Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τύπε τα τραβέλια με προσόντα έχουν κάνει κάλη προπόνηση πάνω-κάτω πεζοδρόμιο όλη μέρα,μην σε πιάσει.....την σες
Τύπε τα τραβέλια με προσόντα έχουν κάνει κάλη προπόνηση πάνω-κάτω πεζοδρόμιο όλη μέρα,μην σε πιάσει.....την σες
Αλέκο εσύ θέλω να μου γνωρίσεις κάποια γυναίκα που δεν θα την γαμούσες και δεν θα της την έπεφτες.Κατα τον φιλο μας τον Ηλια, ακομη καλυτερα
Να μην χάσουμε τον χαζοδίκη ρε συ,έτσι και φύγει και αυτή, στο cosmo θα πάει να ξερογλύφεται πάλι.
Είμαι μαλάκας νδούκους αλλά όταν δεν μαλακίζεται με το κόμμα κάνει καλή παρέα....
κραγιον seventeenΕσυ απο ποτε πονας τους αλλους ?? εχεις περιοδο και σε πιασαν οι ευαισθησίες σου ?
Εχεις σκεφτει οτι αμα την διωξεις θα γλυτωσεις το χασοδικη απο το να γινεται νουμερο και να την κυνηγαει σε ολα τα θεματα , σε λιγο θα γραψει και για κραγιον
Μην μου τη μπαινεις εμενα ετσι. Το νου σου. ;)δεν ησουν αρκετα μαλακας σημερα
και ειπες να το προσπαθησεις πριν πας για υπνο.
Μπραβο τα πας μια χαρα ;)
Αλέκο εσύ θέλω να μου γνωρίσεις κάποια γυναίκα που δεν θα την γαμούσες και δεν θα της την έπεφτες.
Καημό και μαράζι το χω.....
Τον χαζοδίκη τον συμπονάω,ειδικά τώρα που πλησιάζει η πτώση της ΝΔ,η ΑΕΚ βράστα.Εσυ απο ποτε πονας τους αλλους ?? εχεις περιοδο και σε πιασαν οι ευαισθησίες σου ?
Εχεις σκεφτει οτι αμα την διωξεις θα γλυτωσεις το χασοδικη απο το να γινεται νουμερο και να την κυνηγαει σε ολα τα θεματα , σε λιγο θα γραψει και για κραγιον
Μην μου τη μπαινεις εμενα ετσι. Το νου σου. ;)
Ασπάζεται αυτό που λένε οι ναυτικοί: ''στο σκοτάδι όλες ίδιες είναι''.
Ολες οι γυναικες ειναι πιθανοι στοχοι για τον Αλεκο
Απο τοτε που σιγονταρισες τον βατραχο μονο κακα σου συμβαινουν τυπε ... αυτη ειναι η αληθεια ...
Τον χαζοδίκη τον συμπονάω,ειδικά τώρα που πλησιάζει η πτώση της ΝΔ,η ΑΕΚ βράστα.
Μόνο το μουνί του έμεινε για να μην πέσει σε κατάθλιψη.
Εσύ που έχεις γαμήσει τα ταμεία του κράτους θέλω να ψοφήσεις
Και δεν ειπα και κατι λαθος.Απο τοτε που σιγονταρισες τον βατραχο μονο κακα σου συμβαινουν τυπε ... αυτη ειναι η αληθεια ...
Ψόφα εσύ και μην σε νοιάζειΑμα ψοφησω θα παθεις καταθλιψη βρε μαλακα απο την στεναχωρια ...
για πες ταινια.Η τσοντα;Μαλάκες σε 4 ωρίτσες πάω για γύρισμα
Και δεν ειπα και κατι λαθος.
''Το παλαμάρι του βαρκάρη η επιστροφή''για πες ταινια.Η τσοντα;
Ψόφα εσύ και μην σε νοιάζει
Εκτός και αν ξεχρεώσεις που δεν παίζει
Όταν το παίζεις νομοταγής είναι να πεθαίνει ο άλλος στα γέλιαΜΗΝ εισαι σιγουρος ουτε για το κωλο σου , και αυτος οταν σκυβεις ανοιγει ( ταιριαζει και στο θεμα [size=15pt]για να ειμαστε και ον τοπικ[/size] )