Νέα

Οι πιο αντιπαθητικοί παρουσιαστές, Υoutubers, τραγουδιστές κλπ. στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ YOU TUBE
Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-01 160319.png
H πλάκα είναι ότι πολλοί δεν βλέπουν τηλεόραση για να βλέπουν τέτοιες μαλακίες στο διαδίκτυο...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
δε ξερω αν το εχετε καταλαβει η' δε θελετε να το καταλαβετε, ολοι εσεις που ασχολειστε με αυτα τα ασημαντα ανθρωπακια του κωλου, ειστε εσεις που τους ανεβαζετε τα ρανκς "δημοσιοτητας".
σορρυ για το οφτοπικ, συνεχΥστε !!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
τι ειναι αυτο το ποκεμον-ευχουλης ? :think:
δωσε κανα λινκ να μορφωθω ο αμπαλος.
Αν βλέπεις γυναίκα με τέτοιο μαλλί η ,ακόμα χειρότερα,με μαλλί ουράνιο τόξο καλύτερα να μην μαθαίνεις πιο πολλά...καλύτερα να αναγουλιαζεις από μακρυά παρά να ξερνάς από κοντά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Αν βλέπεις γυναίκα με τέτοιο μαλλί η ,ακόμα χειρότερα,με μαλλί ουράνιο τόξο καλύτερα να μην μαθαίνεις πιο πολλά...καλύτερα να αναγουλιαζεις από μακρυά παρά να ξερνάς από κοντά.
γενικα εννοω μαη μαν, γυναικες και αντρες.

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
928
Πόντοι
81
κρις μπογιας σορυ Κογιας που τρωει μπριζολες για πρωινο,ορεινη μεΛισσα,σιντερελα, κατι χαζοι τραπερς/utubers που δεν τους ξερεις ουτε η μανα τους ,ειδικα αυτοι που απειλουν ο ενας τον αλλο
επισης κ εκεινη η δηθεν γκομενα που παει με τον γκομενο της κ δεν εχουν αφησει ταβερνα σε ολη την Ελλαδα κ βαθμολογουν τα φαγητα κ ορεκτικα...γενικα το Ελληνικο utube ειναι ΓΤΠ

Εγγρ.
24 Μαρ 2024
Κριτικές
8
Like
987
Πόντοι
301

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Το ότι θεωρείτο αυτό το πράγμα και γνωστή, με ξεπερνά
Yπαρχουν πολλοί σκουπιδομυαλοι που την παρακολουθούν για να γεμίσουν το κενό της μίζερης ζωουλας τους και αναπαράγουν τις εντυπώσεις τους σε αλλα μέλη του σκουπιδαριου...εμείς ευτυχώς παίρνουμε λίγη από την μποχα τους...απλώς μένουμε μακρυά για να μην καταντήσουμε σαν και αυτούς.

Εγγρ.
24 Μαρ 2024
Κριτικές
8
Like
987
Πόντοι
301
Yπαρχουν πολλοί σκουπιδομυαλοι που την παρακολουθούν για να γεμίσουν το κενό της μίζερης ζωουλας τους και αναπαράγουν τις εντυπώσεις τους σε αλλα μέλη του σκουπιδαριου...εμείς ευτυχώς παίρνουμε λίγη από την μποχα τους...απλώς μένουμε μακρυά για να μην καταντήσουμε σαν και αυτούς.
Έχει παραγίνει το κακό με όλα τα φρικιά όμως. Οκ κ καθένας να έχει την εμφάνιση τους τις θεωρίες του κι ότι του καπνίσει αλλά μην μας το επιβάλουν σαν μόδα. Είναι απλά φρικια

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.694
Πόντοι
3.446
Παρουσιαστές -Δημοσιογράφοι : Χατζηνικολάου, Παπαδάκης, Αυτιάς, Καμπουράκης, Κουτσελίνη, Στεφανίδου, Ευαγγελάτος, Οικονόμου, Πορτοσάλτε, Κοσιώνη κλπ.
Youtubers: Κοψιάλης, Συνατσάκη, Super Kiκή κλπ
Τραγουδιστές : Οι περισσότεροι της Tραπ , κυρίως για τα μηνύματα και τα πρότυπα που περνάνε σήμερα στα νέα παιδιά.
Σίγουρα έχω παρόμοια ''αγάπη'' και για πολλούς ακόμα , αλλά με τόσες κουράδες γύρω μας , ποια να πρωτοθυμηθείς..:cheesy:
Ούτε να χαλάς το σάλιο σου δεν αξίζουν οι περισσότεροι. Για αυτό απο τηλεόραση βλέπετε κανα σήριαλ, κανένα όμορφο καυλάκι και τέτοια, αποφύγετε την ενημέρωση-προπαγάνδα τους, αν θέλετε να έχετε την υγεία σας.:hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.694
Πόντοι
3.446
images

