Πριν μερικά χρόνια σαν σήμερα, ένα αστεράκι ήρθε από τον ουρανό
When the truth is found to be lies
And all the joy within you dies
Don't you want somebody to love
Don't you need somebody to love
Wouldn't you love somebody to love
You better find somebody to love
Χρόνια πολλά Μικρουλίτσα μου
Σαν τα ψηλά βουνά, Ντίβα μου
Αναφορά δεν δίνω σε κανέναν, μονάχα στο Δημιουργό της πλάσης και σε εσένα
Magi αυτό ονομάζεται συγχρονισμός κι ελπίζω να μας βγεί σε καλό σύντομα στο μάθημα που θα κάνουμε θα ομιλήσουμε και για τους συγχρονισμούς (ακριβέστερα συντονισμούς) των αποδόσεων.
Η Λαίδη λογικά θα είναι κουρασμένη, ε γεννέθλια έχει, λογικό είναι να μας αφήσει για λίγες ώρες σε αναμονή, μία φορά το χρόνο είναι, έχει και τις προσωπικές της υποχρεώσεις
Magi αυτό ονομάζεται συγχρονισμός κι ελπίζω να μας βγεί σε καλό σύντομα στο μάθημα που θα κάνουμε θα ομιλήσουμε και για τους συγχρονισμούς (ακριβέστερα συντονισμούς) των αποδόσεων.
Η Λαίδη λογικά θα είναι κουρασμένη, ε γεννέθλια έχει, λογικό είναι να μας αφήσει για λίγες ώρες σε αναμονή, μία φορά το χρόνο είναι, έχει και τις προσωπικές της υποχρεώσεις
@Magi η Λαίδη πόσταρε με 16 λεπτά καθυστέρηση το σχόλιο της εδώ κι έχουμε 15 σήμερα...
Άρα 16-15=1 => επομένως πρέπει να κυνηγάω Άσσους κι έτσι θα αρχίσω να παρακολουθώ εντατικότερα τη Marathonbet (θα μάθεις κι ένα κριτήριο για δαύτηνε)....
@Lady Alexia κάτι διάβασα νωρίτερα για Θεσσαλονίκη?
Αν πλαναρεις τουρ έχω κλείσει ήδη το πρώτο ραντεβού, θυμάσαι.
Και μην ανησυχείς. Θα σε πάω για μπουγάτσα με διάφορες γεύσεις, θα σε πάω για τρίγωνα Πανοράματος και στο τέλος θα με κεράσεις εσύ.... κουλούρι. Όχι Θεσσαλονίκης, το άλλο. Ξέρεις