You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαϊκές γυναίκες από τη Βουλγαρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zarralee
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εννοεις αυτες που εχουν παγκο στην λαικη;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τις τον ακουμπαγες κιολας;
Εγώ έχω μια εμπειρία με τέτοια που κράτησε καιρό!
Ήταν μια λαικιά γυναίκα από την Βουλγαρία που πρόσεχε την μακαρίτισα τη μάνα μου, που ήταν τότε άρωωστη.
Μαύρα χάλια ήταν! Είχε και χρυσό δόντι μπροστά! Κούκλα σου λέω...
Προσφερόμενες υπηρεσίες?
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
λα'ι'κές ρε κεφτεδες...που βγαινουνε για διασκεδαση στο μπουρναζι,κολλητα παντελονια λευκα,δεκαποντα τακουνια..τεσπα.τρικαρδε τσεκαρε το πμ σου.
γνωρισες κανα τεμαχιο?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
γουσταρωωωωω!!!πανε και γηπεδο;λα'ι'κές ρε κεφτεδες...που βγαινουνε για διασκεδαση στο μπουρναζι,κολλητα παντελονια λευκα,δεκαποντα τακουνια..τεσπα.τρικαρδε τσεκαρε το πμ σου.
αχχχχχχ βουλγαρες λαικες γυναικες!!
λοιπον πριν χρονια ειχαμε μια που μας καθαριζε την πολυκατοικια μας λεμε πολλη καλη γυναικα και φιλοτιμη ενα πρωι με βλεπει να πηγαινω στην δουλεια κατσουφης και μου λεει τι εχεις αγορι μου και εισαι ετσι?
αστα της λεω εχω τα δικα μου αυτη το επιασε και μου λεει ελα να σου δειξω κατι στον καυστηρα του καλοριφερ παω και εγω και τι να δω!!!!!!!
πεταει τα βυζια της εξω και μου λεει ελα εδω δωσε τον καημο σου και λεμε ριξαμε ενα γαμησι αλλο πραγμα!!!!!
λοιπον πριν χρονια ειχαμε μια που μας καθαριζε την πολυκατοικια μας λεμε πολλη καλη γυναικα και φιλοτιμη ενα πρωι με βλεπει να πηγαινω στην δουλεια κατσουφης και μου λεει τι εχεις αγορι μου και εισαι ετσι?
αστα της λεω εχω τα δικα μου αυτη το επιασε και μου λεει ελα να σου δειξω κατι στον καυστηρα του καλοριφερ παω και εγω και τι να δω!!!!!!!
πεταει τα βυζια της εξω και μου λεει ελα εδω δωσε τον καημο σου και λεμε ριξαμε ενα γαμησι αλλο πραγμα!!!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Tον θυληκό Ορέστη Μακρή ψάχνεις ρε;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ξερεις σε ποια πολυκατοικια ειναι τωρα;να δω μηπως νοικιαζουν τιποτααχχχχχχ βουλγαρες λαικες γυναικες!!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 1.206
τις τον ακουμπαγες κιολας;
Δεν είμαι τόσο δυνατός παίχτης! Μόνο με τις ωραίες μου σηκώνεται...
ξερεις σε ποια πολυκατοικια ειναι τωρα;να δω μηπως νοικιαζουν τιποτα
τωρα δουλέυει κολωνου 18β!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πινεις 3 ποτακια σβυνεις και την λαμπα και ολες ειναι ιδιεςΔεν είμαι τόσο δυνατός παίχτης! Μόνο με τις ωραίες μου σηκώνεται...
Αμαρτία τα χρυσά δόντια"
Οι φανατικοί ισλαμιστές αλ Σαμπάαμπ βγάζουν από τους πολίτες χρυσά και ασημένια δόντια, διότι είναι "αμαρτία"
Οι ένοπλοι της οργάνωσης φανατικών ισλαμιστών αλ Σαμπάαμπ στη Σομαλία αφαιρούν τα χρυσά και ασημένια δόντια από τους κατοίκους των νότιων περιοχών της χώρας, με το αιτιολογικό ότι αποτελούν επίδειξη πλούτου και ομορφιάς και επομένως η κατοχή τους αντιβαίνει στα διδάγματα του ισλαμικού νόμου.
Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι της παράκτιας πόλης Μάρκα, οι άνδρες της αλ Σαμπάαμπ περικυκλώνουν όποιον δουν να έχει χρυσό ή ασημένιο δόντι και τον οδηγούν δια της βίας σε ένα μασκοφόρο ο οποίος του ξεριζώνει το δόντι χρησιμοποιώντας στοιχειώδη εργαλεία, ή μόνο το χέρι του.
