Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.636
- Πόντοι
- 12.756
Μην ξεροφλύφεσαι χ3 σαλιάρη
Ρε τζωρτζινα τι γινεται με αυτον τον δικηγορο ... :S συνεχεια πισω της ειναι και τις κραταει την ουρα απο το νυφικο
Μην ξεροφλύφεσαι χ3 σαλιάρη
το Απολλωνειο κορμι μου δεν πεφτει τοσο χαμηλα. Αν δεχεται το στοιχημα να μου στειλει αυτη
Έχει πρόβλημα ο άνθρωπος δείξε κατανόησηΡε τζωρτζινα τι γινεται με αυτον τον δικηγορο ... :S συνεχεια πισω της ειναι και τις κραταει την ουρα απο το νυφικο
κατσε να σιγουρευτω πρωτα οτι δεν εχει καλαμπαλικιατωρα ξαφνικα μου εγινες γκομενα ..... στειλε εσυ ... μην κανεις το Μπολντυ που περιμενει να του στειλει συστημενο για να μιλησει
Θυμασαι που ελεγε οτι θα με διαγραψει απο φιλο?Έχει πρόβλημα ο άνθρωπος δείξε κατανόηση
Όπου δει μουνί τρέχει
Πώς σκοπεύεις να το σιγουρέψεις αυτός;κατσε να σιγουρευτω πρωτα οτι δεν εχει καλαμπαλικια
επισης νιπλ εφαγα 2 πιττες στο γαμω-dod
Δηλαδή έχεις ελπίδες ε;Θυμασαι που ελεγε οτι θα με διαγραψει απο φιλο?
Δεν το εκανε.
συμφωνω σε ολα πουτανα τα εκανα παλιΑφου εισαι ρε μαλακα κομμαντο , πας και πεφτεις με τα μουτρα ... ασε την να παρει καμια ανασα ...
Γι αυτο ειχες εξαφανιστει μουνακι καποια στιγμη ? ειχες λιωσει με τα μουνετα και εφαγες πιττες τελικα
Μαλακα τι απαξίωση ο Βατραχος , τον εχει παρει χαμπαρι ολο το σιτε , δεν την περιμενα τοσο χαλια την κατασταση , αλλα σε λιγο θα γραφουν και διπλα για την απαξίωση που τρωει :S
εχω προτεινει σκαιπ με καμερα εστω και ωρις προσωποΠώς σκοπεύεις να το σιγουρέψεις αυτός;
Δεν υπαρχει γυναικα με την οποια να μην εχω ελπιδες.Δηλαδή έχεις ελπίδες ε;
Έχει πρόβλημα ο άνθρωπος δείξε κατανόηση
Όπου δει μουνί τρέχει
Και αν έχει βυζιά και πούτσα τί γίνεται τύπε;;;;εχω προτεινει σκαιπ με καμερα εστω και ωρις προσωπο
Να μην χάσουμε τον χαζοδίκη ρε συ,έτσι και φύγει και αυτή, στο cosmo θα πάει να ξερογλύφεται πάλι.Επειδη το λες εσυ θα δειξω κατανοηση .... Αλλα και εσυ βλεπω εκει που την πηγαινες γαμιωντας εχεις χαλαρωσει λιγο μαζι της ...[size=15pt] μου εξηγεις τον λογο ? [/size]
τρεχωΚαι αν έχει βυζιά και πούτσα τί γίνεται τύπε;;;;
Κατα τον φιλο μας τον Ηλια, ακομη καλυτεραΚαι αν έχει βυζιά και πούτσα τί γίνεται τύπε;;;;
Και αν έχει βυζιά και πούτσα τί γίνεται τύπε;;;;
Την πουτσα εσυ τα βυζια αυτος ... για αλλους εχει ο Θεος .... που ελεγε και μια ραπια ελληνικη ( Ακου μανα )