο παιδι οταν θέλει. Η τελεια γυναικα ............. ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Νομίζω οτι η Βριλησσου 42, πρέπει να λέγεται Λαιμα 42.....
Περιμένω τη σωστή. Αυτη με το υπέροχο χαμόγελό σου που με τρελαίνει και τα μάτια σου που με ταξιδεύουν![]()
![]()
Μωρο μου , ενα δορακι για εσενα.........
Την τρελάνατε στα διπλά....η Λαιμα σημερα απωγευμα στο Βουλιαγμενησ 68 :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-*Περιμένω τη σωστή. Αυτη με το υπέροχο χαμόγελό σου που με τρελαίνει και τα μάτια σου που με ταξιδεύουν
Γυαλι, καπέλο και κασκόλ!!!!Ουαουυυυυυυυ:-* :-* :-* :-* :-*
Μωρακι μου δεν ηνε κασκολ, γραβατα ηνε ;) :-* :-* :-* Σου αρεση ;Γυαλι, καπέλο και κασκόλ!!!!Ουαουυυυυυυυ
Ριξε ένα παλτό όπως είσαι και έρχομαι να σε πάρω............
Τελειααααααα, θα σου φέρω μια ωραία .......Μωρακι μου δεν ηνε κασκολ, γραβατα ηνε ;) :-* :-* :-* Σου αρεση ;
Κει μαληστα πολλυ ΦΟΛΑ ...........Βρε κουκλα καλημερα.Με τετοιο κορμι δυναμιτης γιατι δεν δινεις και λοκο να κανουμε Ανασταση πριν την ωρα της?
Αν κανω λαθος τοτε μου εχουν ριξει φολα πληροφορια
Περιμένω τη σωστή. Αυτη με το υπέροχο χαμόγελό σου που με τρελαίνει και τα μάτια σου που με ταξιδεύουν
Δεν κανεις λαθος.Βρε κουκλα καλημερα.Με τετοιο κορμι δυναμιτης γιατι δεν δινεις και λοκο να κανουμε Ανασταση πριν την ωρα της?
Αν κανω λαθος τοτε μου εχουν ριξει φολα πληροφορια
που δουλευει αυριο το μωρο?