gypaetos46
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
εσυ τι κανεις εδω με την ψωλαρια 300 το πρωι;δεν ησουν αρκετα μαλακας σημερα
και ειπες να το προσπαθησεις πριν πας για υπνο.
Μπραβο τα πας μια χαρα ;)
εσυ τι κανεις εδω με την ψωλαρια 300 το πρωι;
επρεπε να εισαι με τον γκομενο.Μηπως σε κερατωνει; αν εισαι μπακουρι πλακωσε τα ξυδια η εναλλακτικα zanaxαυπνιες
Αφου εχει εργαλειο ρε φιλε, πώς θα την πηδηξω?ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΔΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...
ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ...
:-*αυπνιες
Είπα και γω γιατί ο χαζοδίκης έσκασε μύτη σε θρεντ για τραβέλια
επρεπε να εισαι με τον γκομενο.Μηπως σε κερατωνει; αν εισαι μπακουρι πλακωσε τα ξυδια η εναλλακτικα zanax
Εσύ πάντως δεν φεύγεις με τίποτα από εδώ μέσα έτσι;
δεν ειμαι του αλκοολ, zanax δεν εχω ευκαιρα
αρα λιγες οι εναλλακτικες
Ναι ρε τύπε μου, συμφωνοι αλλά δεν παύει να ειναι αγορακι.ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΑΛΕΞ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΚΟΣ ΚΩΛΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...
Μπορει να εχει τιποτα αλλο...Εσύ πάντως δεν φεύγεις με τίποτα από εδώ μέσα έτσι;
Μέλι έχει ρε γμτ,μέλι;;;;
εχω εγω παμε για πατσα στο 24ωρο Στγγρου στους Εβραιους και μετα τσακιζεις και την καρτελα
δεν ειμαι του αλκοολ, zanax δεν εχω ευκαιρα
αρα λιγες οι εναλλακτικες
Εσύ πάντως δεν φεύγεις με τίποτα από εδώ μέσα έτσι;
Μέλι έχει ρε γμτ,μέλι;;;;
εχω εγω παμε για πατσα στο 24ωρο Στγγρου στους Εβραιους και μετα τσακιζεις και την καρτελα
εχω εγω μια καρτελα zanax να μπουκωθεις να στανιαρεις.Παμε για πατσα στο 24ωρο στην Συγγρου να συνελθω απο τα ξυδια και μετα σου δινω την καρτελα,κουμπωνεσαι και ολα καλα καταλαβες τωρα;δεν καταλαβα τιποτα :S
Βρε τυπε μου ενταξει, αλλά προσπαθω να καταλαβω.ΑΛΕΞ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ....
Γεια σου Βιολετταγεια σου αλεξ
μπαινω και χαζευω οπως μπαινω και σε αλλα 20 σαιτς και βλεπω ειδησεις/νεα κτλ
ειναι κακο?