aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 446
@Ντουνταράς. Τι της έκανες ρε καλαματιανε της λαιδης και δεν θέλει να ακούει το όνομα σου?Παρακαλω πολυ,αλλα ονοματα στο νημα μου μην αναφερονται,ευχαριστω
@Ντουνταράς. Τι της έκανες ρε καλαματιανε της λαιδης και δεν θέλει να ακούει το όνομα σου?Παρακαλω πολυ,αλλα ονοματα στο νημα μου μην αναφερονται,ευχαριστω
Την έστειλε κουβα@Ντουνταράς. Τι της έκανες ρε καλαματιανε της λαιδης και δεν θέλει να ακούει το όνομα σου?
@Ντουνταράς . Ρε μαν, δώσε κανένα προγνωστικό για τομαδομουνιματς Αλεκσια-Αγγελω μπας και πάμε κανένα ταμείο γαμω την τύχη μου μέσα
Ο Ντουνταράς? πως γενεν αυτό?Την έστειλε κουβα
Αυτό δεν το περίμενα....Απογευματινοοοοοοο
Πάλι ίδια ιδέα ταυτόχρονα ειχαμε ρε μύστη?
......
η lady ειναι και γαμω τα παιδια....οποτε αν μην γινει πουτανα η κατασταση και εδω !!!!!Παράκληση: μην μπαχαλεύετε το νήμα της Λαίδης με κηδείες, ξεκάρφωτα μένσιονς/κογιότς και λοιπά άστοχα σχόλια. Το αν την πάρω/πάρετε είναι δικός μου/σας λογαριασμός.
Στην τελική - αν ενοχλήθηκε η Λαίδη σε κάτι - υπαιτιότητά μου - που δεν νομίζω - μπορεί να στείλει ένα τυπικό dm/pm και λήγει η διακριτική μου παρουσία στο νήμα της.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανάγνωση του σχολίου αυτού.
Παράκληση: μην μπαχαλεύετε το νήμα της Λαίδης με κηδείες, ξεκάρφωτα μένσιονς/κογιότς και λοιπά άστοχα σχόλια. Το αν την πάρω/πάρετε είναι δικός μου/σας λογαριασμός.
Στην τελική - αν ενοχλήθηκε η Λαίδη σε κάτι - υπαιτιότητά μου - που δεν νομίζω - μπορεί να στείλει ένα τυπικό dm/pm και λήγει η διακριτική μου παρουσία στο νήμα της.
....αλητηριοι ολοι μαγκες μου, τι περιμενατεη lady ειναι και γαμω τα παιδια....οποτε αν μην γινει πουτανα η κατασταση και εδω !!!!!
Ρε μαλάκες , πως δεν έχει μπει και εδώ η αγγέλω να τα κάνει πουτάνα όλα ίσωμα να πούμε
Να την φωνάξω ?
Α μπα τι μας λες? @Ariana! έλα 'δω γρήγορα. Σε έβρισε η Αλεξία.Παρακαλω πολυ,αλλα ονοματα στο νημα μου μην αναφερονται,ευχαριστω
Αγαπητε μου,ειπα εγω κατι;;;;Παράκληση: μην μπαχαλεύετε το νήμα της Λαίδης με κηδείες, ξεκάρφωτα μένσιονς/κογιότς και λοιπά άστοχα σχόλια. Το αν την πάρω/πάρετε είναι δικός μου/σας λογαριασμός.
Ουτε την ξερω την κοπελα,οτι ναναι.δεν περιμενα εσενα για δικηγορο.Α μπα τι μας λες? @Ariana! έλα 'δω γρήγορα. Σε έβρισε η Αλεξία.
Δεν είναι νημα σου. Νημα σου θα ήταν αν το είχες πληρώσει. Επίσης ότι θέλει γράφει ο καθένας,δε θα σου πάρει κανείς την αδεια. Αυτά,εκ της διευθυνσεως.Παρακαλω πολυ,αλλα ονοματα στο νημα μου μην αναφερονται,ευχαριστω
Όχι αλλά οφείλω να είμαι ξεκάθαρος (σαφής) προς τους απέξω.Αγαπητε μου,ειπα εγω κατι;;;;
Δε σε χαρακτηρησα κάπου,μπορω να αρχισω του χαρακτηρισμους κ 'γω ξερεις. Πλάκα ήταν αυτό με την Αριανα. Δε πρόκειται να ασχολιοταν.Τρωγε καμια χαλαροπιτα που κ που.@chris drs
Εισαι αρκετα ακυρος και θεωρω,ασχετος πεταγεσαι σαν την......
Ανεφερες ηδη αλλη κοπελα εδω,τους χαλακτηρισμους αλλου δεν σε προκαλω μη με προκαλεις καλο σου βραδυΔε σε χαρακτηρησα κάπου,μπορω να αρχισω του χαρακτηρισμους κ 'γω ξερεις. Πλάκα ήταν αυτό με την Αριανα. Δε πρόκειται να ασχολιοταν.Τρωγε καμια χαλαροπιτα που κ που.
Νημα Lady Alexia οχι νημα Chris ο τι θελει γραφει ο καθ ενας οχι να γινει εδω μεσα...καταλαβες.τι να λεμε τωρα τα αυτονοητα ρε φιλε.Δεν είναι νημα σου. Νημα σου θα ήταν αν το είχες πληρώσει. Επίσης ότι θέλει γράφει ο καθένας,δε θα σου πάρει κανείς την αδεια. Αυτά,εκ της διευθυνσεως.
Α μπα τι μας λες? @Ariana! έλα 'δω γρήγορα. Σε έβρισε η Αλεξία.
ρε, ήταν προφανές-ξεκάθαρο ότι σε πείραζε!! Μην αρπάζεσαι...τσακμάκι μου!!@chris drs
Εισαι αρκετα ακυρος και θεωρω,ασχετος πεταγεσαι σαν την......