Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 2.999
- Πόντοι
- 456
Όχι εγώ.Εισαι απιστευτος !
Ότι βλέπω λέω
Όχι εγώ.Εισαι απιστευτος !
Να τα πείς φίλε κ από κοντά ,είναι αστέρι !τα εχουμε πει με την lady...(δυστυχως οχι αποο κοντα...ακομα).......
μονο καναβι ....και λιγο μινιο...λευκο κατα προτιμηση....Θέλει μπόλικο τεφλον στις μουφες και στους μαστούς για να πιάσεις τις διαρροές.
ο καιρος γαρ εγγυς......Να τα πείς φίλε κ από κοντά ,είναι αστέρι !
Ρε παστελη, ο άνθρωπος επήγε στο φεγγάρι, εσύ ακόμη καναβη βάζεις στα σπειρωματα?μονο καναβι ....και λιγο μινιο...λευκο κατα προτιμηση....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θυμάσαι τι σου είχα γράψει σε dm/pm τον πρώτο καιρόΗ Λαιδη ολους τους εχει καταλαβει..!
ενδιαφερουσα αποψη!!!Ρε παστελη, ο άνθρωπος επήγε στο φεγγάρι, εσύ ακόμη καναβη βάζεις στα σπειρωματα?
Είσαι ολντ σκουλ, μου θες και καταπώσεις, για ιεραποστολικο το πολύ σε έχω....
Ο Άρμοστρονγκ το 69 επήγε στο φεγγάριΡε παστελη, ο άνθρωπος επήγε στο φεγγάρι, εσύ ακόμη καναβη βάζεις στα σπειρωματα?
Ντουντου δεν σε πιάνω αλλά μιας και μίλησες για κόμπλεξ, μου θύμισες μια παλιά ιστορία.Ο Άρμοστρονγκ το 69 επήγε στο φεγγάρι
και κάποιοι ονειρεύονται το μέγα το @@ρι
Επεξηγώ: ορισμένοι έχουν θέμα (κόμπλεξ) με το μέγεθος. Ρε κριάρια και του Περού φτυάρια, τι σας νοιάζει πόσο είναι;
Όμορφα κορίτσια να έχετε δίπλα σας, BOEING...
ήταν ένας Γκανέζος κι έπαιζε στην Καλαμάτα όταν ήμουν φοιτητής και η Λαίδη αστεράκι στον ουρανό - δεν είχε κατέβει στη γη ακόμη.Ντουντου
ολυμπιακο - αγιαξ- λυων........ήταν ένας Γκανέζος κι έπαιζε στην Καλαμάτα όταν ήμουν φοιτητής και η Λαίδη αστεράκι στον ουρανό - δεν είχε κατέβει στη γη ακόμη.
Θέλω να πω μην ασχολείστε με το πόση την έχετε, αλλά πό$α €χ€τ€.
Ρε παιδιά εγώ γιατί οταν βλέπω ανάρτηση με φωτογραφίες της lady καυλώνω? Πιστευετε πρέπει να πάω στο γιατρό ή είναι φυσιολογικό? Ή μηπως να πάω στη lady?
Τι παιδί είσαι εσύ!!!!
Να και κάτι που δεν το περιμένεις....
και μίνιο λευκό...Ρε παστελη, ο άνθρωπος επήγε στο φεγγάρι, εσύ ακόμη καναβη βάζεις στα σπειρωματα?
Είσαι ολντ σκουλ, μου θες και καταπώσεις, για ιεραποστολικο το πολύ σε έχω....
εσύ αγάπη μου @Lady Alexia γιατί αντέδρασες με καρδούλες στο σχόλιο μου; Σου αρέσει κι εσένα (όπως κ του @pastelios ) το μίνιο το λευκό;;;και μίνιο λευκό...
Να ανησυχούσες αν δεν καύλωνες !!!Ρε παιδιά εγώ γιατί οταν βλέπω ανάρτηση με φωτογραφίες της lady καυλώνω? Πιστευετε πρέπει να πάω στο γιατρό ή είναι φυσιολογικό? Ή μηπως να πάω στη lady?
Εσύ (όπως και κάμποσοι άλλοι) όταν κάνεις/ετε κογιότ να γιουζ και το μπακσπέης ώστε να φόκους το σχόλιο. Οικονομία χώρου και ανάγνωσης, ώρα τερματισμού κυρ Παντελή (γαμήθηκε η βΡόμα κι έχασα μια Φυλής).ολυμπιακο - αγιαξ- λυων........
....καλα σας ειπε!!! Για να μν κανατε διακρισεις επρεπε να λεγατε το "τσιμπα ενα αρχιδι" ωστε να περιλαμβανει ολους μεσαΝτουντου δεν σε πιάνω αλλά μιας και μίλησες για κόμπλεξ, μου θύμισες μια παλιά ιστορία.
Κάποτε στο Τέξας πιτσιρικάδες, τσακωνώμασταν στην αλάνα και μεταξύ άλλων βρισιδιων λέγαμε και το κλασικό "πάρε τα αρχιδια μου".
Πετάγεται ένας φίλος : γιατί ρε μαλακες λέτε συνέχεια πάρτε τ' αρχιδια μου?
Για να μην τα πολυλογούμε, ο φίλος ήταν μοναρχιδος.....
....ετσι φαινεται , ιδωμεν !!!Να τα πείς φίλε κ από κοντά ,είναι αστέρι !