με μια κουραδα ομως, ο αλλος κερδισε ενα χιλιαρικακι :wink:
Πω πω το θυμάμαι αυτον τον τηλεκύβο. Είχα φάει τρελή πόρωση τότε, το 2012 νομιζω. Ένα βράδυ έπαιρνα συνεχεια τηλ για να βγω στον αέρα , έβρισκα ολες τις λέξεις και τελικά ποτέ δεν με βγάλανε. Την επόμενη ξυπνήσαμε με κομμένο τηλέφωνο..:2funny:
Είχα φτάσει 100 ευρώ χρέος και το έκοψε η vodafone για να μας προστατεύσει μας ειπαν, παλι καλά. Το οτι άκουσα βέβαια απο τους δικούς μου τότε, δεν λέγεται.. :cheesy: Απο τότε κανα sms που και που σε διαγωνισμούς , οπου παίρνω πάντα τα 3 μου..
Ο πιο συμπαθητικός πάντως παρουσιαστής για εμένα ήταν και είναι ο Καμπούρης. Οχι μόνο για το γέλιο των εκπομπών του, αλλά γιατί είχαμε κερδίσει πολλά πράγματα τότε στις εκπομπές του. Έδινε πολλά δώρα . Τι τηλεόραση lg (την έχω ακομα), τι φούρνο μικροκυμάτων, τι σκούπα, τι ρολόι. Καπου στο 2010 πρέπει να ήταν αυτό. Μπορει να το θυμάστε κάποιοι. Ωραίες εποχές..

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
19.091
κατερίνα μειμαρογλου βαλτε να δείτε,θα γελάσετε,τωρα ομως έχει χαθει ,και δεν ξέρει κανείς πού βρισκεται ή αλλιως dark queen οπως το έχει,εχει κ απότομο υφος μερικες φορες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.162
Πόντοι
5.006
Πω πω το θυμάμαι αυτον τον τηλεκύβο. Είχα φάει τρελή πόρωση τότε, το 2012 νομιζω. Ένα βράδυ έπαιρνα συνεχεια τηλ για να βγω στον αέρα , έβρισκα ολες τις λέξεις και τελικά ποτέ δεν με βγάλανε. Την επόμενη ξυπνήσαμε με κομμένο τηλέφωνο..:2funny:
Είχα φτάσει 100 ευρώ χρέος και το έκοψε η vodafone για να μας προστατεύσει μας ειπαν, παλι καλά. Το οτι άκουσα βέβαια απο τους δικούς μου τότε, δεν λέγεται.. :cheesy: Απο τότε κανα sms που και που σε διαγωνισμούς , οπου παίρνω πάντα τα 3 μου..
Ο πιο συμπαθητικός πάντως παρουσιαστής για εμένα ήταν και είναι ο Καμπούρης. Οχι μόνο για το γέλιο των εκπομπών του, αλλά γιατί είχαμε κερδίσει πολλά πράγματα τότε στις εκπομπές του. Έδινε πολλά δώρα . Τι τηλεόραση lg (την έχω ακομα), τι φούρνο μικροκυμάτων, τι σκούπα, τι ρολόι. Καπου στο 2010 πρέπει να ήταν αυτό. Μπορει να το θυμάστε κάποιοι. Ωραίες εποχές..
α τελικα ησασταν υπαρκτα προσωπα....
και εμεις νομιζαμε οτι επροκειτο για φανταστικους μαλακες...
:confused::confused::confused::confused:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μ΄εκνευρίζουν ο Χατζηνικολάου,η Κωσιώνη,ο Αυτιάς και ο Σωτηρακόπουλος...Τώρα κάνει την εκφώνηση στο Μάντσεστερ-Λίβερπουλ και έχω πατήσει mute να μην ακούω τίποτα.
Είναι και άλλοι βέβαια αλλά οι προαναφερόμενοι είναι άστα να πάνε...

perfectnick

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2021
Like
118
Πόντοι
0
Τατιάνα Στεφανίδου .... με διαφορά η πιο ψεύτικη και άσχετη απ' όλους!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Νομιζω οτι ο Πορδοσαλτε κατεχει μακραν τα πρωτεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom