Mikrotsoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 419
- Πόντοι
- 301
Μόνο κωλαρακι θέλουμε να βλέπουμε
Για αυτό την προσέχουμε για να μην τη χάσουμε!!!
Καλημέρα με υγεία και καλά γαμησια να εχουμε ΑλεξιαΚαλημέρα,ένα πανέμορφο πσκ να έχουμε όλοι υγεία και κυρίως πιάτο,καλό σεξ!!
ότι παπούτσι φοράει μια γυναίκα κ άσχημα να ειναι,αν το πόδι είναι όμορφο τότε φαινονται ομοιόμορφα ,γνωμη μου (φοράω κ πεδιλα)Κοφτα.καρέ και φόρα πεδιλα..άλλαξε τα παπουτσια που φοράς
Αυτό δεν είναι πόδι κοριτσαρα!!! Είναι.. Απαπαπαπα....ότι παπούτσι φοράει μια γυναίκα κ άσχημα να ειναι,αν το πόδι είναι όμορφο τότε φαινονται ομοιόμορφα ,γνωμη μου (φοράω κ πεδιλα)
ταιριαζουν ολα με το τραγουδιΑυτό δεν είναι πόδι κοριτσαρα!!! Είναι.. Απαπαπαπα....
Μόνο ΑΝΝΟΥΛΑ ΒΊΣΣΗ...!!!!ταιριαζουν ολα με το τραγουδι
ε οχι ρε φιλε να σου συγχωρησω οτι εισαι γαυρος οπως και η νηματοθετρια αλλα αυτο με τιποταΜόνο ΑΝΝΟΥΛΑ ΒΊΣΣΗ...!!!!
Κοίτα για τον γαυρο κουβεντιαζω.... Για την ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΟΤΈ...!!!!ε οχι ρε φιλε να σου συγχωρησω οτι εισαι γαυρος οπως και η νηματοθετρια αλλα αυτο με τιποτα
οχι και ανουλα η θεια απο την κυπροΚοίτα για τον γαυρο κουβεντιαζω.... Για την ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΟΤΈ...!!!!
Αν ξαναπείς κουβέντα για τη θεία... Εεε για την ΑΝΝΟΥΛΑ Θα φάμε τα μουστάκια μας... Για 3 κορίτσια δεν σηκώνω κουβέντα εκτός από την ΜΆΝΑ μου... Τις 2 τις ξέρετε... Τώρα μάθατε και την τρίτη!!!!!οχι και ανουλα η θεια απο την κυπρο
για πες οι δυο ειμαστε και αλλοι 17Αν ξαναπείς κουβέντα για τη θεία... Εεε για την ΑΝΝΟΥΛΑ Θα φάμε τα μουστάκια μας... Για 3 κορίτσια δεν σηκώνω κουβέντα εκτός από την ΜΆΝΑ μου... Τις 2 τις ξέρετε... Τώρα μάθατε και την τρίτη!!!!!
τι ειπες ρε???????για πες οι δυο ειμαστε και αλλοι 17
λεω το ονομα τις τριτης και οτι το νημα το βλεπουμε 19 ατοματι ειπες ρε???????
μονο????λεω το ονομα τις τριτης και οτι το νημα το βλεπουμε 19 ατομα
Είναι καλά παιδιά,βεβαια κρατάω μια πισινή!!! Χαχχχαχα πλάκα κάνω έτσι ♥︎Lady πρόσεξε μην σε κανουν σαν τα μούτρα τους ,,,είναι αλητηριοι!!!
....ω ναι, την βλεπουμε την "πισινη" σουΕίναι καλά παιδιά,βεβαια κρατάω μια πισινή!!! Χαχχχαχα πλάκα κάνω έτσι ♥︎