Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.818
Για ποιο λόγο να το κάνω αυτο;Ρε μαλάκες , πως δεν έχει μπει και εδώ η αγγέλω να τα κάνει πουτάνα όλα ίσωμα να πούμε
Να την φωνάξω ?
Για ποιο λόγο να το κάνω αυτο;Ρε μαλάκες , πως δεν έχει μπει και εδώ η αγγέλω να τα κάνει πουτάνα όλα ίσωμα να πούμε
Να την φωνάξω ?
Και να μην έχουμε ανεβασμένη διάθεση με τέτοια καύλα φώτο που ανέβασες μας τη ανεβάζεις εν ριπή οφθαλμού ρε μαναράκι! Την καλησπέρα μου hot νηματοθέτρια. Θα σε τιμήσω κάποια στιγμή φαίνεσαι πολύ καλή επιλογή....Καλημερα κ σημερα με καλη διαθεση
.....αυτο ειναι "καλησπερα και καλη σας διασκεδαση" κουκλα μουΚαλησπεραααααα
Η Lady σας στέλνει την καλησπέρα της. Που είστε εξαφανισμένοι σήμερα βρε μαϊμούνια; Την κοπανήσατε για τριήμερο;Καλησπεραααααα
Δεν σε αγαπάω καθόλου. Τώρα ποιος μιλάει στο Skype και γράφει τέτοια λόγια ρώτησε κάνοντας μένσιον τη Magi. ΓΚΡ βρε μουσίτσες μιλάτε αναμεταξύ σας με dm/pm και με κοροϊδεύετε;@Ντουνταράς ..μη μπει καμια μυγα καλε μ
καλησπερα και σε εσεναΚαλησπεραααααα
τι εχουμε φιλε-Ντουντα;Δεν σε αγαπάω καθόλου. Τώρα ποιος μιλάει στο Skype και γράφει τέτοια λόγια ρώτησε κάνοντας μένσιον τη Magi. ΓΚΡ βρε μουσίτσες μιλάτε αναμεταξύ σας με dm/pm και με κοροϊδεύετε;
ΠΛΟΚ....
οταν ειναι να κατεβεις να σφιξεις Λαιδη ενημερωσε με να σου δωσω παραγγελια τι να μου φερειςΗσυχία εσύ από πάνω. Έριξα κωλάντερο under στη Νορβηγία αφού έχω το μυαλό στον Κόλο Κόλο της Λαίδης Bertazzoni και φυσικά πέρασε...
Βγήκαν κάτι ψιλά σήμερα όμως είμαι γύφτος και τα αφήνω στην άκρη για μελλοντική χρήση. Δεν ανοίγω τα χαρτιά μου για που
Σταματώ για σήμερα, κουράστηκα παρά πολύ.
....δεν γεμισε ακομη το κελαρι?!?! Αργεις Αθηνεζε μου, χειμωνιασε ηδηοταν ειναι να κατεβεις να σφιξεις Λαιδη ενημερωσε με να σου δωσω παραγγελια τι να μου φερεις
τωρα καταλαβα γιατι ο δασκαλος δεν ειναι συγκεντρωμένος.λογικο.....και αντε να βρουμε κωδικό ....Καλησπεραααααα
δασκαλε κομπλε κωδικος βυζαρες για σημερα και ασε την τοτεναμ να σφυριζει..Δεν σε αγαπάω καθόλου. Τώρα ποιος μιλάει στο Skype και γράφει τέτοια λόγια ρώτησε κάνοντας μένσιον τη Magi. ΓΚΡ βρε μουσίτσες μιλάτε αναμεταξύ σας με dm/pm και με κοροϊδεύετε
Έχει μπριζολιδια στο νημα τσιμπησες. Τα μνια αργότερα... για τη χώνεψη...Η Lady σας στέλνει την καλησπέρα της. Που είστε εξαφανισμένοι σήμερα βρε μαϊμούνια; Την κοπανήσατε για τριήμερο;
@Xaramofais + @Spiros_73 + @james034
δεν ξέρω σόρυ, κάτι άλλο αν θες...ευχαρίστως!!!Πονοκεφαλος ..ξεματιασμα γρηγορα!!
Με τον κώλο τούρλα τι ξεμάτιασμα να σου κάνουμε αγάπη ...Πονοκεφαλος ..ξεματιασμα γρηγορα!!
για το ματι τον τουρλωσα.....Με τον κώλο τούρλα τι ξεμάτιασμα να σου κάνουμε αγάπη ...