magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.549
- Πόντοι
- 201
Μας καυλωνει η κυκλοφορία της μπάλας από την αρμάδα του σκακιστή, μας καυλωνεις και εσύ ρε αλεξια. Πόση καυλα να αντέξουμε οι γαυροι;
Μας καυλωνει η κυκλοφορία της μπάλας από την αρμάδα του σκακιστή, μας καυλωνεις και εσύ ρε αλεξια. Πόση καυλα να αντέξουμε οι γαυροι;
τουμπανο η lady !!!!!!!παιδες, καμια κριτικη δεν βλεπω....επίσης απο πρόσωπο πως τα πάει ;
βοήθησες αρκετά :-)τουμπανο η lady !!!!!!!
παιδες, καμια κριτικη δεν βλεπω....επίσης απο πρόσωπο πως τα πάει ;
Σαν Παναθηναϊκός μου ανεβάζει αρκετά το θυμικό η φωτό..και δεν ξέρω πως θα ξεσπαγα
Οι μαύροι** :’)Μας καυλωνει η κυκλοφορία της μπάλας από την αρμάδα του σκακιστή, μας καυλωνεις και εσύ ρε αλεξια. Πόση καυλα να αντέξουμε οι γαυροι;
@Magi Σας ευχαριστώ από καρδιάς!να χαίρεστε ότι αγαπάτε,υγεία και χαρές!!♥︎Magi αυτό ονομάζεται συγχρονισμός κι ελπίζω να μας βγεί σε καλό σύντομα στο μάθημα που θα κάνουμε θα ομιλήσουμε και για τους συγχρονισμούς (ακριβέστερα συντονισμούς) των αποδόσεων.
Η Λαίδη λογικά θα είναι κουρασμένη, ε γεννέθλια έχει, λογικό είναι να μας αφήσει για λίγες ώρες σε αναμονή, μία φορά το χρόνο είναι, έχει και τις προσωπικές της υποχρεώσεις
Δεν ξέρω τους άλλους πάντως ο μπάρμπα @dimigoall έχει και υποχρεώσεις στα Εξάρχεια@dimigoall ακόμα να ευχηθείς στο κορίτσι της παρέας μας;
Λοιπόν πάρε τον Αθηναίο και τον άλλον με το άβαταρ του πρίγκιπα Παύλου και πηγαίνετε σε ένα καφενείο που συχνάζουν οι μπαρμπάδες να σας μάθουν Πρέφα...
Στείλε ΙΒΑΝ σε dm
τους καφέδες τους κερνάω εγώ.
500 αλβανικά είναι κάπου μισό Μεταξουργείο, είναι αρκετά, αν θέλετε Κολωνάκια και τα ρέστα, είμαι γύφτος και τσιγγούνης σε τέτοια πράγματα, κουβανταρλίκια μόνο για τη Λαίδη
Αχ αυτή η Μικρή Εύα, όχι από τώρα βρε!!!!!!μαλωσεε τη !Καλημερούδια Λαίδη!
Πήγα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, άρχισε το ΓΚΡ απέξω ενωρίτερα πρέπει να ήρθε υποψήφιος γαμπρός αλλά αν δεν είναι άρειος θα τον προγκήξω γιατί αχαήρευτους δεν ταΐζω
Η μικρή Εύα τελικά επανεμφανίστηκε, από μικρή κιόλας τα ξενοπερπατήματα...
Περιμένω να ξημερώσει και θα πάρω κονσέρβες για το μεσημεριανό τους, σήμερα θα φάνε καλά, από αύριο νηστεία...
Έβαλα λίγες σανίδες να φουντώσει, ψήνω ψωμί με τον γκαφ€, γενικά όλοι θα καλοπεράσουμε για την αρχοντιά σου
Καλημέρες!! Σε ευχαριστώ θα την φάω με μεγάλη μου χαρά!!♥︎.....Happy Birthday little horny