"Πού να φανταστώ ότι οι αλ Σαμπάαμπ θα θεωρούσαν το δόντι μου αμαρτία. Με οδήγησαν στο σταθμό τους και μου έβγαλαν το ασημένιο δόντι", είπε ένας κάτοικος, ο Μπασίρ, στο πρακτορείο Ρόιτερ.
"Στο σταθμό βρήκα αρκετούς άνδρες και γυναίκες που τους είχε βγάλει τα δόντια ένας μασκοφόρος που τον φώναζαν γιατρό. Ο γιατρός χρησιμοποιούσε μια τανάλια ή το γαντοφορεμένο χέρι του, ανάλογα", πρόσθεσε.
"Όταν χαμογελάς το ασημένιο σου δόντι σε προδίδει. Ήμουνα σε ένα μαγαζί με το φίλο μου όταν με πλησίασαν τρεις ένοπλοι αλ Σαμπάαμπ και με διέταξαν να τους ακολουθήσω", συνέχισε. "Φοβάμαι πως προσπαθούν να βγάλουν λεφτά παίρνοντας όλα αυτά τα πολύτιμα μέταλλα".
Η αλ Σαμπάαμπ, που σημαίνει "Νεολαία" στα αραβικά, είναι μία οργάνωση φανατικών ισλαμιστών συγγενής με την Αλ Κάιντα και έχει καταλάβει τον έλεγχο μεγάλων τμημάτων της νότιας και κεντρικής Σομαλίας.
Τον Ιούνιο, σε ένα από τα προπύργιά της στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου, η οργάνωση καταδίκασε τέσσερις έφηβους να ακρωτηριαστούν στο ένα χέρι και το ένα πόδι έκαστος, κατηγορώντας τους για ληστεία.
Οι φανατικοί ισλαμιστές αλ Σαμπάαμπ βγάζουν από τους πολίτες χρυσά και ασημένια δόντια, διότι είναι "αμαρτία"
Οι ένοπλοι της οργάνωσης φανατικών ισλαμιστών αλ Σαμπάαμπ στη Σομαλία αφαιρούν τα χρυσά και ασημένια δόντια από τους κατοίκους των νότιων περιοχών της χώρας, με το αιτιολογικό ότι αποτελούν επίδειξη πλούτου και ομορφιάς και επομένως η κατοχή τους αντιβαίνει στα διδάγματα του ισλαμικού νόμου.
Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι της παράκτιας πόλης Μάρκα, οι άνδρες της αλ Σαμπάαμπ περικυκλώνουν όποιον δουν να έχει χρυσό ή ασημένιο δόντι και τον οδηγούν δια της βίας σε ένα μασκοφόρο ο οποίος του ξεριζώνει το δόντι χρησιμοποιώντας στοιχειώδη εργαλεία, ή μόνο το χέρι του.
"Πού να φανταστώ ότι οι αλ Σαμπάαμπ θα θεωρούσαν το δόντι μου αμαρτία. Με οδήγησαν στο σταθμό τους και μου έβγαλαν το ασημένιο δόντι", είπε ένας κάτοικος, ο Μπασίρ, στο πρακτορείο Ρόιτερ.
"Στο σταθμό βρήκα αρκετούς άνδρες και γυναίκες που τους είχε βγάλει τα δόντια ένας μασκοφόρος που τον φώναζαν γιατρό. Ο γιατρός χρησιμοποιούσε μια τανάλια ή το γαντοφορεμένο χέρι του, ανάλογα", πρόσθεσε.
"Όταν χαμογελάς το ασημένιο σου δόντι σε προδίδει. Ήμουνα σε ένα μαγαζί με το φίλο μου όταν με πλησίασαν τρεις ένοπλοι αλ Σαμπάαμπ και με διέταξαν να τους ακολουθήσω", συνέχισε. "Φοβάμαι πως προσπαθούν να βγάλουν λεφτά παίρνοντας όλα αυτά τα πολύτιμα μέταλλα".
Η αλ Σαμπάαμπ, που σημαίνει "Νεολαία" στα αραβικά, είναι μία οργάνωση φανατικών ισλαμιστών συγγενής με την Αλ Κάιντα και έχει καταλάβει τον έλεγχο μεγάλων τμημάτων της νότιας και κεντρικής Σομαλίας.
Τον Ιούνιο, σε ένα από τα προπύργιά της στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου, η οργάνωση καταδίκασε τέσσερις έφηβους να ακρωτηριαστούν στο ένα χέρι και το ένα πόδι έκαστος, κατηγορώντας τους για ληστεία.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις