gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι προφανες ρε παιχτη οτι η κοπελα το χει αναγκη πολυ να την ξεκωλιαζουνΓιατί Τουρκάλα είναι η Gaga ρε μλκ...?
ειναι προφανες ρε παιχτη οτι η κοπελα το χει αναγκη πολυ να την ξεκωλιαζουνΓιατί Τουρκάλα είναι η Gaga ρε μλκ...?
Τύπε τι σημαίνει η χειρονομία αυτή ;
Στην τουρκια παντως αυτη η χειρονομια σημαινει την κωλοτρυπιδα!
Γιατί Τουρκάλα είναι η Gaga ρε μλκ...?
ειναι προφανες ρε παιχτη οτι η κοπελα το χει αναγκη πολυ να την ξεκωλιαζουν
Απλά του αρεσει να βάζει τόνους παντού!!!!ΣΑν την κοκα κολα ενα πραγμα!!δάσκαλος είσαι??
τελικα ποσο κοσμο ειχε η συναυλια της?
ειναι προφανες ρε παιχτη οτι η κοπελα το χει αναγκη πολυ να την ξεκωλιαζουν
Περί τους 25.000 νομίζω και με το ζόρυ, από όσα διάβασα.
λιγοι πιστευω..Περί τους 25.000 νομίζω και με το ζόρυ, από όσα διάβασα.
Γαμάτη εξήγηση τών μελών μπού γιά χειρονομίες περί σχέσεως Illuminati, Ancient Aliens, & Pop Culture. Τί νά κλάσει ό Άλιστερ Κρόουλι μέ τή Χρυσή Αυγή του, τούς Νεφελίμ, καί τήν εποχή τού Ώρου.
(Καί πλάκα πλάκα ή μόνη ουσιαστική εξήγηση γιά τήν ταντρική μαλακία πεφωτισμένης συνειδητότητας τών ψυχολογικά ελειματικών σούπερ σταρς πού αισθάνονται θεοί επί γής καί μιά ζωή δέν ξέρουν γιατί, από ποιούς, καί από πού τόν παίρνουν).
δεν έχω καταλάβει γιατί βρίσκουν όλοι τόσο αστείο αυτό το βίντεο λες και δεν έχουμε ξαναδεί πούστη και πολύ πιο κραγμένο
δεν έχω καταλάβει γιατί βρίσκουν όλοι τόσο αστείο αυτό το βίντεο λες και δεν έχουμε ξαναδεί πούστη και πολύ πιο κραγμένο
Ασχημη και μπαζο
Εμένα μου την σπάει πιο πολύ η πατσαβούρα στην αρχή!
"Το fabulous είναι εδώ και η Lady Gaga,είναι εδώ"...
Ξεφτιλισμένη....
Περί τους 25.000 νομίζω και με το ζόρυ, από όσα διάβασα.