Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 33
- Like
- 28.596
- Πόντοι
- 11.146
...τσουπωτο-τσουπωτοΔεν με κοβει καθολου,να δες..
...τσουπωτο-τσουπωτοΔεν με κοβει καθολου,να δες..
Καλά είπα εγώ χθες ότι είχες πάει για μετακόμιση.....Δεν με κοβει καθολου,να δες..
Για αυτό και εγώ δεν πάω στο bill, το prive είναι μια κλάση ανώτερο!εχεις γαμησει ολα τα επιπλα στο bill ....να δω ποιος θα τα βαλει στην θεση τους.....
απαπαπαπαπαπαπααα........Για αυτό και εγώ δεν πάω στο bill, το prive είναι μια κλάση ανώτερο!
Βράχηκες? Χαχαχαχααπαπαπαπαπαπαπααα........
1000 φορες πριαμο παρα πριβε....Βράχηκες? Χαχαχαχα
Σοβαρολογείς τώρα? Όσες φορές πήγα bill ο κλιματισμός ήταν απαράδεκτος. Στο prive ποτέ δεν είχα πρόβλημα και ούτε κάποιο παράπονο.1000 φορες πριαμο παρα πριβε....
εγω παντα τους την λεω στο μπιλ...Σοβαρολογείς τώρα? Όσες φορές πήγα bill ο κλιματισμός ήταν απαράδεκτος. Στο prive ποτέ δεν είχα πρόβλημα και ούτε κάποιο παράπονο.
Αυτα για την ωρα
επιπλα τελος???Αυτα για την ωρα
ΩΠΑ ! Εδω Οφειλω ΝΑ Συμφωνησω !!!! Alexa ! Next Time !..... You Know......1000 φορες πριαμο παρα πριβε....
Μακαρι ΤΟ θεμα ΝΑ ηταν Ο Κλιματισμος...... Που Ναι Στο Prive μια Χαρα ηταν............ Αλλα Θεματα Εχει Εκει !.....Σοβαρολογείς τώρα? Όσες φορές πήγα bill ο κλιματισμός ήταν απαράδεκτος. Στο prive ποτέ δεν είχα πρόβλημα και ούτε κάποιο παράπονο.
Καλα κανει !!! Γιαυτο Ριξαμε 3 ! Παντα τετεια πριν Τα Match !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι ρε Αλεξια. Οχι, πες που γιατι το κανεις αυτο και έχουμε να παμε και γηπεδο.
Γιατι ρε θηλυκο του διαβολου;