professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.689
- Πόντοι
- 11.096
Πριτς
Εσύ δώσε το τηλέφωνο στα παιδιά .
Πριτς
Εσύ δώσε το τηλέφωνο στα παιδιά .
Εγώ που είμαι από αλλού προτιμώ να πας γωνία κατσαριδάκι μου και στριμωγμένη να λες Tuta, TutaΚρητικος....τι να του ελεγα.
Οχι tuta,tutaΕγώ που είμαι από αλλού προτιμώ να πας γωνία κατσαριδάκι μου και στριμωγμένη να λες Tuta, Tuta
Τι κάνεις πρωί πρωί ρε κοριτσαρα... Θέλεις να μας χτυπάς κάτω κάθε μέρα έτσι??....Καλημερα κ σημερα με καλη διαθεση
Το αφηνω αυτο εδω ετσι να υπαρχει...Παρακαλω πολυ,αλλα ονοματα στο νημα μου μην αναφερονται,ευχαριστω
Διαολε πρωί πρωί μας κολάζεις!!! Καλημέρα lady!!!Καλημερα κ σημερα με καλη διαθεση
....not good μαγκα μου
Το site έστεκε μια χαρά πολύ πριν οι εργαζόμενες αρχίσουν να αλληλεπιδρούν με τα μέλη. Ο σκοπός ήταν η ενημέρωση!
ΟΧΙ πανουλη καλά είμαστε έτσι.
Αυτός που θέλει να ενημερωθεί μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει... Απλά οι περισσότεροι έχουν την καραμέλα του παλιού... Και επίσης αυτοί που έχουν χαλάσει τα πράγματα δεν είναι τα κοριτσια είναι οι μαλάκες που κάνουν καυλαντα και όχι ραντεβού....Το site έστεκε μια χαρά πολύ πριν οι εργαζόμενες αρχίσουν να αλληλεπιδρούν με τα μέλη. Ο σκοπός ήταν η ενημέρωση!
Τώρα έχει αλλάξει χαρακτήρα και έχει εμπλουτιστεί με φωτογραφίες και ανταλλαγή σχολίων αλλά και μπινελικίων μερικές φορές
Σβήστο
Άρον τον κρεββατον σου και περιπατει...Σβήστο
Θα άρω το μεντοριλίκι
Με ""αγάπη μόνο "" δεν χόρτασε κανένας,,,,,,θέλουμε τα άλλα ,χαχαχαχα!!!Αγαπη μονο
Που είναι??? ΧαχαχαχαΑγαπη μονο
Δεν ρουφιανευω ,,,,,ο Odin_!!!Ρε αλήτες ποιός έβαλε τιμωρία τό κορίτσι νά κοιτάει τόν τοίχο;
....παααααααλι εγω θα την πληρωσω την νυφ'Δεν ρουφιανευω ,,,,,ο Odin_!!!
Θεσσαλος ε ;! Μάλιστα ,,,,, περιοχή αν επιτρέπεται;....παααααααλι εγω θα την πληρωσω την νυφ'
Κρητικος ειπε το κοριτσ' παραπανω, οχι Θεσσαλος!!!
....εεεε ναι, το εχω δηλωσει κ δημοσια σε καποια νηματαΘεσσαλος ε ;! Μάλιστα ,,,,, περιοχή αν επιτρέπεται;