argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
H πλάκα είναι ότι πολλοί δεν βλέπουν τηλεόραση για να βλέπουν τέτοιες μαλακίες στο διαδίκτυο...ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ YOU TUBE
H πλάκα είναι ότι πολλοί δεν βλέπουν τηλεόραση για να βλέπουν τέτοιες μαλακίες στο διαδίκτυο...ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ YOU TUBE
Αν βλέπεις γυναίκα με τέτοιο μαλλί η ,ακόμα χειρότερα,με μαλλί ουράνιο τόξο καλύτερα να μην μαθαίνεις πιο πολλά...καλύτερα να αναγουλιαζεις από μακρυά παρά να ξερνάς από κοντά.τι ειναι αυτο το ποκεμον-ευχουλης ?
δωσε κανα λινκ να μορφωθω ο αμπαλος.
γενικα εννοω μαη μαν, γυναικες και αντρες.Αν βλέπεις γυναίκα με τέτοιο μαλλί η ,ακόμα χειρότερα,με μαλλί ουράνιο τόξο καλύτερα να μην μαθαίνεις πιο πολλά...καλύτερα να αναγουλιαζεις από μακρυά παρά να ξερνάς από κοντά.
για Μεταξι στο 10 αρικο με κωλο στο μενου κ ΑΙΩΝΙΑ μπρουμητα για να μην βλεπουμε την μαπα της.Με πνίγει το δίκιο
Το ότι θεωρείτο αυτό το πράγμα και γνωστή, με ξεπερνάγια Μεταξι στο 10 αρικο με κωλο στο μενου κ ΑΙΩΝΙΑ μπρουμητα για να μην βλεπουμε την μαπα της.
Yπαρχουν πολλοί σκουπιδομυαλοι που την παρακολουθούν για να γεμίσουν το κενό της μίζερης ζωουλας τους και αναπαράγουν τις εντυπώσεις τους σε αλλα μέλη του σκουπιδαριου...εμείς ευτυχώς παίρνουμε λίγη από την μποχα τους...απλώς μένουμε μακρυά για να μην καταντήσουμε σαν και αυτούς.Το ότι θεωρείτο αυτό το πράγμα και γνωστή, με ξεπερνά
Έχει παραγίνει το κακό με όλα τα φρικιά όμως. Οκ κ καθένας να έχει την εμφάνιση τους τις θεωρίες του κι ότι του καπνίσει αλλά μην μας το επιβάλουν σαν μόδα. Είναι απλά φρικιαYπαρχουν πολλοί σκουπιδομυαλοι που την παρακολουθούν για να γεμίσουν το κενό της μίζερης ζωουλας τους και αναπαράγουν τις εντυπώσεις τους σε αλλα μέλη του σκουπιδαριου...εμείς ευτυχώς παίρνουμε λίγη από την μποχα τους...απλώς μένουμε μακρυά για να μην καταντήσουμε σαν και αυτούς.
Διακρινω μια αντιπαθεια στο γραμμα σιγμαΣούπερ Κική
Συνατσάκη
Σκορδά (πλέον που το παιζει woke)
αλλά με τόσες κουράδες γύρω μας , ποια να πρωτοθυμηθείς..
Πω πω το θυμάμαι αυτον τον τηλεκύβο. Είχα φάει τρελή πόρωση τότε, το 2012 νομιζω. Ένα βράδυ έπαιρνα συνεχεια τηλ για να βγω στον αέρα , έβρισκα ολες τις λέξεις και τελικά ποτέ δεν με βγάλανε. Την επόμενη ξυπνήσαμε με κομμένο τηλέφωνο..
με μια κουραδα ομως, ο αλλος κερδισε ενα χιλιαρικακι
Ο πιο συμπαθητικός πάντως παρουσιαστής για εμένα ήταν και είναι ο Καμπούρης.
α τελικα ησασταν υπαρκτα προσωπα....Πω πω το θυμάμαι αυτον τον τηλεκύβο. Είχα φάει τρελή πόρωση τότε, το 2012 νομιζω. Ένα βράδυ έπαιρνα συνεχεια τηλ για να βγω στον αέρα , έβρισκα ολες τις λέξεις και τελικά ποτέ δεν με βγάλανε. Την επόμενη ξυπνήσαμε με κομμένο τηλέφωνο..
Είχα φτάσει 100 ευρώ χρέος και το έκοψε η vodafone για να μας προστατεύσει μας ειπαν, παλι καλά. Το οτι άκουσα βέβαια απο τους δικούς μου τότε, δεν λέγεται.. Απο τότε κανα sms που και που σε διαγωνισμούς , οπου παίρνω πάντα τα 3 μου..
Ο πιο συμπαθητικός πάντως παρουσιαστής για εμένα ήταν και είναι ο Καμπούρης. Οχι μόνο για το γέλιο των εκπομπών του, αλλά γιατί είχαμε κερδίσει πολλά πράγματα τότε στις εκπομπές του. Έδινε πολλά δώρα . Τι τηλεόραση lg (την έχω ακομα), τι φούρνο μικροκυμάτων, τι σκούπα, τι ρολόι. Καπου στο 2010 πρέπει να ήταν αυτό. Μπορει να το θυμάστε κάποιοι. Ωραίες εποχές..