Lady Alexia
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 11.391
- Πόντοι
- 2.246
μπραβο εγω θα την πληρωσω παλι
έτσι είναι η ζωή, πάντα την πληρώνουν οι..... γυναίκες με ωραίο κώλο!!!!!μπραβο εγω θα την πληρωσω παλι
Αφού είσαι η πέτρα του σκανδάλου τι να σου κάνουμεμπραβο εγω θα την πληρωσω παλι
Μ ανατριχιαζει ο ήχος που κάνει τ φερμουάρ....κατάλαβα μόνο εμένα!
μια ανατριχιλα την πηρα και εγω!για αλλο λογο ομως!ψεμματα δεν λεμεΜ ανατριχιαζει ο ήχος που κάνει τ φερμουάρ....κατάλαβα μόνο εμένα!
Όχι μόνο εσένα. Κι εγώ τσουτσούριασα δε βλέπειςΜ ανατριχιαζει ο ήχος που κάνει τ φερμουάρ....κατάλαβα μόνο εμένα!
Ωωωωωωωωω ρε πουστη μου αυτό το κολάν τρέλανεμεΜ ανατριχιαζει ο ήχος που κάνει τ φερμουάρ....κατάλαβα μόνο εμένα!
εσένα σου αρέσουν και τα εφαρμοστα μάξι φορέματα!!!!!θα βάλω το κολάν μόνο αν το ανοίξεις εσύ!Ωωωωωωωωω ρε πουστη μου αυτό το κολάν τρέλανεμε
Στο υπόσχομαι εγώ θα το ανοίξω αφού ξερεις το εχεις καταλάβει μου αρέσει πάρα πολυεσένα σου αρέσουν και τα εφαρμοστα μάξι φορέματα!!!!!θα βάλω το κολάν μόνο αν το ανοίξεις εσύ!
...το λες κ συνταγη για κωλαρακιΗ ουσία είναι μια!!αγάπη και προδερμ
Ωπ. Τοποθέτηση προϊόντοςΗ ουσία είναι μια!!αγάπη και προδερμ
Αφού λοιπόν έχω ένα κενο σήμερα στη δουλειά είπα να γράψω 2 λόγια για την lady...
Η lady είναι ένα πανέμορφο νέο κορίτσι με απίστευτο σώμα και εντυπωσιακό κωλο!!!
Πάντα είναι ευγενική στην επικοινωνία και μάλιστα σε σημείο που λες είναι δυνατόν???
Στα του σεξ τώρα.... Εμένα που μου ερεσει η πίπα.... Της λέω πάντα ότι μπορώ να κάθομαι εδώ ΜΕΡΕΣ ώστε να την απολαμβάνω να με γλύφει!!! Έχει φοβερή αίσθηση το πανέμορφο μουνακι της με τα 2 υπέροχα χειλάκια!!! Ο κωλος της δε είναι κάτι που δεν μπορείς να το περιγράψεις!!!!...
LADY ALEXIA... ευχαριστούμε που μπήκες στις ζωές μας....
Υ. Γ... Συνέχισε έτσι κοριτσαρα... Ήρεμα και ωραία... Τα έχουμε πει εξάλλου....
Ερώτηση κρίσεως ...την ΚΩΛΑΡΑ της την εγλυψες??? Μόνο αυτό θέλω να μου πειςΑφού λοιπόν έχω ένα κενο σήμερα στη δουλειά είπα να γράψω 2 λόγια για την lady...
Η lady είναι ένα πανέμορφο νέο κορίτσι με απίστευτο σώμα και εντυπωσιακό κωλο!!!
Πάντα είναι ευγενική στην επικοινωνία και μάλιστα σε σημείο που λες είναι δυνατόν???
Στα του σεξ τώρα.... Εμένα που μου ερεσει η πίπα.... Της λέω πάντα ότι μπορώ να κάθομαι εδώ ΜΕΡΕΣ ώστε να την απολαμβάνω να με γλύφει!!! Έχει φοβερή αίσθηση το πανέμορφο μουνακι της με τα 2 υπέροχα χειλάκια!!! Ο κωλος της δε είναι κάτι που δεν μπορείς να το περιγράψεις!!!!...
ασε μην μου τα φερνεις στο μυαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχααΕρώτηση κρίσεως ...την ΚΩΛΑΡΑ της την εγλυψες??? Μόνο αυτό θέλω να μου πεις
Αφού λοιπόν έχω ένα κενο σήμερα στη δουλειά είπα να γράψω 2 λόγια για την lady...
Προσωπικά δεν μου πολυαρέσει γιατί θυμίζει κούτσουρα (τα είδες χθες).Μ ανατριχιαζει ο ήχος που κάνει τ φερμουάρ....κατάλαβα μόνο εμένα!
Βαγγελάκο μου ακόμα να πάρεις μεζέ ?Ερώτηση κρίσεως ...την ΚΩΛΑΡΑ της την εγλυψες??? Μόνο αυτό θέλω να μου πεις
Με χτυπάς στο ευαίσθητο σημείο τώρα να ξέρεις...θέλω λίγο καιρό ακόμα λόγοι ανωτέρας βίας δεν με αφήνουν να πάω σούπερ μάρκετ να πάρω σαντιγί και baby oil και να γνωρισω την ΑλεξιαΒαγγελάκο μου ακόμα να πάρεις μεζέ ?